Valóban. A keresetem vásárlóértékére gondoltam, mikor azt írtam, hogy jobban élek. A szakemberek pénzbeli elismerése sokat emelkedett, emiatt is jobb nekem. Persze aki bölcsész karra járt, annak most se jó.
huszonévesen volt egy szakadt zsigulim meg tudtam egy nap 4x dugni ha nagyon akartam
plusz voltam szűk 80 kiló egész jó erőnléttel, 2db 20les kannát teli borral váll fölé tudtam emelni
igaz csóró voltam mert a heti fizetésem 5-6 ezer volt aztán egy este ha megvadultunk elittunk 15 ezret, még szerencse hogy anyáméknál laktam és ők vették a kaját
most teli vagyok pénzzel dagadt vagyok mit állat mozogni alig tudok mert fáj minden, szóval mégiscsak jobb volt régen
Sőt megállapíthatjuk, hogy a “kommunista” időben élt a legjobban semmire nem volt gondja és ahogy kinyitotta a száját, minden igényét kielégítették azonnal boldog békeidők
mutass egy korszakot amikor jobb volt a közembernek mint most
kb a barlangig visszamehetnénk akkor sem találnál
a vezetőség mindig is nagyságrendekkel jobban élt mint a köznép, amikor a köznép éhenhalt akkor is mulattak és zabáltak
ezen nem is tudom miért vagyunk meglepődve, ez a világ rendje: a köznép szopik az urak jól élnek
Jó pár új adót vezettek be az elmúlt években és az ÁFA is rekordmagas mértékű. Sajnos a forintgyengülés miatt csalóka a bérnövekedés!
Azért viszont piros pont jár, hogy sikerült fehéríteni a gazdaságot.
Ezek nem lopnak, hanem konkrétan maffiaállamot működtetnek, így a "lopás" - többnyire - törvényes keretek között zajlik. Mivel azonban ezzel párhuzamosan betömik az ember pofáját, a többség elnézi nekik. Sajnos, a magyar emberek nagy többségét nem zavarja a maffiaállam, amíg ő megeheti a rántotthúsát. Csak az a gond, hogy egy csökkentett habzású demokráciában, ha majd nem jut rántotthús, akkor alig lesz lehetőség a változtatásra. Most még van, bár már lejt a pálya rendesen.
Bogyó szerintem le kellene szállnod már erről a szopórollerről. Eléggé egyedül vagy a véleményeddel. Mondjuk bal oldali felfogás szerint, akkor te vagy itt a többség.
plusz voltam szűk 80 kiló egész jó erőnléttel, 2db 20les kannát teli borral váll fölé tudtam emelni
igaz csóró voltam mert a heti fizetésem 5-6 ezer volt aztán egy este ha megvadultunk elittunk 15 ezret, még szerencse hogy anyáméknál laktam és ők vették a kaját
most teli vagyok pénzzel dagadt vagyok mit állat mozogni alig tudok mert fáj minden, szóval mégiscsak jobb volt régen
Pénze kevesebb volt,meg autóm.De azt ki nem szarja le?
kb a barlangig visszamehetnénk akkor sem találnál
a vezetőség mindig is nagyságrendekkel jobban élt mint a köznép, amikor a köznép éhenhalt akkor is mulattak és zabáltak
ezen nem is tudom miért vagyunk meglepődve, ez a világ rendje: a köznép szopik az urak jól élnek
Azért viszont piros pont jár, hogy sikerült fehéríteni a gazdaságot.