Ez nem a saját, arról nincs még videóm : http://youtu.be/8gTmHR30Roo öt henger hangja.[/L]
Ez nem tudom mekkora kipufogó, nálam 8 cm-es rendszer fut végig gázgyorsítóval és abt végdobbal.
egyébként arra nemválaszoltál hogy a nissannal miért adták fel olyan hamar.
egyértelmű: német műsorba német autó nyer, japán műsorban meg japán. ez alapján meg ugye semmit se lehet eldönteni
nekünk van egy öreg hiluxunk, volt régen rajta fasza bütykösgumi, és nemvolt elötte akadály. hiába a terepjáró (említetted landrover) ha semmitérő gumi van alatta.
Már válaszoltál is részben magadnak..... Toyota az volt ugye a "Lexus" az amcsi piacra szánt Toyota meg volt nissan is.
A Bmw is német akkor az nyerhetett volna.... Bár ez nem a meggyőzésről szól. Ez már a harmadik audink de ez az első ami quattro. Azt viszont nyugodtan elmondhatom, hogy ameddig fel nem ül valahova még ha a motortértető felett hömpölyög is a hó az ablakra ez akkor is megy. Falun lakom korán kelek és a hókotrók akkor általában még sehol, így én vágom az utat kifelé...
Ja és a kapcsolható difizár is csak egyszer volt használva (akkor szedtem ki a rovert télen az árokból). Egy viszont biztos : többet más gyártmányú és hajtásláncú autónk biztos nem lesz !
Ez mindig mosolyt csal az arcokra :)
2,3 - 20v - 240 le ja és 5 henger
igazából nekem, nicns nagy tapasztalatom terepjáró téren, niva van erre meg landrover defender amit vezettem, azt mondják hoyg a niva igen jó terepjáró, csak a motorja gyenge, a landrovereket meg még sose kellett kihúzni, pedig vadászni jártak velük, ja és a 8 tonnás pótkocsit megrakva ricával vígan elhúzta a szántásban
bocs, de szerintem ez a videó semmit se bizonyít.
nemvolt megjelölve hogy mi meddig ment.
a nissan amint egy picit megkapart, látszik a csávó beletaposott a fékbe, és nem eröltette.
az x5ös-t meg végig eröltette pedig jobban kaparászott.
az audi szintén.
és még a videó végignézése elött megfordult a fejemben az hogy tuti valami német fog nyerni, hamár a riporter német (német műsor)
Ahol lakom ott a hegy tetején van egy radar állomás ahol mindennapos meló megy. Ha leesik a hó (ez egy beton út amit csak erre a célra használnak kb 4 Km emelkedő sok kanyarral) akkor ott 2 db jármű megy fel minden alkalommal ha kell "egy öszkerekes Merci busz + az audi ". Ebben az esetben akik a Land Roverrel jönnek álltalában átülnek most már .:)
Zsír de ehhez kell egy balfasz sofőr, és sok kikapcsolt segéd elektronika. Én egy közel 20 éves kevésbé flancos audi quattróval nyomulok de ha az így megállna akkor fel is gyújtanám. Olyan helyeken is járok (ez személyautó ültetve gyári ABT tuningal) ahol a Land Rover is rendszeresen feladja. Mondjuk az még torzen difis ott nem látsz kipörgő kereket :).
a másik meg h nicns is működőképes motorom, csak ádám simsonját használom, multkor kiszakatt a hollanderből a kipufogó a második hóba, ő meg röhögött, aztán mondta h mókoljuk meg valahogy azt huzzunk sodratni
Hadd kérdezzem már meg, hogy mennyit kajál neked az audi? úgy hallottam h nem épp 7-8 litereket zabálnak Csak érdeklődésképp kérdezem
Ez nem tudom mekkora kipufogó, nálam 8 cm-es rendszer fut végig gázgyorsítóval és abt végdobbal.
egyértelmű: német műsorba német autó nyer, japán műsorban meg japán. ez alapján meg ugye semmit se lehet eldönteni
nekünk van egy öreg hiluxunk, volt régen rajta fasza bütykösgumi, és nemvolt elötte akadály. hiába a terepjáró (említetted landrover) ha semmitérő gumi van alatta.
videjót tegyél már fel róla
A Bmw is német akkor az nyerhetett volna.... Bár ez nem a meggyőzésről szól. Ez már a harmadik audink de ez az első ami quattro. Azt viszont nyugodtan elmondhatom, hogy ameddig fel nem ül valahova még ha a motortértető felett hömpölyög is a hó az ablakra ez akkor is megy. Falun lakom korán kelek és a hókotrók akkor általában még sehol, így én vágom az utat kifelé...
Ja és a kapcsolható difizár is csak egyszer volt használva (akkor szedtem ki a rovert télen az árokból). Egy viszont biztos : többet más gyártmányú és hajtásláncú autónk biztos nem lesz !
Ez mindig mosolyt csal az arcokra :)
2,3 - 20v - 240 le ja és 5 henger
http://youtu.be/R6ecBUjlx5A
nameg landrover se volt a videón
nemvolt megjelölve hogy mi meddig ment.
a nissan amint egy picit megkapart, látszik a csávó beletaposott a fékbe, és nem eröltette.
az x5ös-t meg végig eröltette pedig jobban kaparászott.
az audi szintén.
és még a videó végignézése elött megfordult a fejemben az hogy tuti valami német fog nyerni, hamár a riporter német (német műsor)
Bár tudom ez itt nem motor dolog de tél van :)
csak tudnám városba minek a terepjáró