Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amíg a cigarettával foglalkoztok, addig kezetek és a szátok el van foglalva! Ezt nem kell folyamatos rágcsálásra változtatni, és nem fogtok elhízni mint a viziló!
Úgy látszik itt nem törődnek a felezési idővel sedu
én pl. nem iszok kv-t
Csak energiaitalt
olyan zsír dagadt disznók lennénk mi te vagy
Környezetembe aki abbahagyta néhány hónap alatt 30 kg-ót dobott magára
Pedig ha olyan ronda füstös kátrányos levegőben kellene élnetek, mint amit a cigarettával beszívtok, az eget verné a sopánkodásotok, hogy Nektek milyen ronda sanyarú sorsotok van, hogy abban a koszos kátrányos füstös levegőben kell élnetek!? De mert jó pénzért árulják ezért örömmel szívjátok!
Hogy be szivd azt a szart,es ne horogve-krakogva ebredj a remego kezzel a paklit keresve mig lefo a kotyogosban a fekete lötty?
Hmmmm,felolem..........azt csinalsz amit jol esik.
Az nem lenne jó - azt jelentené, hogy meghaltam. Ezt még egy igaz hitű fideszes sem kívánhatja...
A ropit nyomogatnák a hamusba
Milenne ha NEM szívnátok?
Remélem 13000-ig meg se áll
Én már kb. 8 éve magamnak sodrom, így a napi 20 szál kijön 600,- forintból. De így is 20k havonta.
Az annyira nem mentség. Alapjábanvéve kevésbé zavar, fater is cigizett. De elég kulturálatlan a dohányzok széles rétege és simán mások orra alá fujja a füstöt. A passziv dohábyzás meg állitolag sokkal rosszabb, bár felénk a levegö minöségén csak javitani tud. Szoval a lényeg, hogy engem.is zavar néha, pedig elég jol tolerálom.
ja. Amikor elkezdtem színi 12 ft- volt egy pakk tigríscsíkos szofi, most meg 1300
sosem volt arról szó sehol, hogy a cigaretta füst szennyezné a környezetet Mindig csak arról papolnak, hogy az egyén számára káros. tehát azt nem kell betíltani
Megfizetjük érte a "környezetvédelmi adót" busásan....
nappal pecáztunk
Azt csak igazán, kérdés nélkül szennyezitek mások levegöjét.
a cigarettát nem
Biztos világitanak a sötétben.
Sedukám veled ellentétbe én még horgászni is jártam be az erőműhöz egy időben Volt olyan is amikor dec 30-án még ott lógattam a hűtőtóba Egyébként mit kellett volna látnom a fákon? Fenyő minden
akkor te nyelsz?
500 éveket beszéltek sedu
közben meg használják az erőművet minden védőfelszerelés nélkül és 30 km-eres körzetben csak az elővigyázatosságból nem engednek vissza senkit
Ezt még csak tanulni sem kell a jutub teli van csernobilos videókkal még dokumentum filmek is vannak. Aztán ott van hirosima meg nagaszaki. Az elméleteden alapulva ott sem lakhatna senki ugye? Közben egy kibaszott lakótelep kellős közepén ott van az emlékmű ahol a bomba becsapódott
Annyi atomrobbantás volt már a földön, ha az ilyen okosoknak mint te igazuk lenne már rég a holdon kellene élnünk maszkkal a fejünkön
Aliexpressz.