Oszt az általad felszopott hittársaid ferenc tesóval az élen jeleskedtek a cigánykérdés megoldásában,ja igen a magyar györgy azé csak felkarolta őket és iskolaprogram helyett inkább a pénzt választották.
A börtönkörülményeken enyhíteni?
Faszom ez a liberális gondolkodás,szigorítani kéne.
PL szibériába deportálni a renitens példányokat.
Ha szanatóriumba küldöd őket csak mégtöbben lesznek.
Átnevelve,oktatva kibaszottul komolyan vannak.
Bemegy egy fatolvaly csenevész kölök,kijön egy kigyúrt sekit szarba se vevő saját jogait pofázó gyökér.
Hála a liberális szanatóriumprogramoknak ahol a jogvédők okítják hol lehet kiskaput találni.Nem a rendes életre.
Azt hittem, nemzetben gondolkodsz, hosszútávon és szíveden viseled, mi fog történni az országgal. Ezek szerint gyereked/unokád sincs és nem is lesz. Én szeretek mindig jó néhányat visszalépve rátekinteni dolgokra, folyamatokra.
A migrációt véres szájjal ellenző fidesznyáj ügyet sem vet a fidesz nem létező cigány politikájára.
Feltételezem, hittársaid szintén max. néhány évtizedben gondolkodnak és már a saját utódjaik jövőjével sem foglalkoznak.
A cigánykérdés azért fontos, mert a cigányság jelenleg a magyarnál alacsonyabb kulturális szinten van, ezért lehúzzák, visszahúzzák az országot.
Cigány példaképeket kellene állítani, komoly programokat kellene indítani, enyhíteni a börtönkörülményeken, a börtönöket ne büntetésre, hanem átnevelésre, oktatásra kellene használni és talán néhány generáció alatt fel lehet emelni a cigányságot a magyarok kulturális szintjére.
De erre nem látok akaratot. Semelyik pártnál.
az a lényeg nekem most se éri meg és 10 éve sem érte meg
ha 8-10 éve lett volna egy 50% támogatás akkor biztos megcsinálom
amúgy a sziget üzemű még lassabban jönne vissza, magánemberként értelmetlen
Kétféle támogatással lehet napelemet feltenni... az egyik mar használja a bruttó elszámolást azonnal, na azt nem kéri senki, kifejezetten napelemes támogatás .... a másik, ami szaldos elszámolás alapon tud maradni, az energetikai támogatás ....
2023.dec.31. után pedig mindenkinek bruttó elszámolás lesz..... ha akarja, ha nem...
Mondjuk érdekes, hogy alap esetben a szigetüzemű rendszert nem engedik, szabálytalan aramvetelezesnek minősül....
Azonkívül a most "leggazdagabb liberális demokráciák" legtöbbje sem nem liberális,sem nem demokráciákként szerezte meg a múltban a gazdagságát,a multicégeik most is a fejlődő világokban sem nem liberálisan sem nem demokrata módon,és még embei jogokat,környezetvédelmet leszarva termelik meg a gazdaságuknak kellő termékeket.
Szóval köznyelven úgy kibaszottkönnyű demokratáskodni,jóemberkedni hogy más faszával verjük a csalánt.
A Kormány 641/2020. (XII. 22.) Korm. rendelete
az otthonfelújítási hitel bevezetése érdekében
egyes kormányrendeletek módosításáról
9. §
3)
"...szerinti esetben 2021. június 30-át követően megkötött villamosenergia-vásárlási szerződés,
valamint a villamosenergia-kereskedő arra vonatkozó nyilatkozata, hogy
a szerződés olyan elszámolást alkalmaz, amelyben az alkalmazott elszámolási időszaktól függetlenül
szaldó nem képezhető és a hálózatba betáplált és vételezett villamos energia mennyisége külön-külön kerül megállapításra
libernyák felfogással nincs jó megoldás se a cigányok se a egyéb "rendszerhibás" elemek megoldására
mert bármit tesz akkor egyes emberek érdekei sérülnek, és ugye pont ez a libsi sarokpont hogy nem sérülhet
amikor az gondot jelent hogy a neveletlen, tanulni nem akaró, csak a segély miatt iskolába járó gyerekeket elkülönítik azoktól akik tanulni szeretnének, akkor itt már nagy a baj
aki most támogatással csinálja meg annak alapból ez lesz
legalábbis ennyit lehet tudni róla
szóval vagy teli árban megcsinálod és kedvezőbb a elszámolás vagy támogatással és nem lesz rád nézve kedvezőbb
persze konkrétum nincs de tervek attól még vannak
és ismét nem az a terv hogy a polgárnak legyen jó, a környezetvédelem meg említésbe se kerül
Na,ez az amit el kéne felejteni,és nem riogatni a népet.
2024 előtt szerződőknek csak akkor lesz bruttó elszámolás,ha kéri,vagy 6. hó után szerződik állami támogatású rendszer telepítésével.
Amit vázolsz az a jelenlegi bruttó elszámolás.Ami ezután lesz,azt nem tudod hogyan fog összeállni.Még tervezet sincs róla.De mivel kell az államnak a napelemes HMKE számának növekedése,nyilván jobban fog járni akinek van,mint akinek nincs.2030-ig biztosan kitart a szaldó a jelenlegi infók alapján.
Nyilván kell a gyerek,mivel e-körül forog az egész!Akinek meg nincs zsebben a pénz,annak ott a 3%-os hitel 6millióig.Abból előtörleszt az állam 3 milliót az elszámoláskor.
