Na ez itt a nagy baj..... gyakorlatilag az egyik elvakult oldal próbálja meg “meggyőzni” (erősen idézőjeles) másik elvakult oldalt ezt sikerült összehozni ha a két szar közül lehet csak választani, inkább a kisebb szar legyen....
Jahogy te az Mlas által emlegetett "liberális gondolkodót látok, 3 féle van: lila ködös idealista, síkhülye, vagy haszonelvű" ből a síkhülye vagy,így értem.
Szomorúan közlöm hogy a tényállás az:
A kormányváltással csomagban megkapod fletot és családját örökbe.Vezető szerepben.
Nincs választási lehetőséged.
Imádni fogod.
Te nem vagy normális, vaze! Ezt súlykolod évek óta, pedig én nem óhajtom sem a Fletót, sem a becses nejét miniszterelnöknek. (Esetleg egy kormányváltást levezényelhet a szemüveges, aztán adja át a stafétát a valósi liberálisoknak). De legjobb lenne - mivel ő ugye lejáratta magát - ha valami makulátlan hátterű, kikezdhetetlen múltú fiatal ellenzéki szekerét tolná a sikerig.
Mit jelent a turbómagyar ?????????? Most tényleg nem rossz szándékból kérdem
És miért fél valaki egyik legősibb zászlónktól ez se világos
Volt ott valami emberáldozás vagy mi a pék fasza tud valakit ennyire megrettenteni
Na meg most lelkesedve akarod visszahozni a hatalomba a rendszerváltás kurvanagy nyertes uralkodó osztályos családját.
Hogyvanez?
Egyenesen visítva örjöngve követeled a visszahozását.
Épp hogy te vagy képtelen felfogni: soha az életben nem voltam "komenista", az a rendszer sem a demokráciáról szólt - tehát pont úgy utáltam azt is - bár tulajdonképpen az a rezsim (szigorúan az átlagpolgár, a "kisember" szemével nézve) kevésbé volt igazságtalan mint a mostani. Ezen lehet vitatkozni, mindenki úgy élte meg, ahogy épp a sors dobta neki, pont melyik helyen állt, hová született vagy került.
A rendszerváltás elhozhatta volna az igazi demokráciát, de nem hozta, mert nem éltünk a lehetőséggel, mások viszont - az "új uralkodó osztály" (kárpótlási jeggyel, privatizációval, korrupció segítségével magát anyagilag jól megszedő, helyzetbe hozó) bizony élt. Cseberből vederbe kerültünk - én mindig a "kisemberről", a nagy átlagról beszélek.
Ja 2006 demokráciát vissza is sírjuk . Hol vannak már azok a boldog békeidők ,amikor még körmöket lehetett tépkedni vagy az békebeli Szamuely Tibor féle vonat ? De jó is volt . Most meg irkálhatsz itt mindenféle hülyeséget a neten elnyomatva
Olyasmikben mint a makaróni féle franciknak van,vagy az obama-clinton elképzelésnél?Obama kapott gy nobel békedíjat,de 8 év alatt össz 3 napig nem bombázott senkit.
Azt köszi nem kérem.
Mert hogy akinek motorja van az miért nem tartozik az "átlag népesség" közé? Mi alapján gondolod hogy egy ember akinek van motorja az valami más kategória?
Én pl ezért nem szoktam inteni a motoron, egyrészt mert akkor autósként is inthetnék, másrészt meg megy itt is a kurva anyázás, utána meg intsek mert mindketten motoron ülünk? Hiteltelen. Lényegébe integethetnék a boltba a másik pénztárnál várakozónak is, hisz mindketten a kosarat szorongatjuk.
Nem csak bele büfiztem a levegőbe - voltam pár motoros találkozón is anno. Megrémültem az ottani "turbómagyar" Horthy-Szálasi éltető - árpádsávos közhangulattól - én nem vagyok "közéjük" való. Azóta nem is tartom magam "motorosnak" (hiszen ŐK azok, a találkozók "törzsközönsége") én csak egy motorkerékpár-tulajdonos vagyok, aki szeret kétkeréken csavarogni, világot látni.
Pedig ugye én vagyok az igazi "szocimotoros", egy Suzukival!
Szomorúan közlöm hogy a tényállás az:
A kormányváltással csomagban megkapod fletot és családját örökbe.Vezető szerepben.
Nincs választási lehetőséged.
Imádni fogod.
Aki nem zsarolható / rágalmazható meg semmivel sem, nincs semmi megkérdőjelezhető dolog a múltjában.
Ez volt a nap legjobb pillanata!!!!!!!!
Van ilyen a magyar politikai életben?
És miért fél valaki egyik legősibb zászlónktól ez se világos
Volt ott valami emberáldozás vagy mi a pék fasza tud valakit ennyire megrettenteni
Hogyvanez?
Egyenesen visítva örjöngve követeled a visszahozását.
A rendszerváltás elhozhatta volna az igazi demokráciát, de nem hozta, mert nem éltünk a lehetőséggel, mások viszont - az "új uralkodó osztály" (kárpótlási jeggyel, privatizációval, korrupció segítségével magát anyagilag jól megszedő, helyzetbe hozó) bizony élt. Cseberből vederbe kerültünk - én mindig a "kisemberről", a nagy átlagról beszélek.
Azt köszi nem kérem.
Én pl ezért nem szoktam inteni a motoron, egyrészt mert akkor autósként is inthetnék, másrészt meg megy itt is a kurva anyázás, utána meg intsek mert mindketten motoron ülünk? Hiteltelen. Lényegébe integethetnék a boltba a másik pénztárnál várakozónak is, hisz mindketten a kosarat szorongatjuk.
Pedig ugye én vagyok az igazi "szocimotoros", egy Suzukival!