Amúgy a fúró is olyan hogy van 2 akkus itthon még 3 hálózati, abból egyik ilyen malter keverő csak 50 éves 2 sebességes rettenet
A lényeg hogy a modernebb könnyebb gyors tokmányos 2 sebességes hàlózsti a favorit ha egynél több lyukat kell fúrni
Kivéve a bojlit mert azt mindig akkussal fúrom
senki nem szereti a kábelokat rángatni magával ini pont ezért próbál mindenki áttérni az akkus technológiára Van amiből qrva jó nekem pl. a flex annyira nem jött be. Ugyanazt tudom mondani amit leírtál az első mondatodba
Havernak is van bosch akkus sarokcsiszoló, egy fos az egész lassan is pörög gyenge is és nem bírja sokáig
Fém kábel csatorna meg mindenféle rögzítő sínek vannak vele vágva meg menetes szár
Itthon ingyen se kellene van időm bedugni a sikítót
Melóba jó mert ha 5 helyen megy a munka nem kell 25 hosszabbító, már úgy utálom ezeket a vezetékeket, mindig a munkás cipő nyelvébe beakad aztán botorkálok mint egy világtalan
Nekem parkside performance van egy 4Ah-s akksival simán elvagyok egy napot gipszkarton profilokat vagdalva de majd a nyáron kipróbálom egyes koronggal meddig ér körbe a 200 literes hordón
Az akkus flex nem konkrétan nem erre van kitalálva, meg kérdés az is mennyire eröltetted.
Én makitát használok, ami pont a duplájába kerül, de ettöl.többet kibir, bár hordot sose vágtam vele ketté.
két hektós hordónak akartam levenni a tetejét, mondom minek baszkódjak a kábelessel amikor itt van az akksis flexem meg egyébként sem próbáltam még. Nem mértem az időt Az 5 percet onnan saccolom, hogy kb. a feléig jutottam el a hordó felnyitásának amikor elhagyta magát öszintén szólva egy kicsit többet vártam tőle. Ugyanezzel az akksival a fúró csvaraozót 2 napig le sem állítom
Mire számítottál hogy egész nap fűrészelsz vele Az a 2x10 perc sem kevés Most vettem egy akkus flexet 4 amper órás zsír teljesen feltöltött akuval szalad 5 percet az kész
ács osztákytársam kérdeztem az akkusról
azt mondja nagyon jó, az sem pille könnyű de egy kézzel is tud vele vágni akin van némi izom
ilyen kis fél perces vágásokra használja hogy ne kelljen a benzinest indítani
nem emlékszem mi van neki de azt mondja a 2 akku kb 20 perc vágás
Mondjuk én az akkusra gondoltam. Fene sem vacakolna vezetékkel, de tény hogy az jóval drágább.
Ahol nincs villany oda a benzines a célszerű, de fa lopáshoz akkor is jobb az akkus
Nekem akkus kéne, de mivel vettem már Stihl benzinest, és ez is tök felesleges, nem akarok még egyszer ennyit kiadni rá
Amúgy nagyon fasza, jól használható, de praktikusabb lenne egy kisebb félkezes gép nekem.
A lényeg hogy a modernebb könnyebb gyors tokmányos 2 sebességes hàlózsti a favorit ha egynél több lyukat kell fúrni
Kivéve a bojlit mert azt mindig akkussal fúrom