Ezt ne én oldjam már meg, vannak erre szakosodott pubik, akik sok millióért ki kellene talániuk a megoldást.
De nem tudják, inkább nem akarják.
És az engem nem érdekel, hogy mi lehetne - meg jobb lenne ha már 50 éve állnának a stadionok - amikor pont beteg vagyok és kellene kezelés (megtörtént közeli ismerőssel).
Pláne miért én köszönjek bárkinek bármit is?
Nem én vagyok a jogalkotó, nem az én felelősségem.
Akkor jobb lenne ha nem itt lebzselnel hanem vallalnal meg egy rabszolgakort a mosogato elott,kell a hulye angoloknak aki felnyalja a mocskukat.
Amugy meg azert kesik a koronázas mert nem tudtak eleg meglevo lelegeztetogepet eladni,tanart tuzoltot es mta tudost kirugni hogy lemutyizzak a juliusi duna befagyasztast.
Meg varat az osszes letezo csecsemoinkubator eladasa hogy a befolyt penzen megtobb kisvasut epuljon paks2 tol szentpetervaron at pekingig.
Ez is bizonyítja, hogy még mindig nem elég szigorú a rendszer, vagyis nem az elbújt rendőr a hibás, hanem maga a rendszer a túlzott engedékenysége miatt.
Nem. De leírom egyszerűbben, mindenki a saját kontójára cselekedjen.
Nem sok pénzről van szó, nem írtam semmi ilyent. A CT-re is bekerülhetnél hamarabb, ha a társadalombiztosítás nem lenne kénytelen a sok potyautast ellátni.
Köszönheted nekik.
Örülnék, ha így lenne.
Itt van ez a mai beszámolója a roggyantnak. Vicc. Szüljél 4 gyereket, kapsz pénzt.
Nem csokk kell baszki meg fiszemfaszom hanem normális fizetés.
40 évet már lemosogattam, szerenék már otthon is mosogatni jó pénzér.
Ez csak a kevésbé pénzesekre hat, volt főnöknőm ( igen csinos volt akkoriban bár ez jelen témánál mindegy) aki 20 éve 50 rugót tartott a forgalmiban és úgy adta ki mivel mindig ittas volt, egész nap az irodában folyt a pia, neki és a hozzá hasonlóknak a bünti anyagi része semmit nem számít és az agyatlanoknak sem hiába nincs pénze akkor is nyomja utána is legfeljebb lesz egy kis köztartozása.
Na, a rendszám levétele nem áll meg ám két M6*10 csavar megvételénél ám!
Nyilván, ha valaki vét, akkor a büntitől függetlenül a neve mellé kerülhet egy kurva nagy piros felkiáltójel is.
Nehéz kibogozni a mondanivalódat, nem is próbálom meg.
Nekem annyi jön le, hogy a részedről mindenkinek a káanyját, hogy nem úgy él mint te. Mert azt úgy kell, ahogy te csinálod. Biztosan igazad van neked is.
Vitatkozz inkább pipivel, én ehhez fáradt vagyok már, sokat mosogatok mostanában a sohóban
Orvosi ellátás, ezt majd elfelejtettem, végülis igazad van, ha sok pénzed van, meglesz minden, összedrótoznak mint a hornyulát.. A csóró meg úgyis kipusztul azalatt a 8-10 hónap alatt, amint sorra kerül egy cétére vagy akármire (szerencsére csak ismerősök riogatnak ilyennel. még)
Lehet ezt fokozatosan is.
Kicsinél, csekk, közepesnél rendszám, ami persze magában hordozza azt, hogy ha nem bírod megállni, akkor 10x csekk, ha valami szörnyen nagyot, akkor jöhet a böri is akár. Vagy többszöri kihágás esetén, ha nem ért a szóból.
Mondjuk azt talán mindenki érzékelte már, hogy nem mindegy, hogy a fasz melyik oldalán áll. Ha ő hajt kicsit gyorsabban, vagy egy gyorshajtó neki okoz kárt. A most értetlenkedők azért - és soha ne legyen így - másképpen vélekednének.
Ha te mondod hogy jobban élünk, biztos úgy van. Kérdezd majd meg a tanárokat, tüzoltókat , rendőröket milyen jól élnek.
Na meg az audiban dolgozók is biztos jól élnek...jaj neeem, biztos ez is soros miatt van, mármint a tüntikézés.
