Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, ja és csak úgy adtak stadionra pézt, ha megemelik a tao keretet amiből támogassák a stadionok fentartását. Meee a 30-40 néző nem vesz annyié jegyet, hogy fedezzék költségeket.
De majd, ha minden stadionhoz vezet kisvasút, na az lesz az igazi kánoán.
pl anyámék utcájában ezer millió darabba van töredezve az aszfalt, és még sok más utcában is
pályázott a hivatal valami úniós pénzre, aztán arra kapták hogy a szőlők között csináljanak pár km utat
és ez csak erre volt a pénz másra nem lehetett felhasználni
szóval vagy készül a szőlők között út vagy nem ennyi választás volt, javításra nem votl pénz
az "únió" nagy geci csak olyanra ad pénzt aminek igazándiból semmi haszna az ország semmivel sem lesz jobb gazdasági állapotban tőle
ez kb olyan mint a cigók felzárkóztatására szánt összeg, a putris cigóig el sem jut, és ha 10 ezerből egy akarna jobb útra térni az sem tud kitörni mert már 5 évesen elküldik lopni
Így van, kimondottan stadionokra adták! Az is kitétel volt, hogy csak családtagok és haverok csinálhatják a kivitelezést, valamint nagyon ügyelni kellett arra is, hogy sikerüljön lopni, mert ugye ez is Uniós kitétel! Ezért is haragszanak most úgy az EU-re, ugye lelkifuri stb.
Ez nem egészen így van
Az únió ad sokmindenre pénzt egyre nagyon vigyáz. Gazdasági beruházást ne finanszírozzon Nehogy már ő indítson be jó üzletet azt majd visszatörlesszük az adósságot
Ez nem célja Neki az a célja, hogy a kamatfizetés fenntartható legyen. Ebből a sok úniós pénzből azért épült néhány helyénvaló dolog( városközpont rehabilitációk) meg egy sor baromság, tyúkodi kilátók, 500 lelkes településen 100 millás kutyakozmetika, 40 cm magas panoráma kilátó és sok hasonló Arra az unió nem adott pénzt, hogy itt van viktor x összeg ezen építsetek 20-25 stadiont(mennyire marad a szétlopás után) Azért ennek a pénz elköltésnek volt némi mozgástere. És igen lehetett volna belőlle a rendőrtséget, tűzoltóságot mentőszolgálatot fejleszteni. Mint ahogy ezt meg is tették, mínusz a felépített stadionok ára Ha cigány viktor nem egy 6 osztályú kispályás focista, hanem amatőr műrepülő akkor nem stadionok épülnek garmadával hanem repülőterek. A pénzt így is úgy is le lehet hívni és nem happolja el előllünk románia a sok dícsérni való stadiont
Kérdem én ezeket az intézményeket ki fogja eltartani? Mert piaci alapon 30 fős nézőkoözönséggel ezeket működtetni nem lehet Egy darabig finanszírozza az adófizető, majd szép lassan úgy jár mint a Stadler stadion akasztón De mindegy is lesz, mert akinek ki kellett venni a pénzét belőlle az már úgyis rég kivette a többi meg le van szarva
Azt kellene megérteni, hogy a stadionok uniós pénzből épültek. Az uniónak volt egy kerete amit meg lehetett pályázni és szétosztani a tagállamok között. Ezt a pénzt csak sport és turisztikai fejlesztésre lehet fordítani. Tehát NEM lehet belőle kórházakat, tűzoltóságot, úthálózatot. oktatást stb. korszerűsteni. Ezért épült ebből a pénzből stadion, kisvasút, szánkódomb a hortobágyra, meg akartak Sátoraljaújhelyre üveghidat, űrközpontot meg korcsolya stadiont valahova Kecskemétre. Ha mi nem építünk belőle stadiont meg mindenféle szir szart akkor épít Románia, Horvátország Ausztria vagy valamelyik másik tagállam ők költötték volna el ezt a pénzt.
Az ugye egy másik dolog hogy ezek a beruházások valószínűleg túl voltak árazva aki elnyerte a tendert, jól járt. Ezzel addig mics is baj amíg valaki fel nem nyomja a magyar államot az uniónál, hogy itt valami nem stimmel. Márpedig az ellenzék biztos felnyomja mert csakazért is nehogymár úgy legyen, dögöljön meg a szomszéd tehene is alapon. Ők ilyenek. Ha az unió hibát talál és vissza kell fizetni valamennyi részt na az már a mi zsebünkre fog menni.
Az állomány nagy része együtt fogja elérni az 50 közeli életkort.
Annyi embernek nem tudnak adni irodai munkát=utca.
Se fizetést nem kell adni, se nyugdíjat mert vagy szellemileg vagy fizikailag fog alkalmatlannak találni.
