Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A postás csengetésére egy szépasszony nyitja ki az ajtót, lenge hálóingben:
- De jól nézel ki, kisanyám! - hüledezik a postás.
- Figyelmeztetem, a férjem félórán belül itthon lesz!
- De hát én nem is csináltam semmit! - mondja a postás.
- Tudom, csak szólok, hogy nincs túl sok időnk!

A férj késő éjjel jön haza. Mivel gondolja, hogy a felesége haragudni fog, úgy gondolja, kiengeszteli.
Belopózik a hálószobába, és jól kinyalja. Aztán kimegy a fürdőszobába, és megdöbbenve látja,
hogy a felesége éppen jön kifelé.
- Hát te hogyan kerülsz ide?! - kiált fel.
- Csitt, még felébreszted anyámat!Ma nálunk alszik...

Két öreg hölgy ellátogat a múzeumba, de útközben elkeverednek egymás
mellől. Amikor ismét összetalálkoznak, egyikük így szól a másikhoz:
- Láttad azt a meztelen fickós szobrot hátul?
- Igen! Fel vagyok háborodva, hogy lehet ilyet kiállítani! Milyen
hatalmas a nemi szerve!
- És milyen hideg!
Na most leírom neked mi jellemzi az öreg bolsevikot:
Jelentéseked ad le mint III/III-as besugó, Fock Jenő személyi titkára.
Úgy hívják : Orbán Viktor
Ha Ön valamit hosszú ideig csinál, akkor lassú.
Ha valamit főnöke csinál hosszú ideig, akkor ő alapos.

Ha Ön nem csinál meg valamit, lusta.
Ha főnöke nem csinált meg valamit, akkor ő túlságosan elfoglalt.

Ha Ön hibázik, hülye.
Ha főnöke hibázik, "hiába, ő is csak ember".

Ha Ön betegség miatt hiányzik egy napot, "állandóan beteg".
Ha főnöke hiányzik egy hetet, akkor "szegény, biztos nagyon beteg".

Ha Ön vét az etikett szabályai ellen, bunkó.
Ha főnöke vét az illem ellen, eredeti.

Ha Ön segítséget kér főnökétol, marha.
Ha főnöke kér segítséget az ő főnökétől, azt együttműködésnek hívják.

Ha Ön valami új dolgot csinál, túllépte a hatáskörét.
Ha főnöke talál ki valami újat, akkor ő kreatív.

Ha Ön munkaidőben nincs a munkahelyén, akkor csavarog.
Ha főnöke nincs munkaidőben a munkahelyén, akkor éppen üzletet köt.

Ha Ön kifelé bámul az ablakon, képtelen koncentrálni a munkára.
Ha főnöke teszi ugyanezt, akkor "a Mester alkot".

Ha Ön viccelődik munkatársaival, hátráltatja őket a munkában.
Ha főnöke poénkodik velük, nagyszerű munkahangulatot teremt.

Ha Ön gyakran iszik kávét, mindent megragad, hogy kivonja magát a munka alól.
Ha a főnök kávézik sűrűn, akkor az emberfeletti, tartós koncentrációt
fenn kell tartani.
akkor egy informatikus vicc:

Feleség elküldi a férjét vásárolni aki történetesen informatikus.
- Hozzál margarint, és ha van tojás tízet!
Hazajön a férj és letesz 10 margarint az asztalra, és azt mondja:
- Volt tojás.
Azthittem ez egy vicces oldal, de már itt is politizálunk! NE MÁR ! Mindenhol csak ezt a mocskolódást hallani minden "oldalról" Srácok legalább mi ne tegyük és főleg ne itt!
Széles utat és rövid telet.
Ejnye hát szabad ilyet berakni? Majd jön a Szalajtós Annamarcsa és jól kimoderál .
Meg majd lekomcsiznak, mert beszólsz világmegmentő, gyémánt tisztasággal rendelkező királyunknak!
Nem lehet, hogy ez csak az olyan öreg bolsevikoknak vicces mint te vagy?
Egész nap ezt tudnám nézni
http://youtu.be/cvN696YizOg kutya rosszat álmodik
Mondjuk aki bármilyen kapcsolatot tart fent az OTP-vel az meg is érdemli...
Egyszer megnéztem zsinórban 15 részt és arra lettem figyelmes, hogy felfordult a gyomrom.
Kommentár nélkül.
a kutya is ember... néha nemértem de az
Na, hát ezt mesélem. Az ember az ember, a kutya az kutya. Nem lehet egy lapra venni a kettőt. Pedig mind a kettő csak egy állat.
az ember pedig ember...senkiből sincs kettő...
No,no! A kutya, az kutya. Olyan nincs még egy.
Akkor úgy látszik jó, hogy mi nem a fidesznyik Csányit választottuk.
Breaking news: országos sztrájkra készülnek a cigányok!

