Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig bezárkozhatott volna ez is 24 másik férfival mondjuk ez a hülye legalább nőknek kuldte el a képet magáról
Az a baj, hogy a nagyobb akkuval erősebb is a gép... nem csak az időtartam lesz több.
én pl utálom a nagy akkukat,buzi nehezek, a 2ah egész jó mindenbe ha van 3 db nincs az a munka amit nem bírna ki
hát amihez ennyi akksi kell akkor már nem is jó
hitachi flex jó de legalább 5 amperes akku kell hozzá (2-3db).
értem
erről nem hallottam semmit, bár nem is érdekel
Azon gúnyolódnak hogy kiverte bránerét és elküldte ide oda . egy híres politikus
Amúgy ennek mi az értelme?
Azt tudom hogy van ilyen zene ahol ezt mondják
De nekem ez a kép semmit se mond
a "belengette" sem gyenge, nem? ... a magyar a legszebb nyelv a világon
Magyar szép nyelv és gazadag szókincse elmegy , elsült , el??????????? ................................................. , ,
neee, most Ő csak belengette hogy megy, vagy tényleg ment...
Meg az indításhoz még egy egész.
mostanában szoktam este-reggel hogy ne egyen meg az ideg az ünnepi hercehurca miatt
fárasztó de ennyit áldozatot meg kellett hozni a lelki béke érdekében
48 óra helyett 36 órás patron kihelyezés van még 2 hétig
Na most már jól kifűrészeltük magunkat, itt a viccek topikban.
Igaz, jól mondod, most néztem, cseh a Hect, osztrák a scheppach.
Nekem azt mondta barátom, hogy cseh márka mindegy mert tuti csájna.
Osztrák cég forgalmazza, ez is csájna, csak a jobb fajta. Ágaprítót láttam ilyen márkában, akkor tetszett meg!
Elektromos permetezőt használok még ebből a márkából, melóba az is jó.
Egykezes gallyazó fűrésznek hívják. A hect márkát én is néztem, végül scheppach lett. Az előző redwood fantázianevű volt, még meg is van, csak már nem akar normálisan működni.
Egy egész kéz kell de van kicsi a Hecht márka cseh egész jó egair barátomnak van használtam nagyon bejött.
Olyan fűrész nincs amihez elég a fél kéz.
Nekem is van haverom, az is akkus gép mániás ráadásul súlyos eset hiába basztatom, hogy OK, hogy elfúrogat 8-as lukat fába, meg csavarozgat, még az ütve csavarozó is használható - de a flex pl. már korlátozott, vésőgép, porszívó, láncfűrész, fűnyíró meg egy nagy szar... oda nem elég 200 W működik persze, csak nem hatékony.
Van 3 töltője, meg vagy 8 akksija, mindig variálgatja, mert ami kint van a hidegben a kocsiban, az sose bír 10 percnél tovább semmit