Mivel néhány évtized mulva kurvára halott leszek kiaszart érdekel?
Amúgy hithű liberálisként fura nekem a fajgyűlöleted.
Vagy ez inkább olyan mint a libsi-komcsi közti egyenlőség.
Ugyanazok csak a libsinek jobb a PR-ja.
Má csak azé mer a komcsik utálták a cigányokat.
Heked inkább felemelni,babusgatni,taniírgatni kéne.
Má ha fontos a liberális értékrend és nem csak az O1G fogott meg.
"Ha neked a folyamatos tüntető,mindent szétverő anarhista tömeg a szimpi,ám legyen."
A BLM mozgalom erőszakosságával természetesen nem tudok egyetérteni. Nem tudom, láttad-e a Floyd videót. Egyértelmű, hogy F. ellenállt a rendőri intézkedésnek. A rendőr is fasz volt, hogy ennyi ideig a nyakán térdelt, de tény, hogy F. már akkor mondta, hogy nem kap levegőt, mikor még földön sem volt.
A németeknél és a franciáknál is bőven vannak problémák és tény, hogy egy liberális állam rosszabbul kezel bizonyos kérdéseket.
Azért feltenném a kérdést, hogy mi a véleményed Magyarország elcigányosodásáról? Néhány évtizeden belül nagy eséllyel kisebbségbe kerülnek a magyarok. Ez mekkora probléma, ha egyáltalán probléma? (Hivatalosan 5 éve tömeges migrációs vészhelyzet van, mert mindig meghosszabbítgatják.)
ismered a mostani napelemes támogatást?
ez most jó eséllyel olyan lesz hogy az 1kw áram ára mondjuk 15 forint a többi 25 meg az egyéb költség
szóval amit betáplálsz azt 15-el számlázza amit fogyasztasz azt meg 40 forinttal, és havi elszámolással
szóval az évi 300 spórolás az bukó lesz
amúgy neked is ez lesz de nem most azonnal várhatóan 3-5 éven belül
a lakással csak annyi a gebasz hogy kell hozzá egy gyerek, meg legalább 3 milla a zsebben, namármost a gyerekesek többségének ez nincs meg, akinek meg már megvan ott a gyerek már nem számít gyereknek
plusz vannak azért még buktatók, nem emlékszem de több ponton nem felelek meg a követelményeknek és a pénz pont nem az
Ez így ebben a formában nettó faszság,már ne is haragudj.
a biciklis támogatással nem foglalkoztam,ez tény.
A napelemes dologgal mi a gond?Kértem árajánlatokat,kiválasztottam ami jónak tűnt.szóltam a kivitelezőnek hogy mehet.Csináltattam energetikát,meg a végén kifizettem még 150 ezret.Ott a napelem,teszi a dolgát.Nem volt bonyolult,egy év alatt 3 kiló a zsebben maradt,miközben 250-et kellett kifizessek kp-ban.
Lakásfelújítással mi a bonyolult?Kell tb jogviszony,meg szerződés azzal aki csinálja,meg a számlák.
Ha neked a folyamatos tüntető,mindent szétverő anarhista tömeg a szimpi,ám legyen.
Nézd meg a demokrácia fellgvárát,a libsi demokraták melgegyát az usákokat.
Egy halom demokrata város belső részét konkrétan szétverték,ha nem értesz egyet velük,vagy csak nem állsz ki a véleményük mellett ellehetetlenítenek.Hajléktalanok tömegei az utcákon stb.
De a nagy németeknél se sokkal jobb a nogo zónákkal,saria rendelkezésű városrészekkel,franciák detto.
És ez csak 2020.
Olyan szinten reccsent meg a "leggazdagabb liberális demokrácia" hogy 10 éve a diktatórikus kína pénze kell neki,a németek meg folyamatosan putyinoznak,de azé kell nekik az északi gázvezeték.
Te tényleg benyeled a libsi média pátoszos paneljeit?
Ezt szmájli nélkül is sokan mondják. A vicc az, hogy valamikor 2000 körül, amikor már lehetett látni a Fidesz valódi arcát (én még nem láttam...) és ezzel kiderült, hogy sem az akkori mszp, sem a fiatalok (fidesz) nem megbízhatók, egyre többen kezdték ezt hangoztatni. "Egy jó diktátor jobb, mint egy posvány demokrácia". Ezzel azóta sem értek egyet. A világ leggazdagabb és legjobban működő országai egytől egyik liberális demokráciák.
Hogy a magyar nép miért igényli az ilyen karizmatikus vezetővel ellátott tekintélyelvű államot, azt biztosra nem tudom, de szerepe lehet ebben többek között Horthynak és Kádárnak, meg persze annak is, hogy '56-ban rengeteg fiatal, ambiciózus, a tekintélyelvűségtől irtózó személy dobbantott örökre.
A börtönkörülményeken enyhíteni?
Faszom ez a liberális gondolkodás,szigorítani kéne.
PL szibériába deportálni a renitens példányokat.
Ha szanatóriumba küldöd őket csak mégtöbben lesznek.
Átnevelve,oktatva kibaszottul komolyan vannak.
Bemegy egy fatolvaly csenevész kölök,kijön egy kigyúrt sekit szarba se vevő saját jogait pofázó gyökér.
Hála a liberális szanatóriumprogramoknak ahol a jogvédők okítják hol lehet kiskaput találni.Nem a rendes életre.