A világ legrövidebb könyvei:
- Ariel Sharon & Jasszer Arafat: A békés együttélés
- II. János Pál Pápa: Egyéjszakás kalandjaim
- Enrique Iglesias: Az élő koncert szépségei
- Bruce Willis: Amikor nem én mentettem meg a világot
- Fidel Castro: Emberi jogok
- A Zámbó család és a szépségipar
- Rómeó és Júlia: A sikeres párkapcsolat titkai
- Császár Előd: Én és a KRESZ
- Teljesített választási ígéretek i.e. 372-től napjainkig
- Kolombusz Kristóf: Indiai élményeim
- A német humor 1000 éve
- Győzike: Teljes magyar szókincsem
- Osama Bin Laden: A helyes szakállápolás titkai
- A Titanic sikeres útjai
- Bill Gates: Dolgok, amiket nem engedhetek meg magamnak
- Zámbó Jimmy: Fegyverkarbantartás mesterfokon
- O. J. Simpson: Terveim az igazi gyilkos elfogására
- Mike Tyson: Helyes viselkedés az első randevún
Hát igen részegen vicces dolgokat csinálunk/nak Egy pincebuliba halászlé volt a vacsi én meg belemarkoltam a tésztás tálba, hogy "aggyál még kenyeret" és belebasztam a tányérba erre persze nem emlékszem úgy mesélték meg volt olyan is, hogy bekéretőztem 2 hawerommal egy vonatba mert nem akartunk hazamenni és hogy ne fázzunk ott aludtunk mint a csövesek és mikor kiakartunk menni beszorultunk nem nyiltak az ajtók Vagy hawerom kitöltötte mindenkinek a jägert és sorba meg is itta XD
Egy haverom sikeresen eljutott a kádig, meg is nyitotta a csapot, de az épp hogy csak csepegett. ezt nem nagyon vette észre, és nekiállt beszappanozni magát. Amikor a másik lábát is elkezdte a szappanos lába kicsúszott alóla, és elterült az épp hogy nedves kádban. de mivel az egész teste tiszta hab volt mindene csúszott képtelen volt felállni, vagy eljutni a zuhanyig. Úgy úszta meg hogy rányitott valaki, mert feltűnt a vergődésének a zaja.
A román nép eredete:
- A legfrissebb kutatási eredmények alapján a románok tényleg a
- rómaiaktól származnak.
- A történet a következő:
- Az eddig ismerttel eltérően az anyafarkasnak nem két gyermeke
- született, hanem három: Romulus, Rémusz és Románusz.
- Mivel a farkasnak csak két melle volt, ezért csak két gyermeket tudott
- szoptatni. Így a harmadiknak (Románusz) csak az apja farka maradt.
- Ezért nevezték el őket dákó-románoknak.
A cigányember és cigány asszony ül a tengerparton, nézik a szörfösöket.
Megszólal az asszony:
- Te Gazsi, volna kedved lovagolni a hullámon?
- Haggyá mán Romnyi, élve se kívánlak!
– Ilyen kutya másnapos még az életben nem voltam. Vizsgáknak vége, kellően megünnepeltük. Délután felriadtam, csak az alapfunkciók működtek: szomjas, éhes, álmos. Na mondom kezdjük azzal, hogy vért pumpálok az agyamba és elmászok pisálni. Büdös voltam mint egy görény (átható pia meg hányásszag), ez így nem pálya, zuhanyzok is egyet, közben majd iszok a zuhanyrózsából. Remek haditerv, kezdjük az elején, irány a WC. Elbasztam az ajtót, bementem a fürdőszobába. Nem esett le, hogy a kádba pisálok, pedig a tusfürdőket is megigazgattam a szélén … még akkor se mikor nem találtam se madzagot, se kart amivel lehúzhatnám. Első fázis kivitelezve irány zuhanyozni. Átvonszoltam magam a WC-be. Akkor kezdett derengeni, hogy valami nem stimmel, mikor fél lábbal beleálltam a budiba és átázott a zoknim … nem tudatosult teljesen, másik lábbal is utánamásztam, belekucorodtam a budiba. Újabb probléma a tervemben: a lehúzóba kapaszkodtam. Ahogy 10-20L hideg víz rázúdul az ember lábára, nem kellemes. Ez a kőkemény információhalmaz már utat tört magának az alkohol-ködben. Optimális. Következő lépés: menjünk enni! Csíkot húzva kicsoszogtam a konyhába, becéloztam a hűtőt, találtam is benne baracklekvárt meg szalonnát. Isteni volt zsömlével azt meg kell hagyni. Tervem utolsó fázisa: visszafeküdni aludni. Tovacsoszogtam a szobám fele, átestem a küszöbön, esést orral tompítottam, ott aludtam el. Anyám hazajött, ott talált törött orral, vérben fekve, lekváros-szalonnás zsömlével a kezembe, zoknim, nadrágom csurom vizesen. Nevetett egyet és csak ennyit mondott: Látom fiam meglett az összes vizsgád. Jó fej anyám van.
Először nem értettem mi ebbe a vicces, tök korrektül néz ki meg minden, aztán megpillantottam az "erőforrást" és rájöttem: Hmm igen ez tényleg vicces és mondtam magamban: hahaha
Réges-régen, a tv hőskorában esténként még a nők olvastak fel esti mese gyanánt. Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utolsó pillanatban a bemondónő rosszul lett, és helyette az egyik férfi kollegát kérték fel a mesemondásra. - Szervusztok, gyerekek! - köszönt illendően az ötvenhárom éves szakállas figura. - Fecske anyó vagyok... - folytatta, és a korabeli felvételen látszik, hogy az operatőr megbillenti a statívot a röhögéstől. A mesélő, nagydarab szakállas figura folytatta : - ...és épp a tojásaimon ülök... - a korabeli kollegák szerint ekkor a hangosító, valamint az összes díszletes és kellékes halkan kiosont a folyosóra, majd összeesett a röhögéstől. Utolsónak az operatőr maradt, aki a következő mondat után hagyta el a stúdiót : - ...és a fészekből kilóg a szép villás farkam...
Ismerkedés a diszkóban
- Van autód?
- Igen.
- Az jó! És milyen színű?
- Kék.
- Az szép! És hány személyes?
- Kettő.
- Hűha! És hány köbcentis?
- Hatezer.
- Ahh... hú, az nem semmi! És milyen
gyártmányú?
- IFA.