Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

En hivnek egy ordoguzesre alkalmas szervet...
Nézd meg JAß hozzászólását.és már nézegetheted is!
A Kiszel teljesen kiűldözz erről a bolygóról!Van valakinek képe róla????vagy megvan a videókilpje??azt is szívesen nézegetném!
Én okádnék!
És rohannék,.......el,........minél messzebbre............
Jééééézusom! mit csinálnál JaB ha belépnél a szobádba és ott feküdne a kiszel, meglát és elkezdi azzal az iszonyat üveghangján énekelni h : vááááárom, az úújabb csodááát...
linkmazhoisták előnyben +18
Vizitdíj

Kinyílik a rendelő ajtaja, kilép az orvos, és látja, hogy a váróban egy fiatal pár üldögél. A nő feláll, és elindul befelé.
-Jöjjön maga is! - mosolyog az orvos barátságosan a férfira.
Az orvos a rendelőben felszólítja a nőt, hogy vetkőzzön le, majd tetőtől talpig megvizsgálja. Végül a férfihez fordul és megkérdezi:
- Mindig ilyen zavartan viselkedik a hölgy?
- Gőzöm sincs róla! - feleli a férfi. - Most látom először életemben, de azért háromszáz forintot megért!
Egy vadász szafarira ment a feleségével és az anyósával. Letáboroztak a dzsungelben. Egyik éjjel a feleség kétségbeesetten keltegeti a férjét:
- Drágám, eltűnt a mama, gyere menjünk és keressük meg!
A vadász megragadja a puskát, és elindulnak a sötét éjszakában. Nem messze a sátruktól, egy tisztáson rémisztő látvány tárul eléjük: a mama egy bokor előtt áll, és egy hatalmas hímoroszlánnal néz éppen farkasszemet. A fiatalasszony rémülten suttogja a férjének:
- Uramisten, most mi lesz?
- Semmi - feleli a vadász. Az oroszlán kereste magának a bajt, hagyjuk, hogy másszon ki belőle egyedül!
Érdemes megnézni a többi videójukat is!! Egyébként ez egy színjátszócsoport,és szerintem elgondolkodtató amit csinálnak!!
Ezt nézzétek meg: http://feketeorszag.kretakor.hu/main.html
Szerintem ez óriási!! Szatírikus,irónikus,szókimondó és a klipp valami brutálisan jó! A magyar poppipar felébe szorult volna csak ennyi ötletesség,már világszinten is sokra vihettük volna. Egyetlen bánatom,a zenei alap írhattak volna valami egyedit.
És még művészetnek is nevezik...
Nem azt mondtam,hogy nem állat! Kicsit nonfiguratív.
Hanem ültem ott a gép előtt döbbenten és elgondolkodtam,hogy valakik pénzt ölnek ebbe.
ezt nem vártam tőled!! :D:D
fáradtságot
Elég morbid.
VAlakik veszik a fáradtásog,és megcsinálják ezt.
Hol ismerték meg az anyukák mindazokat a dolgokat, amiktől úgy féltik a lányaikat?
link +18
Az indián nézi, ahogy az asszony mossa a ruhákat a vízesésnél.
Egyszer csak leesik egy óriási szikla, amit a víz mosott ki.
Az indián felkiált:

-A francba! Ez már a harmadik mosógép a héten, amit a vízkő tönkretesz!
Először megy fel a lány az udvarló lakására.
- Azt mondta anyukám, ha bármivel próbálkoznál, mindenre mondjak nemet!
-mondja a lány.
- Aha... És nem bánnád, ha most megdugnálak?
A baromfiudvarban fél kilós tojást tojik az egyik tyúk.
Egy riporter megkérdezi tőle:
- Megmondaná, hogy hogyan sikerült?
- Ez családi titok.
- Tervei a jövőre nézve?
- Egykilós tojásokat tojni.
A riporter faggatja a sikeres kakast is:
- Megmondaná, hogyan sikerült?
- Ez családi titok.
- Tervei a jövőre nézve?
- Szétverem a strucc pofáját!
A parkolóban egy kocsijához igyekvő nő észreveszi, hogy egy autó vezető
nélkül gurulni kezd.
Szokatlan lélekjelenléttel kinyitja a kocsi ajtaját, beugrik és behúzza a
kéziféket.
Amikor kiszáll, észreveszi, hogy egy férfi áll a kocsi mellett.
- Gurult, de megállítottam - jelenti ki büszkén a nő.
- Tudom - válaszol a férfi -, én toltam.
Egy férfi afrikai körutazásból hazatérve nagyon rosszul érzi magát. Elmegy az orvoshoz, aki javasol neki egy alapos kivizsgálást. Befektetik a kórházba, egy elkülönített szobába, és elvégzik a vizsgálatokat. A betegágy mellett csörög a telefon, a férfi felveszi:
- Az orvosa vagyok. Rossz hírem van. Egy vírusos betegséggel fertőződött meg, ami sajnos halálos.
- Úristen! Nem lehet tenni valamit, doktor úr? - kérdezi kétségbeesve a beteg.
- Nos, előírok önnek egy diétát, ami palacsintából, pizzából és pita tésztából áll.
- És az segít?
- Sajnos nem, de csak ezeket tudjuk bedugni az ajtó alatt.