Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nézzél már utána mennyi a felezési ideje annak az ártalmatlan anyagnak. 100 év múlva is sugározni fog.
Sajnos a mai világban egyre elterjedtebb az első variáció......
Akkor legyen egy kis OFF is a sok szakmai mellett.
Úgy olvastam valamit erről régebben, hogy a Pakikat a kínaiak tolták meg egy kicsit, mert Indiát egyformán rühellik mind2en. Más állítás szerint meg a szovjetek segítettek nekik... ezt sosem fogjuk megtudni. Azt viszont lehet sejteni, hogy az izraelieké honnan van
Nem ők..a pénz amiből atomhatalom lett belőlük
Ma óta...csitt!!!
Azok mióta arabok?
Araboknak nincs atomfegyverük? Ezt így tudják Pakisztánban is?
De bazz...elírtam bocs
Minek?
De, és kell is.
Szabad ságvesztés
Szabadország, szabad gondolkodás.
Mi bajom lenne pont a szerbekkel? Akikre én gondolok, azokra gondolni sem szabad
A fészbukon nem is. Ha abból élnénk már a világ kihalt volna
Azok a szlovakok nem?
Araboknak? azoknak nincs atomuk... pedig az usákok azt mondták, van, háborút is inditottak miatta - aztán mégse volt de nem mondták, hogy bocs
Most meg már mindenki figyel mindenkit - és meg is osztja a féccbukon úgyhogy atomrobbanás se maradhat titokban
Nekik elég terjedelmes a történelmük, csak vokt egy kis pauza a jugoszláv korszak.alatt.
Remélem nem a Szerbekre gondolsz. Szegények már a második oldalon tartanak a történelemkönyvükben!
Egymást igen a hidegháború miatt. De pl az arabokat békén hagyták ezzel. Csernobik meg már pont ezek a hidegháborús figyelgetések miatt bukott ki a svédeknél.
80 évek? már a 60-asban is figyelték egymást repülőkről, műszerekkel is. Lásd U2. A csernobilit is megpróbálták eltitkolni, a svédek kürtölték ki, hogy valami nem oké náluk.
Nyugodtan mondjad, titokban tartjuk.
Ennek csak egy oka van: rossz helyen vannnak a robbanások! Igazából lenne néhány ötletem néhány bomba hatékony felhasználására
98-ig. És utánna? Mostanság már műholdakról kikövetkeztetik a robbantásokat, még akkor is ha délkorea összeborit hegyeket ezzel, de a nyocvanas évek.előtt könnyen titokban tarthatták ezeket. Meg szerintem akár most is.