Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért van hátsó ablakfűtés a Skodában? – ?
- Télen melegen tartja a kezed, amíg tolod…
váááá...
Ezen besírtam na igen, a gondolkodás a legnagyobb luxus a világon!
A székely nagyon összeveszik a feleségével. Olyannyira, hogy a férj elmegy otthonról.
Eltelik egy év, két év, öt év, tíz év, amikor végre újra megjelenik.
Az asszony kérdőre vonja:
- Hol voltál ennyi ideig?
- Kinn.
Egy orvost kártyázni hívnak a barátai telefonon késő este.
-Drágám,sürgősen el kell mennem,mondja a feleségének.
-Súlyos eset?kérdezi a feleség
-Meglehetősen...3orvos már a helyszínen van
Az asszony a szeretőjével tölti a napot, míg a férje dolgozik. Nem tudja, hogy a 9 éves fia a szekrényben elrejtőzött. A férje váratlanul hazaér,mire az asszony a szeretőjét betuszkolja a szekrénybe a kisfiú mellé. A kis srác azt mondja:
-Sötét van itt. A férfi azt válaszolja:
-Igen, az van. Fiú:
-Van egy baseball labdám. Férfi:
-Az jó. Fiú:
-Meg akarod venni? Férfi:
-Nem, kösz. Fiú:
-Apám odakint van Férfi:
-OK. Mennyibe kerül? Fiú:
-$250. A következő héten megint megtörténik, hogy a fiú és az anyukája szeretője egy szekrénybe kerülnek. Fiú:
-Sötét van Férfi:
-Igen, sötét. Fiú:
-Van egy baseball kesztyűm. A szerető emlékezve a múltkorira, azt kérdezi a fiútól:
-Mennyibe kerül? Fiú:
-$750. Férfi:
-Rendben. Néhány nappal később az apa azt mondja a fiúnak:
-Fogd a kesztyűd. Menjünk ki és ütögessünk egy kicsit. A fiú azt válaszolja:
-Nem tehetem. Eladtam. Az apja megkérdezi:
-Mennyiért adtad el? A fiú válasza: $1000 Az apja felháborodottan mondja:
-Ez szörnyű, hogy ennyiért adtad el a barátaidnak. Ez több, mint amennyibe ezek ténylegesen kerülnek. Elviszlek a templomba, hogy meggyónj. Elmentek a templomba, és az apa beültette a fiút a gyóntatószékbe, és rácsukta az ajtót. A fiú azt mondja:
-De sötét van itt. A pap válasza:
-Ne kezd már megint ezt a hülyeséget.
Apámból fejszenyél lett ! Ez ám a sors ! Szólt halkan a fiatal tölgy.
A rendőrségre kerül egy igen nagy értékben elkövetett lopás gyanújával egy arab. A hadnagy személyesen akarja levezetni a nyomozást, mivel igen nagy értékről van szó, de nem tud arabul. Hívnak tehát egy tolmácsot.
Vallatáskor a következő párbeszéd zajlik:
Hadnagy: - Kérdezze meg tőle, hova rejtette a pénzt!
Tolmács: - Azt kérdezik, hova rejtette a pénzt?
Vádlott: - Nem tudok semmiféle pénzről.
Tolmács: - Azt mondja, nem fogja megmondani.
Hadnagy: - Mondja meg neki, hogy akkor kivégezzük!
Tolmács: - Azt mondja, hogy ki fogják végezni.
Vádlott: - Akkor inkább elmondom: a templom melletti temetőben, a bal oldali első sírkő alá rejtettem.
Tolmács: - Azt mondja,nem fél a haláltól....
Egy házaspár legkisebb gyermeke véletlenül meglátja, amint az apja a cselédlánnyal hancúrozik. Odaszalad az anyjához és elmondja, mit látott. Az anyja lenyeli a mérgét, és azt mondja, ne beszéljen róla senkinek, amíg ő nem szól. Pár nap múlva, a nagymama születésnapján összegyűlik a rokonság, vannak vagy hetvenen. Az ünnepség javában tart, amikor az anya előáll és így szól: – Kis figyelmet kérek, Palika előad nektek valamit. Mindenki azt gondolja, egy mese vagy vers következik, Palika viszont Ezt mondja: – A múlt héten apu bement abba a szobába, ahol a cselédlány takarított, átölelte, megcsókolta, levette róla az összes ruháját… Természetesen mindenki az apa felé fordul, aki vörösebb lesz a főtt ráknál. Palika folytatja: – Miután levetkőztette, ő is levetkőzött. Lefeküdtek, és aztán apu elkezdte bedugni neki a… azt a… nem jut eszembe, hogy is hívják… Palika az anyjára néz, aki diadalmas arccal hallgatja a fiát, és megkérdezi tőle: – Anyu, hogy hívják azt, amit te szoktál szopogatni, amikor átjön a szomszéd bácsi?
Két kisfiú beszélget. A 6 éves így szól a 4 éves öccséhez: – Te, szerintem itt az ideje, hogy elkezdjünk káromkodni. Most lemegyünk a konyhába anyuhoz és mondunk valami jó zaftosat. Például én kitalálok valamit, ami “büdös franccal” kezdődik, te meg mondasz valamit, amibe lesz egy “ba’meg”. A kicsi beleegyezik és elindulnak lefelé a lépcsőn. Anyuka éppen reggelit készít. A 6 éves lép be először és így szól: – A büdös francba, én müzlit kérek. Az anya jól eltángálja a bátyót és a lépcsőn felfelé menet még a fenekére húz egy párat, majd rázárja a szobaajtót. Anyuka lejön a lépcsőn és megkérdi a 4 évest: – Na és te kisfiam, mit kérsz reggelire? – Hát, ba’meg, müzlit biztos nem.
falusiak már tuti h láttak ilyet nem is 1x..:D
am mindegyik macska játszik vele még ha a 100 ik is
de am érdekes !
Lakatos Nintendó
A hentesnél hosszú sor áll, egy kis hölgy úgy gondolja ez remek alkalom egy kis ismerkedésre! Odafordul a mögötte álló férfihoz:
- Helló, Kati vagyok, facér!
Mire a férfi:
- Béla vagyok ,... szalonnáé'
Hát öregem ! Ez mindent vitt ! A legjobb vicc amit olvastam a héten
Vááá.....
A gyerekek az iskolában azt a házi feladatot kapták, hogy költsenek el 500 forintot minél takarékosabban. Hétfő reggel a tanító néni kérdezgeti a diákokat, kinek hogy sikerült a hétvégi takarékoskodás.
- Pistike, mibe fektetted az 500 forintodat?
- Én hétvégén az 500 Ft-ból almát vettem. Az almát meghámoztuk, megettük, a héját a tyúkoknak adtam. Szerintem ez a leggazdaságosabb.
- Rendben, Pistike nagyon ügyes vagy. És te, Móricka, mihez kezdtél az 500 Ft-tal?
- Én hétvégén narancsot vettem, meghámoztam, a belsejét megettük, a héját a fűtőtestre raktuk, és jó illat volt utána.
- Nagyon szép történet. És te, Lakatos Nintendó, mit csináltál az 500 Ft-tal?
- Én elmentem a henteshez, vettem 500-ért hurkát, hazamentem, a tölteléket kiszedtem a bőréből, megsütöttem, megettük. A belet a f@rkamra húztam, megb@sztam a húgomat, lehúztam a f@rkamról, belesz@rtam, és visszavittem a hentesnek, hogy „büdös a hurkád, add vissza az 500-ast”
Tulajdonképpen, ez nemis vicc...
http://youtu.be/QTTzqCpABoE