sajnos nem létezik olyan lista amin ki lehetne mutatni mikor ki mennyit "lopott" és mennyi maradt a népnek
hiszen minden lista készítő elfogult
szerintem a mostani korban a népnek juttatott pénz a legtöbb, az is biztos hogy rengeteg zseton úszik el
de én azt mondom hogy amíg én tudok enni rántotthúst addig nem érdekel hogy az urak kaviárt esznek
és inkább így legyen mint az urak egyék a rántotthúst én meg a puliszkát
Orbán király rabló király töpreng fakó agyán
Nézzük meg úgymond hogy is áll e parlag tartomány?
Hoztam–e rontást eleget? Elégtelen munkabért
Adónemek százait mit nyöghet majd a nép!
Igaz uram! Uralkodásod szenvedi szép Hungária
Fájdalom teher mindaz mit hoztál te - nem emberfia.
Nyomorúság nélkülözés, a mű elkészült.
Büszke lehetsz magadra - kit nem anya szült.
Ennyi lenne? Ennyi csak? Megannyi talmi csillogás.
Hol a trafik meg a csókosok és a rengeteg csalás?
Parkolásdíj, kisvasút, stadionok meg egyéb.
Lopás, rablás mindenhol, ha ez nem volna elég.
Nyugdíjpénztár, Lőrinc barát, ez az mi lényeges!
Hol van ki zengje tetteim? Hol van egy énekes?
Hangja nincs meg süket is, nemét is megszegik.
Egy dalos tévés műsorból kis énekes jelentkezik.
Bús dalt hoz az esti szél a kórházak felől .
Ápolók és betegek zokognak ott belől.
Nincsen gyógyszer, orvosok, gombát a penész keleszt
Reájuk omló falakról. Király te tetted ezt!
Külhonban népünk ezrei vándorolnak tovább.
Megélhetést keresve sok reményvesztett család.
Dolgoztak itt éhbérért jutalmuk csak muszáj, s viszály
Most menekül ki merre lát. Te tetted ezt király!
Iskolákban nagy a baj rossz tanterv! Ki érti ezt!?
Jövő nélküli ifjúság. Király te tetted ezt!
De jajj jajj mi zúg? Miféle ének ez?
Az arcideg zsábám kiújul ha hallom ezt a neszt.
Rendes kobzost kértem én! Ez nem túl nagy áldozat.
Többet vártam tőletek. Vigyen el a kárhozat!
Jöjjön Steffka! Jöjjön elő ismét a huncut eb!
Kit holtnak véltünk, jön és csahol melletted vagy ellened.
Most fújja mellettünk harsogón, rekedt egyhangú dalát!
Mérgezzen! Csak ennyi kell! Aztán mehet tovább
S jöjjön fröcsögni önként Bencsik, Bayer, Rogán.
Az egész simlis siserehad Kiket időben nem vertek pofán.
Tudjuk hiszed jó ez így, de megjöhet a böjtje még.
Egyszer jön és dönt a nép, s azt mondja: Király! Elég!
A törvény, az jó ha van... de pont a politikusokat nem érdekli, ha be kell sározni valakit Most a fagyi visszanyalt, ráadásul ez az idióta maga dugta a fejét a hurokba. Ez is mutatja, kb. mennyi esze van...
ahol dolgozok van vagy 15 akkus cucc, a többségét nem szeretem mert nagyok és nehezek
pl agyfaszt kapok attól hogy nagy akku az ütvefúróban, bitang cucc ha gizda kocka gyerek lenném szerintem a csuklóm is sérülne olyan bitang ha megakad, igazság szerint a 13as fúró miatt lett megvásárolva( a könnyebbek kb mind 10 ig van) de az a buzi ütőmű miatt orrnehéz hogy szar vele dolgozni hiába van nagy akku
itthon minden 2ah csak, ahová nem elég jön a vezetékes
mondjuk én már alapból hisztis vagyok komolyan mondom ha ránézek a gyerekzáras vagy mi a fasz a neve hosszabbítóra már rángat az ideg, kicsit megkopik vagy retkes aliig megy bele a dugó, persze ha valami paraszt véletlen belerúg egyből szétjön még ha csomózva van akkor is
Ja, néhány éve volt valami magasbeosztású rendőr, egy mélygarázsba dugott valami nőt, valahogy lebuktak és ezért úgy meghurcolták ki is rúgták, szóval a lényeg, nem tudom mi köze ennek bármihez is, az az ő magánélete, engem pl.rohadtúl nem zavart hogy ott dugott, egészségére.
Gréczy zaklatott egy fiatalabb nőt azzal (is), hogy ezeket a képeket küldözgette neki. Én nem voltam ott szerencsére, egyelőre ezt fogadjuk el.
Az, hogy udvarol neki, úriember módjára próbálkozik, az természetes folyamat. Ha családos valamelyik, az már problémásabb, de ebben a mai világban már ez nem számít kirívónak.
