Találtam valamit:
Kedves kis történet egy cimboráról:
Első este az új barátnőnél, virággal, csengetés. Csajszi ajtót nyit, majd mondván, hogy meglepi lesz, beköti a srác szemét, és bevezeti egy helyiségbe. Rögtön jövök, mondja a lány, és elmegy. Srác nagyon örül, itt készül valami, csak ne kéne ennyire fingani. Mindegy, csajszi elment, hát elereszt egy közepeset. Szag van, de kezében a virág, azzal elhessegeti a segge mögül. Barátnő pár perc múlva visszajön (tuti pucér, gondolja cimbi), mondja a fiúnak, most pedig készülj fel a nagy pillanatra. Kendőt leveszi, mit lát szegény srác? Szemben ül a fotelben anyuci, apuci, és hugi. Erre bárgyún mosolyogva átnyújtja a virágot...
Amikor elmesélte, egy pillanatra átvillant az agyamon, hogy most megfulladok a röhögéstől...
banyek, vége lett a karácsonynak, és elflejtettem kitenni az önnepi képeim. (karácsonyi szórólap, mikulás, mikulás karikatúra, babának ajándék cumi, gyereknek karácsonyi kifestő)
Idén, a tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel, ismét megrendezésre kerül Agárdon a Part Fesztivál.
Az eddig hivatalosan publikált fellépők (folyamatosan bővül):
David Guetta
Paul Kalkbrenner
Swedish House Mafia
Daft Punk
Deadmau5
the Prodigy
Pendulum
Linkin Park
Flobots
T.I.
2pac
Notorious B.I.G.
Eminem
Kanye West
Akon
Michael Jackson
Crystal Castles
Skrillex
Miley Cyrus
Justin Bieber
Jonas Brothers
Peter Griffin
The xx
Pink Floyd
Freddie Mercury
Led Zeppelin
ABBA
Jon Lajoie
Guns 'n Roses
The Beatles
Elvis Presley
Frédéric Chopin feat Liszt Ferenc
Piece of Cake
Jegyek februártól kaphatóak az ismert jegyirodákban.
Az első 50,000 elővételi jegy mellé ajándék ingyen iPad, Sziget és Sound jegy, valamint páros thai masszázs bérlet jár + egy repülőjegy Európa bármely nagyvárosába az Aeroviva Kft. felajánlásában!
Ezen behaltam...
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
Kedves kis történet egy cimboráról:
Első este az új barátnőnél, virággal, csengetés. Csajszi ajtót nyit, majd mondván, hogy meglepi lesz, beköti a srác szemét, és bevezeti egy helyiségbe. Rögtön jövök, mondja a lány, és elmegy. Srác nagyon örül, itt készül valami, csak ne kéne ennyire fingani. Mindegy, csajszi elment, hát elereszt egy közepeset. Szag van, de kezében a virág, azzal elhessegeti a segge mögül. Barátnő pár perc múlva visszajön (tuti pucér, gondolja cimbi), mondja a fiúnak, most pedig készülj fel a nagy pillanatra. Kendőt leveszi, mit lát szegény srác? Szemben ül a fotelben anyuci, apuci, és hugi. Erre bárgyún mosolyogva átnyújtja a virágot...
Amikor elmesélte, egy pillanatra átvillant az agyamon, hogy most megfulladok a röhögéstől...
Az eddig hivatalosan publikált fellépők (folyamatosan bővül):
David Guetta
Paul Kalkbrenner
Swedish House Mafia
Daft Punk
Deadmau5
the Prodigy
Pendulum
Linkin Park
Flobots
T.I.
2pac
Notorious B.I.G.
Eminem
Kanye West
Akon
Michael Jackson
Crystal Castles
Skrillex
Miley Cyrus
Justin Bieber
Jonas Brothers
Peter Griffin
The xx
Pink Floyd
Freddie Mercury
Led Zeppelin
ABBA
Jon Lajoie
Guns 'n Roses
The Beatles
Elvis Presley
Frédéric Chopin feat Liszt Ferenc
Piece of Cake
Jegyek februártól kaphatóak az ismert jegyirodákban.
Az első 50,000 elővételi jegy mellé ajándék ingyen iPad, Sziget és Sound jegy, valamint páros thai masszázs bérlet jár + egy repülőjegy Európa bármely nagyvárosába az Aeroviva Kft. felajánlásában!
A MŰSORVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!
mondom 1250 ccm 2t ben? az már fura volt aztán a tteljesítménye 380 le mondom az kemény.
Aprilia Af1 2T 1250 ccm, 380 le.
nemsemmi
http://www.motor.hu/hasznaltmo...
Komám, ne fáraszd magad! Már túl vagyok rajta. Ma reggel ötkor szartam, hatkor keltem.