Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az alapítvány peremén megvan de egyszerűen olvashatatlan volt számomra
pedig régen mindent elolvastam a tüskevártól a csillagászati könyvekig mindent
nem sok minden volt olvashatatlan pl arany virágcserép, ügynök hallála, de mondjuk a tóték művet se volt egy egyszerű végigolvasni
de ez az alapítvány pereme egyszerűen olyan szar volt hogy letettem 30+ éve és azóta sem vettem fel

Ami igaz, az igaz.
mondja ezt az akinek bejött az élet
én kurva sok melóst ismerek aki lófasz pénzért dolgozik, persze lehetne többért is székesfehérváron meg győrben meg akárhol. munkásszállón nyomorogva 2 hetente hazajárva stb
persze most el lehet sütni a "miért nem tanult" joker aduászt de ha mindenki ügyvéd lenne akkor se kellene több a többi ugyanúgy a szart lapátolná ügyvédi diplomával
És igen azért vitatkozok veled, mert Pipinek nincs elég agya ehhez. És tudom hogy nem te mondtad, de te legalább érvelsz

Nem tetszik az ellenvélemény senkinek, de tisztában vagyok a jobb oldali sumákságokkal is, és baloldali véleményekkel.
Szoktam olvasni az indexet, mert a jobb oldali média nyilván nem írja meg ezt. De míg régen lehetett normálisan tájékozódni, most már olyan töménytelen szemét van, hogy nehéz kiválogatni.
Általában a nyelvezetből, a jelzős szerkezetekből lehet tudni. Illetve akinek megy az értő olvasás az is képes a ténymegállapításokat (ami nem feltétlen igaz, csak annyit tesz hogy kijelentett valamit, és nem mellébeszél) kiszűrni. És igen sajnos a jobb oldali média is elment ebbe az irányba, de nem ők kezdték, de muszáj követni ezeket a hatásvadász trendeket, mert ez bizonyul hatásosnak. Első ciklus után ezért vesztett a Fidesz, mert nem hitte el hogy az emberek bedőlnek a baloldal mocskolódásának egy sikeres ciklus után.