Ha zaklatta a nőt, akkor kéretlen volt, tehát abszolút nem kettejükre tartozik.
Az már csak a személyes véleményem, hogy ez egy KÜLÖNÖSEN buta faszkalap dk-s, saját maga szolgáltatta a bizonyítékokat önmaga ellen. Én pl. soha nem tennék ilyent, hogy lebuktassam magam. Az, hogy ketten szóban elmondja, hogy mit tenne vele, ha kettesben lennének az egy dolog, arra nincs bizonyíték, ez persze nem azt jelenti, hogy ha valaki azt hiszi vagy gondolja, hogy bizonyíték hiányában megtehet bármit, akkor meg is kell és lehet tennie.
A rohadt, büdös buzeránsokkal sem lenne különösebb baj, ha úgy élnék meg a szennyes életük ezen részét, ahogy a nagy többség. Elintézik egymás között, nem kell nagydobra verni, senki nem kiváncsi rá. Ezek (a buzik) részben bizonyosan elmebetegek, ezek narcisztikusak, szeretik eljátszani az áldozat szerepét, szeretnek az áldozat szerepében tetszelegni.
Mindenki csinál kis stikliket, pl. a munkahelyi kapcsolatnál egy fontos szabály van: csak azzal kezdj ki, akinek legalább akkora vesztenivalója van, mint neked.
Ez nekünk lehet perverzió, neki a nemi élete, amit erkölcsileg nemigen van jogunk bírálni, míg azzal nem követ el bűnt, mint például egy pedofil. Az EU-s ellenzéki képviselők között is van olyan aki nő létére a saját neméhez vonzódik, de nem ugrál rajta a sajtó, hogy éppen aznap hogyan és miként csinálja, vagy hány nővel egyszerre...mert ez az ő dolga. A kereszténydekokrata zászló alatt a kereszténységet érted? Mert annak az alapja a másik ember elfogadása... Vagy a családi élet védelmét? Mert konkrétan ha valaki tudta a nemi irányultságát, az pont a családja... Vagy az apa férfi az anya nő alaptörvény kiegészítést? Mert a nemi életének ehhez semmi köze... De a másik oldalt nézve, az intim képek küldése is csak arra a két emberre vonatkozik, ezt nyilvánosságra hozni önmagában tisztán a másik ember lejáratására is szimpla gerinctelenség. Ezeket a dolgokat a trash média képviselői hozzák nyilvánosságra és nem is fognak változtatni ezen, amíg egy 1000-res szorzót nem tesznek bele a személyiségi perek összegeibe. Akkor 1 ilyen cikkel is lenullázhatná magát még a legnagyobb médium is és lenne tétje mit jelentetnek meg oldaltól függetlenül.
És van olyan törvény, hogy a magánélet védelméről 2018. évi LIII , amely egyértelműen fogalmaz, hogy minden embernek veleszületett joga a magánélet, családi élet stb. tiszteletben tartásához való jog, ami alól nincs kivétel. De ezt megelőzően már 2016- ban a Fővárosi Ítélőtábla kimondta, hogy közszereplő esetén sem tartoznak a nyilvánosságra a közszereplők legbensőbb magánéleti titkai, jelesül a nemi életük.
Nem tartozik nyilvánosságra azzal egyetértünk de a perverziót ilyen különös magasságokba jobban elkel dugniuk , mert már csak politika ilyen mindet felhasználnak a ellenfeleik lejáratására .Egyik homár mondjuk konkrét ö nem dicsekedett vele . De szarul jön le ha kereszténydemokrata zászló alatt hirdeted a igét . Zárójelbe jegyzem meg hogy van egy diszkrét bája hogy pont olyanok ugattak rá akik meg pont azt hirdetik hogy legyen mindenki buzi de hát libsi baloldalon mindig is voltak bajok . Másrészt ott van ez a markos csoda legény , hát mit lehet mondani nem ő a legélesebb kés a fiókba mivel nem kellett utána menni hanem ő maga szórta szét a fasza műalkotásait . Részemről persze nem ezért lesznek szar politikusok egyik vagy másik .
Szerintem meg egyikük nemi élete sem tartozik a nyilvánosságra és akik ezeket nyilvánosságra hozzák, azok is megérdemelnének némi nyilvános szereplést hasonló intim pillanatban...szimplán féreg dolog ilyet közzétenni, függetlenül attól hogy milyen párthoz tartozik valaki, vagy éppen milyen irányba érdeklődik...
hiszen minden lista készítő elfogult
szerintem a mostani korban a népnek juttatott pénz a legtöbb, az is biztos hogy rengeteg zseton úszik el
de én azt mondom hogy amíg én tudok enni rántotthúst addig nem érdekel hogy az urak kaviárt esznek
és inkább így legyen mint az urak egyék a rántotthúst én meg a puliszkát