Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pont ezért kapjátok
Propaganda? Igen!
Indexes kamu mentős videók, mocskolódások, hazugság áradat, és ferdítések mellé kell valami kompenzálás.
De hogy nem tényadat? Cáfold!
gondolj bele 20% pluszért mennyi referenciát lehet venni?
egy icipici szeletét ismerem a reklám iparnak, de az is gátlástalan
pl gyerekemnek fizetett egy cég 50 ezret hogy csináljon egy reklámot, majd utána 150 ezret hogy szedje le
és a reklám felkérésnek negyedét se fogadja el mert szarabbnál szarabb dolgokat kellene reklámozni, pont a gyerekeknek akiket a legkönnyebb átbaszni
Épp ezt próbáltam ecsetelni.
Ja, hát a cikkek egyik sem a teljes képet festi.Ha valami nagyon elfogultnak tűnik,el szoktam olvasni a másik oldal által írt cikkeket ugyan arról.
Ezt csak úgy általánosan írtam,mert mindig feljön hogy miért pont a Mészárosék nyernek közbeszerzést.És a magam példájából indultam ki,hogy nekem is volt olcsóbb,de egy fél éves cég,nulla infóval,nem biztos hogy jobb mint a drágább.
Nem ez volt a lényeg ember, hanem a cikkek hitelessége.
De rögtön véded a mundér becsületét, amit elfogad mindenki.
Mindenki azt ír, azt gondol, amit akar, szólásszabadság van
Én elfogadom a te nézőpontodat, tedd ezt te is a máséval!
Ez egyébként életszerű is.Én is olyan céggel csináltattam a napelemet,aki igaz hogy nem a legolcsóbb volt,de országosan ismert,és van pozitív referenciája.Persze így 20%-al drágább is lett.
Vagy szerinted nekik is a CR-Facilities-el kellett volna szerződniük,mint a BKV-nek?
Ez szó szerint így van!
DE!!! A másik oldal esetében miért nem működik?Ott miért nem marad rá pénz.Miért kell egy év uralkodás után adókat emelni azokban a városokban,meg lakbéreket brutális mértékben.Miközben te is írtad hogy 50 millió,az zsebpénznek is jelentéktelen kellene legyen.(Bár valószínűleg zsebpénz lett belőle,ezért nem maradt a városnak)
Egy ugyan ilyen alaptalan, légbőlkapott hiteltelen újságcikk.
https://magyarnarancs.hu/kisma...
Az egyház után, a média a legnagyobb fegyver ma,
... mindeközben a Lőrinc Kölkei KFT elnyert egy meghívásos tendert földmunkára, talaj-előkészítésre, 3 milliárdért. A későbbi rajta építkezés már az övék, 30 milliárdért
Annyiban igaza van a fideszes embernek - hogy ők TÉNYLEG munkálkodnak, nem pihennek még így év végén se
Ez kb olyan hiteles cikkek, mint a 24.hu vagy az index cikkei
Csak a másik oldal írja.
Egyik 19, másik egy híján 20
egy kb 60 mrd.s költségvetésű önkormányzatak egyébként is költenie kell a kórházára most ráfogták, hogy adomány. 50 millió az kb, annyi mint a te zsebedből 5 ft.
ez nem tényadat hanem propaganda
hát ha visszatérne volna tanulnivalója a fidesztől Kíváncsi vagyok, hogy az összes fideszes városvezető veri-e a seggét a fölhöz örömében, hogy megnyírbálták a költségvetéseit
ritkán olvasok híreket

amúgy én az orbánt királlyá koronáznám és nekiadnék mindent, akkor végre rend lenne utána
aki nem ért egyet vele azt meg a dunába lőni
azok a városok akik előre gondolkoztak és időben léptek azoknak máőr van napelemes közvilágításuk az eliostól a vejkó cégétől
És bogyó minden baloldali faszságára kaptom mostantól egy ilyet
Menj vissza akkor az indexes megnyugtató baloldali hazugságok közé a ha tényadatok nem tetszenek
göbbels munkássága kutya fasza volt az oldalhoz képest
Szegény Ini.....
Aki meg nem akar dolgozni, ne is egyék!
Én dolgozok és keresek, bárki ül a volán mögött
Örülni kell mindennek!