Van egy réteg, túlnyomórészt a seggnyalók, azok tényleg jól élnek. Ez a fél százalék. Van még 10 százalék éljen orbán kategóriás, annak mindegy, mert gyúrcsány. Aztán van még egy 15 százalék vállakozói réteg, aki elteszi amit eltud. Maradt a slepp, mennyi is? Na ezeknek add be a jobban élünket. Vegyenek skodát 6 milláért, béreljenek panelt 200-ért havonta. Persze ha 8 kilót keresnek, nem szóltam
Mert a zsebén keresztul lehet megfogni a jonepet,a szentbeszed,babusgatas loszart nrm er,ha rlveszed a rendszamot atul madik kocsiba,jogsit,rohog egyet es jogsi nelkul megy.De ha faj anyagilag belegondol es nem teszi amit tilos.
Háát ha az a kocsi műszakilag ép, akkor a rendszámot és nem babrálnám, sokkal inkább a kocsit, mert akkor nincs kísértés sem. Állítólag kint usankában van ahol elveszik a járművet. Ez inkább a szpíderek jobb belátásra bírását szolgálná talán. Halottam olyanról aki egy város idegein ugrált az állandó esti jaszkarival, aztán egy szezont állt a gépe, míg be tudták mérni hogy hangosabb-e a kipuff a megengedettnél, vagy nem..majd azt mondta értette a célzást és el is adta a gépet, miután visszakapta azt.
Ezt a szemléletváltozást csekkel szerintem nemigen lehet elérni.
De nem tudják, inkább nem akarják.
És az engem nem érdekel, hogy mi lehetne - meg jobb lenne ha már 50 éve állnának a stadionok - amikor pont beteg vagyok és kellene kezelés (megtörtént közeli ismerőssel).
Pláne miért én köszönjek bárkinek bármit is?
Nem én vagyok a jogalkotó, nem az én felelősségem.
Amugy meg azert kesik a koronázas mert nem tudtak eleg meglevo lelegeztetogepet eladni,tanart tuzoltot es mta tudost kirugni hogy lemutyizzak a juliusi duna befagyasztast.
Meg varat az osszes letezo csecsemoinkubator eladasa hogy a befolyt penzen megtobb kisvasut epuljon paks2 tol szentpetervaron at pekingig.
Nem sok pénzről van szó, nem írtam semmi ilyent. A CT-re is bekerülhetnél hamarabb, ha a társadalombiztosítás nem lenne kénytelen a sok potyautast ellátni.
Köszönheted nekik.
Itt van ez a mai beszámolója a roggyantnak. Vicc. Szüljél 4 gyereket, kapsz pénzt.
Nem csokk kell baszki meg fiszemfaszom hanem normális fizetés.
40 évet már lemosogattam, szerenék már otthon is mosogatni jó pénzér.
Nyilván, ha valaki vét, akkor a büntitől függetlenül a neve mellé kerülhet egy kurva nagy piros felkiáltójel is.
Nekem annyi jön le, hogy a részedről mindenkinek a káanyját, hogy nem úgy él mint te. Mert azt úgy kell, ahogy te csinálod. Biztosan igazad van neked is.
Vitatkozz inkább pipivel, én ehhez fáradt vagyok már, sokat mosogatok mostanában a sohóban
Orvosi ellátás, ezt majd elfelejtettem, végülis igazad van, ha sok pénzed van, meglesz minden, összedrótoznak mint a hornyulát.. A csóró meg úgyis kipusztul azalatt a 8-10 hónap alatt, amint sorra kerül egy cétére vagy akármire (szerencsére csak ismerősök riogatnak ilyennel. még)
Kicsinél, csekk, közepesnél rendszám, ami persze magában hordozza azt, hogy ha nem bírod megállni, akkor 10x csekk, ha valami szörnyen nagyot, akkor jöhet a böri is akár. Vagy többszöri kihágás esetén, ha nem ért a szóból.
Mondjuk azt talán mindenki érzékelte már, hogy nem mindegy, hogy a fasz melyik oldalán áll. Ha ő hajt kicsit gyorsabban, vagy egy gyorshajtó neki okoz kárt. A most értetlenkedők azért - és soha ne legyen így - másképpen vélekednének.
Cssk egy nicknev vagy a tobbi kozott.
Na meg az audiban dolgozók is biztos jól élnek...jaj neeem, biztos ez is soros miatt van, mármint a tüntikézés.
Van egy réteg, túlnyomórészt a seggnyalók, azok tényleg jól élnek. Ez a fél százalék. Van még 10 százalék éljen orbán kategóriás, annak mindegy, mert gyúrcsány. Aztán van még egy 15 százalék vállakozói réteg, aki elteszi amit eltud. Maradt a slepp, mennyi is? Na ezeknek add be a jobban élünket. Vegyenek skodát 6 milláért, béreljenek panelt 200-ért havonta. Persze ha 8 kilót keresnek, nem szóltam
Ezt a szemléletváltozást csekkel szerintem nemigen lehet elérni.
Semmi sem fekete és fehér.