Csak ez még kb 5-10 év, addig ülhetnek nyugodtan a parlamentben.
ezt én sem tudom, nem is értem mi az értelme
mert ugye ha sportosabb életvitel bevezetése lenne a cél az iskolákban akkor esetleg megérteném hogy ez hosszútávon jó dolog
szerintem ha elkezded 25 évesen, 50évesen már rég irodai munkán kellene lennie az embernek
van pár tűzoltó ismerős, ők már sok évvel ezelőtt katasztrófának írták le a helyzetet
aztán jött a katasztrófa védelem, ahol igazándiból nem is tűzoltó lett hanem "katona"....
Miért, az 50 darab stadion kinek jó? Tűzoltóautó-közbeszerzésen pont annyit lehetne lopni, mint stadion építésen....
Rengeteget tudnék mesélni a mindennapokról de nics kedvem hosszú sorokat írogatni.
Legyen elég:Katasztrófa.
Folyamatos életpályamodell, fizetésemelés.......
A köznép meg elhiszi.
Csak én nem tapasztalok belőle sokat.
És még sorolhatnám amit leadnak a médiában.
Nincs már sorbanállás a helyért.
Nem akarom bántani az 50 éves embereket akik most szerelnek fel, de mit szeretnének csinálni 5-10 év múlva?
Eddig 35 év volt a felső korhatár, érettségi, fedhetetlen előélet, top fizikai pszichológiai alkalmasság. Most semmi nem számít.
Keze lába meglegyen, és alkalmas.
És még írhatnám a problémákat reggelig.
Na itt tartunk.....
az államnak nem érdeke hogy a nép tovább éljen, sőt az sem hogy jól érezze magát......
aki ezt gondolja az téved, hozzátenném hogy sajnos
amúgy ez kb mindig is így volt, sosem azért élt jól az uralkodói osztály mert a köznépnek is hagyott bármit
A tűzoltók megfelelő, korszerű felszereléssel való ellátása (akár csak az egészségügyé) állami feladat volna. Pár stadion árából a legjobb cuccaik lehetnének.
ez azért van mert aki tehetné hogy segítsen nem segít mert az másnak is jó lenne nem csak neki
pl neked is több pénzed van mint az átlagnak, és mégis inkább egy buzi hajót veszel azért hogy tudj alkeszkodni peca címszóval és nem a helyi tűzoltóságot támogattad
De amivel életet mentünk arra meg nem fordítunk
egy audi gyár fordít mégha sosincs rá szüksége akkor is
Úgylátszik magyarországot ez nem érinti...
A vizes autó meg egy zsír tgm manci
Ehhez képest meg a kukás autó meg egy 5 éve ateco
Csak, hogy valaki nehogy azt higyje,hogy a levegőbe beszélek a gyereknapról találtam néhány tavalyi fotót
Igen én ezt még tanultam
Ez így segítség?

Муж бросается к своей жене:
- Дорогая! Твоя мама выпала из окна на полчаса!
- А ты только что сказал?
- Пока я не мог говорить о смехе ...
Na tűzóltóságra visszatérve
3 napja az ágyat nyomom azért vagyok kénytelen tv-nézni
Hát összefutottam ezzel a gázfröccs nevezetű műsorral.
Nos 18:35 től kezdődik benne a tűzoltós rész.
Nos abból indulok ki amit ott látok és abból amit saját városomban hát szégyen ez az egész.
A győr audi fenntart 80 fős tűzoltó személyzetet a legkorszerűbb technikával. Zsír scania, m.a.n, a legkorszerűbb fecskendők, állványos, mozgatható füstelszívó turbina meg az anyám picsája.
Ahol élek 25 ezer lakosú városban az az 50 éves merci tűzoltó autó van amit még a testvérvárosunktól kaptunk vagy 10 éve. Néhány ifában próbálják még tartani a lelket. az állomány felszerelése legfinomabban szólva is siralmas állapotban van és a teljes létszám nem tesz ki 20 főt parancsnokostúl. Ez a létszám is úgy jön ki, hogy nagy részük önkéntes tűzoltó munka után. Önkormányzati támogatásból és gyakorlatilag könyöradományokból tengődnek.
Nap mint nap vonulnak. Karácsonykor mert felgyújtják a függönyt, összel tavasszal a pincéket szivattyúzni a lezúduló csapadék után. Kánikulában a lakás és tarló tüzekhez, balesetkhez feszítő-vágózni. Mind ezt szarért hugyért Azokban a városokban ahol már korszerübb a technika ott is maximum a steyr-ig jutottag el
Kérdem én az audi gyárban mit csinál 80 ember tűzoltóként amikor a gyár fennálásának 20-25 évében még egy olajos rongy sem gyulladt ki.
Elmondom én Verik a faszukat a 3-4 kilós fizetést meg felveszik. Gondolom én heti egyszer tartanak egy gyakorlatot ( hogy ne essenek ki ) Meg karbantartják a sosem használt el nem használódott csúcsteljesítményű berendezéseiket. Ez az igazi szégyen. Egy szaros gyárnak van 80 jólfelszerelt tűzoltója, megkockáztatom nálunk a megyében nincs ennyi tűzoltó, nem hogy jól felszerelt
http://youtu.be/sBhL6jV0_cM
nagyon szeretnék ezen én is röhögni csak nem értem
Lefordítanátok?
Valóban.