Négy férfi elment golfozni az egyik délután. Miután végeztek, az egyik elindult, hogy rendezze a számlát. A másik három elkezdett beszélgetni a fiaikról:
- Az én fiam építkezési vállalkozó. Olyan sikeres, hogy az egyik barátjának adott egy házat ajándékba. - mondta az első.
- Az enyém autóügynök. Már három városban van ügynöksége. Annyira megy neki, hogy a múltkor adott az egyik barátjának két Mercédeszt.
- A fiam bróker - mondta a harmadik. - Annyira sikeres, hogy egy hatalmas részvénycsomagot adott az egyik barátjának.
Mikor a negyedik férfi is csatlakozott hozzájuk, őt is megkérdezték, mit csinál a fia.
- Az én fiam homokos. Nem vagyok túl boldog emiatt, de biztos jó lehet, mert a három legutolsó barátja adott neki egy házat, két autót, és egy hatalmas részvénycsomagot.
A japán az amerikai és az orosz motorosok balesetet szenvedne.Másnap a kórházban kérdezik az amerikait:
- Hát maga meg mit csinált?
- Én menni nagy Harleyvel,200-zal,kanyarban megcsúszni,árokba beborulni.
A japántól is kérdik:
-Magával meg mégis mi történt?
- Jaj ne is mondja menni Hondával,200-zal,kanyarban kicsúszni,fára feltekeredni.
Az oroszhoz lépve a válasz:
- Jaj ne is mondja menni Nagy Rigával, 40-nel, amerikai, japán elhúzni 200-zal, azt hinni állni és leszállni...
Székely bácsi sakkozik a lovával. Ezt látva átszól a szomszéd:
- A csudába, magának ilyen okos lova van?
Mire a székely gúnyosan:
- Ez okos? 4:2-re vezetek.
A vonaton odaszólnak a székelynek:
- Bácsi, húzza fel az ablakot, mert künn hideg van.
A székely felhúzza, de nem tudja megállni szó nélkül:
- No, most künn meleg van - e?
Kovács József földhivatali ügyintéző egyik nap félfogadási időben (mert akkor úgyis ráér) elhatározza, hogy rendet rak a szobájában álló nagy szekrényben. Talál egy régi, poros lámpát.
Viccből megdörzsöli és így szól:
- Kérek egy jéghideg sört!
Hirtelen ott terem az asztalán a sör. Túl a döbbeneten ezután már sokkal nagyobb kívánsággal folytatja:
- Vigyél egy szigetre, ahol gyönyörű és odaadó nők vesznek körül!
Így is történik.
- Ez ám a jó élet. Bárcsak ne kellene soha többé dolgoznom!
Erre visszakerül az íróasztalához, a földhivatalba...
http://youtu.be/Dwimc4cvUmQ
ya és 12.754.133 megtekintés
kaminszki?
amelyikben a féldolláros is megjelent , azt 12 millióan nézték meg ....
- Magát is keresztbe nyelte le ?
- Nem. Én alulról küzdöttem fel magam.
- Az én fiam építkezési vállalkozó. Olyan sikeres, hogy az egyik barátjának adott egy házat ajándékba. - mondta az első.
- Az enyém autóügynök. Már három városban van ügynöksége. Annyira megy neki, hogy a múltkor adott az egyik barátjának két Mercédeszt.
- A fiam bróker - mondta a harmadik. - Annyira sikeres, hogy egy hatalmas részvénycsomagot adott az egyik barátjának.
Mikor a negyedik férfi is csatlakozott hozzájuk, őt is megkérdezték, mit csinál a fia.
- Az én fiam homokos. Nem vagyok túl boldog emiatt, de biztos jó lehet, mert a három legutolsó barátja adott neki egy házat, két autót, és egy hatalmas részvénycsomagot.
elhiszem hogy sztár
http://youtu.be/OTya267fe1Y
-valaki fingott
-biztos a kutya
-dehát nincs is bent!
-majd bejön....
- Hát maga meg mit csinált?
- Én menni nagy Harleyvel,200-zal,kanyarban megcsúszni,árokba beborulni.
A japántól is kérdik:
-Magával meg mégis mi történt?
- Jaj ne is mondja menni Hondával,200-zal,kanyarban kicsúszni,fára feltekeredni.
Az oroszhoz lépve a válasz:
- Jaj ne is mondja menni Nagy Rigával, 40-nel, amerikai, japán elhúzni 200-zal, azt hinni állni és leszállni...
link
- A csudába, magának ilyen okos lova van?
Mire a székely gúnyosan:
- Ez okos? 4:2-re vezetek.
A vonaton odaszólnak a székelynek:
- Bácsi, húzza fel az ablakot, mert künn hideg van.
A székely felhúzza, de nem tudja megállni szó nélkül:
- No, most künn meleg van - e?
Viccből megdörzsöli és így szól:
- Kérek egy jéghideg sört!
Hirtelen ott terem az asztalán a sör. Túl a döbbeneten ezután már sokkal nagyobb kívánsággal folytatja:
- Vigyél egy szigetre, ahol gyönyörű és odaadó nők vesznek körül!
Így is történik.
- Ez ám a jó élet. Bárcsak ne kellene soha többé dolgoznom!
Erre visszakerül az íróasztalához, a földhivatalba...
Így is lehet horgászni:)
kb végig kamuzta az egészet "én soha nem ütöttem meg a tímeát"