OOOOOOOOOOOOOOO de jó hogy itt vagy nekünk és te próbálsz minket legalább százalékon javítani
Egy kérdés konkrétan mondjuk a kocsiba ülök akkor is növelem a bukó Horthysta motorosok megítélését vagy csak ha mocizok
Kettő de csak tényleg szerényen kérdem hol lehet utána nézni ennek a statisztikai adatnak ? Vagy mikor csinálták "kiválok" felmérést hány százalék a kretén ahány a korlátolt motoros népességhez viszonyítót aránya . És a Angol tudósok hitelesítetek-e a adatokat ??? , ,
Vagy csak bele böfiztél a levegőbe ahogy a hitvány komcsi ivadékok szoktak
Ne méltatlankodj bolsi, csak az van amit kikapartatok magatoknak! Ha a bolsevisták nem játszottatok volna a szemét hülyét, az élen a vörös zsidó Roth Manóval alias Rákosi Mátyás akkor nem örvendenének most is a közutálatnak!! Inkább 100 év Horthista, mint 5 év Rákosi-Roth.
Én meg néhány liberális gondolkodót látok, 3 féle van: lila ködös idealista, síkhülye, vagy haszonelvű. Azon még gondolkodom, te melyik vagy, a 3. biztos nem
Túlteng az elvakult, gondolkodásra képtelen horthysta szélsőjobboldal a fórumon. Jobban, mint a 2/3 indokolná.
Lehet hogy igaza van azoknak a kívülállóknak, akik, szerint a motorosok között több a kretén, korlátolt, mint az átlag népesség soraiban (jelentem: az sem kevés).
Te konkrétan olyan rozzant vagy hogy egy törött fakanalat sem tudnál elvenni egy féllábú alkesztól sem.
Amilyen beszari vagy egy tüntire se mentél ki.
Amúgy szerintem az ezermilliárdok térkőben,stadionban és kilátóban vannak.
Vidd mindet,de csákányt meg kéne tudni emelni hozzá.
Ez embóliától nehéz légzéssel nem biztos hogy menni fog.
Én nem vennék el senkitől semmit (kivéve a NER által összeharácsolt ezermilliárdokat), de ne gyere azzal, hogy ma Mo.-n miért nincs megoldva a "cigánykérdés". Mert a hatalmi csoportnak ez nagyobb érdeke, mint a problémával együtt járó "kellemetlenség".
Te meg a dk fanatikus öngyilkos nyugger szektád ferencre,hol a hiba,te szereted a demokráciát.
Liberálisként azért elég gennyedék dolog a szavazati jogot elvenni az államolgártól hanem oda szavaz ahova te szeretnéd.
Vagy ilyenkor ne m vagy liberális csak simán kőkomcsi?
Lásd a jobbik fasza fordulását cigánygyűlölőből cigánybaráttá, csak kb 5 év kellett.
Ha már számonkéred a kormány cigánypolitikáját,valamikor pár hete láttam egy műsort ahol egy alapítványos ipsével Forgács Istvánnal.
Egész jó gondolatai vannak.
Ha nem csak a propaganda panelok szintjén érdekel a cigánykérdés keress rá.Szerintem valahol itt kéne megfogni a kérdéskört.
Egy kérdés konkrétan mondjuk a kocsiba ülök akkor is növelem a bukó Horthysta motorosok megítélését vagy csak ha mocizok
Kettő de csak tényleg szerényen kérdem hol lehet utána nézni ennek a statisztikai adatnak ? Vagy mikor csinálták "kiválok" felmérést hány százalék a kretén ahány a korlátolt motoros népességhez viszonyítót aránya . És a Angol tudósok hitelesítetek-e a adatokat ??? , ,
Vagy csak bele böfiztél a levegőbe ahogy a hitvány komcsi ivadékok szoktak
A társadalmi összkép ugyanezt mutatja
Lehet hogy igaza van azoknak a kívülállóknak, akik, szerint a motorosok között több a kretén, korlátolt, mint az átlag népesség soraiban (jelentem: az sem kevés).
Amilyen beszari vagy egy tüntire se mentél ki.
Amúgy szerintem az ezermilliárdok térkőben,stadionban és kilátóban vannak.
Vidd mindet,de csákányt meg kéne tudni emelni hozzá.
Ez embóliától nehéz légzéssel nem biztos hogy menni fog.
http://youtu.be/L6_kDUCMF54?t=354
Átnevelés?
http://youtu.be/L6_kDUCMF54?t=354
Liberálisként azért elég gennyedék dolog a szavazati jogot elvenni az államolgártól hanem oda szavaz ahova te szeretnéd.
Vagy ilyenkor ne m vagy liberális csak simán kőkomcsi?
Viszont ha ők lennének a sor elején,itt háborognál,hogy O1G mi a faszért fontosabb mint az egészségügyiek.
Ha hallgattál volna.....
Ha már számonkéred a kormány cigánypolitikáját,valamikor pár hete láttam egy műsort ahol egy alapítványos ipsével Forgács Istvánnal.
Egész jó gondolatai vannak.
Ha nem csak a propaganda panelok szintjén érdekel a cigánykérdés keress rá.Szerintem valahol itt kéne megfogni a kérdéskört.