Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól látod!
Nem rákoztalak, nem anyáztalak!
Nálam ez szent!!!!!
Lezártuk, nem kell itt az összeborulás.
Csak így tudom megvédeni magam a bajtól.
Elengedtelek, tartom magam ahhoz amit leírtam.
Ezt tedd te is!!!!!!!!!!!
Szevasz!
Egyébként nem a viccek nem tetszenek neki szerintem......
Tőled tanultam, már ne is haragudj. Egy arcatalan, szarkavaró vagy. A saját elképzelésed szerinti fórumot akarsz, de miért nem csinálsz egyet akkor?
Nem tetszenek neki a viccek, elfogadom, bár nem teljesen értem! Ez normális kommunikáció! Te pedig megint csak a szart kavarod.
Nekem jó így, én a poént is értem, csak azt nem szeretem,mikor egy határ átléptek lásd, rák, anyázás stb. De ha te nem szólsz be, én sem fogok.
Bízzál bennem! Távol tartom tőled magam, ajánlom neked is!!!!
Korrekt így?????
Beszarás....ergo egy ember agymenéséhez kell alkalmazkodni.....mer ugye nyílvános fórum......
Rendben, csak tudd tartani, mert pár cimborádnak eddig ez nem ment!
Így tiszta?
Milyen nagyot fordul a világ, egyik pillanatban milyen vicces egy vicc az egyik oldalról, a másikban pedig hirtelen nem. Szar dolog a kettős mérce....
Nem tárgyalunk egymással, nem írogatunk egymásnak, nem utalgatunk, és minden rendben lesz.
Én tartom magam ehhez, remélem neked is eljut a tudatodig mert szépen kértem!!!!!
Önmagában is mulatságos........
Mit? Ez vicc topik! Tehát vicceket lehet mondani! Elvagy tévedve! Ha nem tetszik tilts, ott a funkció! Talán ha más kérné, még engednék is a kérésnek, de mivel slepp tag vagy és durván sokszor többször voltatok morálisan megkérdőjelezhetők, így leszarom.
Ne hozzál ki a sodrómból, és ezt nagyon szépen kérem és utódjára!!!!!!!!!!!
Ettől szebben nem tudom kérni.
Szakadjál le a témáról!!!!!!!!
Vedd fenyegetésnek vagy aminek akarod, de nem kérem mégegyszer!!!!!
- Hogy hívják a kínai tűzoltót?
- ???
- Telefonon!
- Miért gyújtja fel minden évben a tűzoltó a kutyáját?
- Mert a törzskönyvébe az van írva, hogy évente kötelező oltás.
Két rendőr kerékpárversenyt néz.
- Nem egy olcsó mulatság! - szólal meg az egyik.
- Hát nem! - mondja a másik a bringákat vizsgálva - ha jól számoltam, 42 darab világitás nélküli kerékpárt láttam eddig!
Van cigány tűzoltó is, kis rasszista barátom
A rendőr vicceket is betiltod? Mellesleg, mint írtam, ha egy tűzoltó ilyen ideggyenge az elgondolkodtató...PT...
Nem rossz, én ezt BMW-vel ismerem!
Fenyegetsz?
Ne bosszankodj.
Lehet itt trollkodni, jópofizni, de én esküt tettem arra, hogy életem árán is megvédem, megmentem embertársaimat amit odaadással, büszkén teszek, ez a senkiházi meg ebből csinál viccet?
Nem fog mert ezért átgázolok rajta mint a gyorsvonat.
És ez nem poén!!!
Ilyenekről írtam nemrég........ugye,hogy rossz olvasni őket és irritálnak,dafkéznak,csak,hogy valaki foglalkozzon velük.
Most nálad szakadt el a cérna.