Assimov, Alapítvány c. könyvében volt egy rész, amikor a központi hatalom küld egy követet és mond egy szép beszédet, hogy támogatják az alapítványt, meg ígérget mindent.
Ezt a szöveget lefuttatják egy számítógépen, ami értelmezi hogy pontosan mit ígért és állított a követ. A gépe egy üres lapot ad vissza, mert nem állított semmi igazából csak utalt rá, mellébeszélt, meg lehetőségeket állított. Azóta így olvasom a híreket, és egyre többször találkozok ilyen üres cikkekkel (mindkét oldalon)....szerencsére már a címadásból látszik, így nem sok időmet szokták rabolni.
Én, látod ebben maximálisan egyetértek, és elfogadom, mert igazad van.
Tényen nem változtat.
Az leközölt adat nem valós.
Aki a ksh minimálbér alatt elmegy dolgozni az tehet erről. Sok szerencsétlen nyomorult.
És nem. Nem zavar ha valaki baloldali. Lehet azt okosan is művelni. Ahogy jobb oldaliból is van elvakult.
Nyilván minden oldal magának fog kedvezni az üzleteknél.
Ez nem igazán fontos, mert tenni ellene nem lehet akármelyik oldal van ott.
Én azért nem vagyok baloldali, mert nem akarok muszlim migránsok áradatát, miközben az elcsatolt részek Magyarjait elutasították.
Nem akarok IMF hitelt, miközben megszüntették a családok minden támogatását.
Nem akarok Demszky féle lepukkant Budapestet.
Nem akarom hogy az ország stratégiai forrásait idegen hatalmaknak átjátsszák.
Plusz az alapvető gazdaságpolitikája is mindig szar volt a baloldalnak, a Fidesz meg ha nem is minden ponton tökéletes, de legalább az irány jó, miközben a baloldal amit mond, már az is rossz, amit csinál pedig még rosszabb. (na ez a vélemény és egyéni ízlés része, azt elfogadom ha valaki szerint fordítva van)
Szerintem ha lenne neked is annyi tőkéd,meg referenciád,kapcsolataid,te is rácsapnál több szegmensre a meglévő mellé.Ez a vállalkozás célja.Minél több terméket,szolgáltatást nyújtani,mert abból van a pénz.
Nem reklámról írtam,hanem referenciáról.Megvalósult,használatbavett,működő beruházásokról.
Nem testéről hanem testvérről
Neked tetszik, ha valakinek más a véleménye, mint a tied?
Nem csak nekem tűnt már fel.
De elfogadom.
Mondhatnám, hogy tipikus, de nem vagyok se jobb, se baloldali.
Azt is írtam hogy középen haladok.
Ne boldog karácsonyt!
Nem én írtam, hogy propaganda és nem ítélem el és nem védem egyik oldalt sem.
Azt írtam, hogy az egyik 19 A másik egy híján 20.
A KSH-val vigyáznék mert a magyar átlagáért 90 ezerrel térítették el!
És nem lefelé
Mikor zavarta meg a valóság a baloldalt?? Ők csak mennek tovább rendíthetetlenül .
Én soha nem hozok fel politikai témát, pont azért amiért állítólag te sem. Tiszteletben tartom más irányultságát.
Különösen az ilyen propagandákat nem szoktam nyomni.
Egészen addig amíg nem kezditek tolni a baromságokat, mert akkor természetesen válaszolok.
De persze a baloldaliként ezt észre sem veszitek, az természetes hogy kinyilatkoztattok, de ha jön válasz az már nem tetszik.
Ez meg hülye duma , de a hülye baloldaliakról mindig a Hofi vicc jut eszembe a két testéről nyilas és a kommunista
Az a baj hogy nem. Simán te is elutasítod azzal hogy ez propaganda, és csak a baloldal írja az igazat, pedig egy csomószor tetenérték hogy hazudik, kamu videókat gyárt, mocskolódik, kiforgatja a valóságot, pedig a valóság nem vélemény kérdése lenne. Csak ez már nem jut el hozzád, mert az propaganda, meg mocskolódás.
Szóval ne áltasd magad. Te is vélemény buborékban vagy. Aztán meg a meglepődés meg értetlenkedés amikor arcon csapja a baloldaliakat a valóság.
Nincs új a nap alatt, a kormány egy huszárvágással kicsit kihúzta a balos városvezetések "mozgásterét" a gond csak azzal van, hogy mivel mindent gyorsan zsebretettek komcsi szokás szerint a balos városatyák (33 milliós juti a nagy semmire Lazán ala Niedermüller jegyzője) most meg fő a fejük, mi lesz holnap...hát loptok tovább, ahogy eddig is a 70 évben, mert mindig lesz aki szerint a balfaszkodásotokról mindig a jobb oldal tehet és amit ti loptok, az...szentebb...nem is fáj...meg hasonlók Niedermüller telesírta a sajtót, hogy a kormány a kerületében egy fillérrel nem támogatta a diákokat a digitális oktatásban, jelesül eszközük nincs hozzá sokaknak...hát 33 millából pár eszköz meg netkapcsolat kijött volna ugye, de a jegyzője meg mindent tud róla.
Tehát az a baj, hogy nem a Gyurcsányé az üzlet.
ksh.hu
Azon nem töprengtél még, hogy lehet te is pont ezért kapod?
Szerintem nem kell itt bizonygatni senkinek az igazát.
El kell fogadni, hogy ki merre tart!
Én középen próbálok haladni, nyitott szemmel.
Én maximálisan elfogadom a te megállapításaidat, nézeteidet.
Ha egyetértek vele, ha nem.
De tiszteletben tartom.
Nem gondolkodhat mindenki egyformán.
nem nekem kell cáfolni neked kell bebizonyítani a hitelességét hisz te raktad fekl ezt a szennyet
most már az kezd lenni a helyzet, hogy, komplett iparágakat sajátítanak ki maguk számára így lesznek, meg már vannak olyan szegmensek, hogy nem is lehet máshonnan megrendelni(ez lehet termék, vagy szolgáltatás) az adott javakat.