Egyes értesülések szerint határozatlan idejű országos sztrájkot
hirdetnek hétfőre a magyarországi cigányok és cigány érdek képviseleti szervezetek.
Név nélkül nyilatkozó roma honfitársaink elmondták:

Hétfőtől
- nem veszik fel a segélyeket,
- minden réz és alumínium a helyén marad,
- a magányos nyugdíjasokat és erdőket elkerülik,
- átmenetileg az autós lincseléseket is felfüggesztik és
- petícióban köszönik meg az értük és helyettük dolgozó magyar munkavállalóknak az eltartásukat!

A petícióban ez áll: amennyiben továbbra is hasonló elbánásban lesz részük, úgy az egész cigányság kénytelen lesz elhagyni Magyarországot és véglegesen Indiába kitelepülni.

(Na, hagyd abba az olvasást meg az álmodozást! Menj a dolgodra,
fizesd be az adódat, hogy legyen miből eltartani őket.)
Ez lehet, hogy vicces, de nekem a megtakarított nyugdíjam egyharmad részét bukta el az OTP szinte minden évben, mióta köteleztek, hogy belépjek a magánnyugdíjpénztárba. Évek óta gürizek, és volt olyan év, hogy a bank többet vesztett el egy adott évben, mint amit én befizettem a fizetésemből. A végén talán nem is én kapnék nyugdíjat, hanem nekem kéne fizetnem a banknak, hogy végre nyugdíjas lehetek?
a macska szempontjából lehet...viszont nem szeretem a macskákat.....így nem okozna semmi gondot ennek az eszköznek a használata.....viszont azt nem bírtam soha megérteni, hogy valaki bármilyen-bármelyik ember életénél fontosabbnak tartja egy állatét, bármelyikét.....ott van egy kis defekt.......én szeretem a kutyámat, de egy pillanatig sem gondolkoznék ha bárkit megtámadna csak úgy a maga kedvére...
Úgy lehet hozzá jutni, hogy előbb egy oroszlánt kell így cipelni. Ezért nincs senkinek.
Érdekes lenne, ha te lennél benne!
Ezt egyszerűen imádom!
http://youtu.be/xG_AjSFRNIw
45 dolog, amit soha nem tudnál az amerikai filmek nélkül:
1. Egy nyomozás során feltétlenül szükséges legalább egyszer ellátogatni egy sztriptízbárba.
2. Amerikában minden telefonszám 555-tel kezdődik.
3. A legtöbb kutya halhatatlan.
4. Ha üldöznek egy városban, bármikor találhatsz egy utcai felvonulást, amiben elvegyülhetsz.
5. Vannak különleges L-alakú takarók, amelyek az ágyon fekvő nőnek a hónaljvonaláig érnek, viszont a mellette fekvő férfinak csak a derekáig.
6. Minden bolti papírszatyor tartalmaz legalább egy francia kenyeret.
7. Bárki könnyedén le tud szállni egy repülőgéppel, feltéve, hogy az irányitótoronyból valaki szóbeli utasításokkal látja el.
8. A rúzs sosem kopik le, még búvárkodás közben sem.
9. Bármely épület szellőzőrendszere tökéletes búvóhely. Senkinek nem fog eszebe jutni ott keresni, miközben te könnyedén eljuthatsz az épület bármelyik részébe, ahova csak akarsz.
10. Ha újra kell töltened a fegyvered, mindig lesz nálad lőszer, még akkor is, ha eddig nem volt nálad.
11. Szinte biztos, hogy bármilyen csatát, vagy háborút túl fogsz élni, ha nem követed el azt a hibát, hogy a barátnőd/menyasszonyod fényképét mutogatod a társaidnak.
12. Ha német tisztnek akarod kiadni magad, nem szükséges a nyelvet ismerni. A német akcentus is megteszi.
13. Ha a várost természeti katasztrófa, vagy valamilyen szörny fenyegeti, a polgármester elsősorban az idegenforgalom, vagy a közelgő művészeti kiállítás miatt fog aggódni.
14. Az Eiffel-torony minden ablakból látható Párizsban.
