Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt zolikám, hogy zajlott a párbeszéd közted meg a rendőr között, miután megfogott a zárovonalnál?
Rendőr:
-maga nem látta a záróvonalat?
- azt láttam magát nem láttam
Akkor neked is idézem a saját magamat:

Ja, tegyünk különbséget a saját maga miatt szegény és a sorsától szegény között? menne ez szerinted?

Tehát ezzel (igaz közvetve, de belátom ez hiba volt) jeleztem, hogy van ilyen is meg olyan is, ezért nem szabad különbséget tenni.
Így már érthető vagyok?
Hát ez mondjuk igaz. Nagy része kancsal is, mert belterjes.
Ugye nem olvastad végig???
Fuss neki újból légy szíves.
Bingó
ismerek több embert is aki majdhogynem csóró, pedig sosem ivott cigi sincs, csak épp nem tudott megfelelően indulni az életben és azóta is szív
butáknak sem mondanám őket, bár egyik sem járt egyetemre, nem is tehették volna akkor sem ha nagyon akarták volna
emlékszem az egyiket a szülők kivették a suliból 16 évesen és elzavarták dolgozni, majd kapott havi 10 ezeret a fizetéséből......
Legalább topicot jól választanak itt egyesek. Jókat mosolygok a hozzászólásaikon.
Az a baj, hogy már van aki szült négyet, nyolcat........
Mi meg etetjük, iskoláztatjuk, gyógyíttatjuk......
Ehhez az a tudat kell, hogy valóban vétettem és azért büntiznek meg és nem valami másnak a gondolata.....

"A "gazdag" azért gazdag, mert tanult, nem itta el az eszét, nem szívta szarrá a tüdejét, képezte magát, találmánya van, stb. A "szegény" az lumpen, az iskola mellé járt, elitta az eszét, lusta buzi. "

.....ezt tényleg vallod?......nincs több kérdés....
Nehogy!
Megbánjátok mint a kurvaélet!!!!!!
Te komolyan elhiszed, hogy a propaganda miatt?
Nemár...!
Egyszerű a matek: nézd meg a kereskedelmi forgalmi jelentéseket, nézd meg a vendéglátási adatokat, autóvásárlásokat, stb.
Ezek számok, ebben nincs varázslat.
Szerintem aki vét a szabályok ellen, az csak ne legyen morózus a büntivel kapcsolatban. Lehetne jövedelmi viszonyok szerint is büntetni, de egyrészt nem nagyon kivitelezhető Magyarországon, másrészt nem vagyok meggyőződve, hogy a tehetősebbet jobban kell büntetni ugyanazért, mit a kevésbé tehetőset.
van ezer oka, mondok egyet:

A "gazdag" azért gazdag, mert tanult, nem itta el az eszét, nem szívta szarrá a tüdejét, képezte magát, találmánya van, stb. A "szegény" az lumpen, az iskola mellé járt, elitta az eszét, lusta buzi. Ez akkor most tényleg kevesebbet fizessen ugyanazért?
Ja, tegyünk különbséget a saját maga miatt szegény és a sorsától szegény között? menne ez szerinted? Megkérdezné a rendőr vagy a bíró, hogy uram, maga miért szegény? Mert ha lusta buzi, akkor 30 ezer, de ha csak rossz csillagzat alatt született, akkor csak 5 ezer.
Ugye?
A világ legkönnyebb dolga mindent leszarozni. Fogadjunk elmegyek hozzád elmondom milyen szar ember vagy, milyen szarul élsz, szar a munkád, szar a motorod, szar mindened. Megtalálhatom a hibát bármiben én is hidd el. Pedig mondhatnám, hogy hangulatos a kis lakásod van, jópofa az öreg motorod, szerényen de szépen élsz.....És akkor egyik esetben sem hazudtam. Most akkor? Nem annak kellene örülni ami van? Azzal szivatod magad ami nincs? A jót kell meglátni és megbecsülni. Egy ország sosincs kész. Mindenhol a világon vannak szegények és leszakadt térségek. És hidd el mindenhol a világon mindenki elégedetlen a fizetésével. Mindenki el tudna költeni kétszer annyi pénzt mint amennyit keres. Még a gazdagok is.
A sok kicsi mitol lenne jo?
Anno kaptam ket 500 forintos cetlit egy zarovonal megfordulasert.Rantottam a vallamon es ennyi.Viszont ket 30-ezres mar elgondolkodtatott.Nem is kaptam tobbet.
Nem, hanem a gyakoriság, annak a tudata, hogy nem kerülhetem el, de a mértéke a magyar fizetésekhez képest túlzott, persze ahogy írtam a gazdagnak mindegy a pénz, de azért talán ha hetente megszopatnák akár kicsivel is no meg be kéne járkálni a papírokért akkor talán az is lejjebb adná persze ez nem garantált.
Én ott dolgozom, nyilván jobb lenne a dupla, még jobb a tripla.
Csak éppen a korlátokkal, lehetőségekkel is tisztában kell lenni.
Ja, nem mondtam, meg vagyok elégedve.
Soros, migráns, Ensz!
Rengeteget! Hajrá Fidesz!
Ne hidd, hogy hülyék. De az ember a saját jövőjére való tekintettel nem tehet meg bármit.
De a megoldást én is tudom, mindenki tudja, csak senki nem akarja kimondani.
Mindenki annyit vegyen ki a közösből, amennyit belerakott, és itt most nem csak forintálisan értem.
Mi lenne a celravezeto,szerinted,buksisimi es ejnyebejnye?
Szuljel te is 4 gyereket.
Neked jár? fú baszki, sokat keresel? necsigázz
A tény az, hogy a propaganda működik.
Erre épül ez a rendszer, a gondokodás mellőzésére, Majd mi megmondjuk mit csinálj, túlórázz, szüljél gyereket, menjél focizni stb.
Mint egyén, szűnjél meg
Nem, a szigorúság csak a szegényekre hat a jobb módúra nem (és a kisebbségre sem), ha még jobban büntetnél csak a közhangulat lenne még morózusabb, de semmi nem változna általánosan példa erre az eddigi szigorítások, anno a szociban rendőrrel nem barátkozott senki, de miután eljött a váltás a rendőrnek megint lett becsülete és elismerése.....mikor keseregtem, hogy mennyire büntetik a sofőröket sokszor megkaptam, hogy senki nem tartott pisztolyt a fejemhez, hogy ezt csináljam és ha nem tetszik abba kell hagyni......hát minden szakma ilyen és remélhetőleg a rendőr megítélése nem változik azokra az időkre vissza....
Én köszszférában dolgozok!