15. Egy férfi nem mutat fájdalmat a legkegyetlenebb verés közben sem, de nyög, ha egy nő megprobálja kitisztítani a sebeit.
16. Ha egy nagy üvegtábla látható, valakit hamarosan keresztülhajítanak rajta.
17. A rendőrfőnök mindig néger.
18. Amikor kifizeted a taxit, ne nézz a pénztárcádba, csak vegyél ki egy bankót találomra és add át. Ez mindig a megfelelő összeg lesz.
19. A fajkeveredés lehetséges bármely földi és földönkívüli lény között.
20. A konyhákban nincs villanykapcsoló. Amikor belépsz a konyhába, csak nyitsd ki a hűtőszekrény ajtaját és azzal vilagítsál.
21. Egy kisértetjárta házban a nők mindig a legtöbbet mutató alsónemüben indulnak a zajok eredete után nyomozni.
22. Egy szövegszerkesztőben soha nem látható a kurzor, viszont mindig kérik a jelszót.
23. Az anyák minden reggel rutinszerűen tojást, szalonnát és palacsintát sütnek a családjuknak, bár a férjüknek és a gyerekeiknek sosincs idejük, hogy megegyék.
24. Az autók egy baleset utan szinte mindig lángokban törnek ki.
25. A rendörfőnök mindig felfüggeszti a sztár detektívet - vagy 48 órát ad neki az ügy befejezésére.
26. Egyetlen gyufa (vagy zseblámpa) képes bevilágítani egy stadion méretű termet.
27. A középkori parasztoknak mind tökéletes fogsoruk volt.
28. Bár ma a 20. században léteznek olyan fegyverek, amikkel lehetseges egy látótávolságon túli célra tüzelni, a 23. századi technologia el fogja veszíteni ezt a képességet.
29. Egy rémalomból ébredő ember azonnal egynesen felül az ágyban és égnek álló hajjal sikoltozni kezd.
30. Nem szokás hallózni, illetve elköszönni egy telefonbeszélgetés elején és végén.
31. Egyenes úton vezetve is muszáj a kormánykereket minden pillanatban vadul jobbra-balra tekerni.
32. Minden bomba időzítőszerkezete nagy piros LED-es kijelzővel van ellátva, hogy tudni lehessen mikor fog robbanni.
33. Mindig találsz parkolóhelyet közvetlenül amellett az epület mellett, amelyet meg akarsz látogatni.
34. Egy nyomozó csak akkor tud megoldani egy ügyet, ha felfüggesztették.
35. Ha úgy döntesz, hogy táncolni kezdesz az utcán, mindenki tudni fogja a lépéseket.
36. Egy laptop számítógáp képes behatolni bármely ellenséges földönkívüli civilizáció kommunikációs rendszerébe.
37. Harcművészeknel soha nem szamít, hogy mennyivel többen vannak az ellenfeleid, türelmesen ki fogják várni a sorukat és egyenként támadnak meg, megvárva amíg elintézted az előző ellenséget.
38. Ha valakit leütnek, soha nem szenved sérülést, vagy agyrázkódást.
39. Egyetlen autós üldözésnél, géprablásnál, robbanásnál, vulkánkitöréskor, vagy idegen lények inváziójánál sem fog senki sokkot kapni.
40. A rendörségen a nyomozok személyiségteszten esnek át, hogy garantaltan olyan társat osszanak be melléjük, aki mindenben a tökéletes ellentétük.
41. Egymás között minden külföldi angolul (szinkronizált filmekben magyarul) beszel, ha egyedül vannak.
42. Mindig találhatsz egy láncfűrészt, ha szükséged van egyre.
43. Bármely zárat ki lehet nyitni egy hitelkártyával, vagy egy gémkapoccsal másodpercek alatt - kivéve ha ez az az ajtó, ami mögött egy gyerek van bezárva egy égő épületben.
44. Egy elektromos kerités, amely képes megölni egy dinoszauruszt, semmi maradandó károsodást nem fog okozni egy 8 éves gyereknek.
45. A TV-hiradók általában tartalmaznak egy olyan riportot, amely téged abban a pillanatban személyesen érint.