Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Épp ezért nem a rendszámot veszik le, hanem küldenek egy csekket.
Egy biztos. Magyarország politikailag és gazdaságilag évrő évre erősödik az emberek jobban élnek. Ha ennek az az ára, hogy kisvasút meg staidon épül, ám legyen.
Hát pontosan, aki nem tud gondolkodni, annak megy a csekk.
Ha szerinted nem erről szól, akkor miért csekk van????
Miért nem"Rendszám levesz, útvonalengedély hazáig és kész."?
Ellentmondó amit leírsz.
Nem arról szól????
A szabályok betartásához nem pénzbüntetés kell, hanem felelősségteljes gondolkodás.
De legyen igazad!
Lehetne helyszíni bírsággal is, más oka van annak, hogy csekk a nyerő.
De az már szerintem részletkérdés.
Rendszám levesz, útvonalengedély hazáig és kész.
Én értem, csak te a véleményedet mint evidencia szeretnéd kihirdetni.
Ezzel nem értek egyet. De legalább/cserében másnak sem elfogadnia az enyémet.
Nem, nem arról szól.
A szabályok betartatásáról szól. A betartott szabályok viszont tényleg életmentőek lehetnek.
Olyan nincs, hogy amíg nem okozok kárt, addig mindent szabad.
Az okosabbra biztos, van akire meg a walking..de a csekk, 2 hét múlva kb. mint halottnak a csók, semmire nem jó, max arra, hogy még haragudjon is az ember, magára, másra a világra, szerintem ezeket a sztorikat ott kellene lezárni az út szélén, ha esetleg nagy az arc is, akkor a kocsi is pihenne kicsit, persze jól tárolni azt sem lehet olcsó talán
Nem tudok újabbat hozzátenni a focihoz, mint amit eddig leírtam. Én nem értek hozzá, nincs BELETEKINTÉSI lehetőségem a mélyebb bugyrokba, de azt sem hiszem, hogy itt bárkinek lenne. Azt tudom viszont, hogy amikor megkérdezik AKÁRKITŐL hogy ki a gazdag, mindenki, még a tehetősebb is az önmaga jövedelmétől magasabban húzza meg a határt, ahol szerinte a gazdagok kezdődnek, mindenki azt tartja feleslegesnek, ami neki nem adatik meg, mindenki más lop de ő nem.
Ezen nem kell csodálkozni, mert az ember pont ezért az, ami.
Ez minden bizonnyal vonatkozik rám is, én egyben próbálom magam ezeken túltenni, hogy ezt felismerem és eszerint alkotom a véleményemet. És az életemet.

Az alapvető orvosi ellátással kapcsolatos fikciód éppen pont fikció. Vagy így lesz vagy sem. Biztosan van olyan vetülete is, amit te írsz, az okosabbja PONT EZÉRT nem cibálja az oroszlán bajszát, a borítékolhatóan romló (a kor miatt) egészségemet nem rongálom tovább SZÁNDÉKOSAN.
Egy kicsi, nem pont idevágó példa, a halálom az, amikor a dohányos a medencémet irigyli, mondván, de jó neked. Igaz, hogy ő két év alatt elbagózza a medence árát és sok van, aki évtizedekig szívja, de akkor is irigy és megjegyzéseket tesz rám, kezdve mondjuk az alappal: tolvaj vállalkozó.

""Elferdült ország ez, régóta mondom. ""
GAMEOVER
nem tudom, hogy jutottál erre a következtetésre... de ez a te problémád. én annyit állítok, hogy minden büntetést jogosan kaptam, de akkor hiszem el, hogy nem kell hozniuk egy pénzügyi tervet, ha az a terv nem is létezik... ennyi és nem több. ha nem érted, nem tudok mit csinálni...
Elkanyarodtunk.
Arról kellene ennek szólnia, hogy életeket mentsen.
Mitől szól?
A pénzről.
Mindegy, hogy miből, de milliárdok folynak be, és egyre többen halnak meg.
Ez itt a probléma szerintem.
Ugye ez azért nem mérvadó, mert nemcsak a sebesség túllépésből befolyókat tervezik bele, hanem pl. a tilos parkolás, balra kanyarodás, lejárt műszakival közlekedés, szánkózó gyerekek vontatása és még kb. egymillió máik kihágásból befolyót. Vagy szerintetek azok is feleslegesek, mert direkt úgy bújnak a rendőrök, hogy lássák stoptáblát figyelmen kívül haladókat?
Amúgy a költségvetésben még számolják a közigazgatási bírságokat, a ptk alá eső ügyekből befolyókat, és még egy csomó dolgot.
Értem, hogy ez egy könnyű érv, hogy azért szemetek, mert direkt bírságolnak, hogy patás-orbán többet lophasson, de ez egyszerűen nem igaz.
Maximálisan kimerítetted a mondanivalómat!
De ha így, akkor hol a határ? Lakott területen meddig beszélgetnél? 60-ig? Vagy még a 120 is belefér, ha először állítják meg? Iskola előtt is?
Vagy lejárt forgalmi esetén? Tök jó autó, csak usa import és nincs a lámpájában E-jel, esetleg szarrá rohadt, de pont 50-el halad amúgy szabályosan?
Hol a határ ha így lenne?
A minap az autópályán a forgalommal szembe haladó nyugger, aki megölte az utastársát? Ha nem lenne baj, mert időben elkapják, akkor is? Erre mondjatok nekem valamit.
Én értem, mert nekem is van motorom, hogy az 50 az kicsit problémás és jobb a 90 mint az ötven, mert erről szól a motorozás (részben persze) de hát a szabályok nem véletlenül vannak.
Stadion vagy nem stadion, főleg hogy a mániákus elmeroggyant hobbija miatt itt csúsznak másznak ezrek ebben az országban a földön keresve a behódolást.
Nem igazán érdekel a foci de valahogy nem ennek kellene lenni első helyen. Nyilván azért van így, mert ebből lehet legkönnyebben lopni, nincs min csodálkozni. Ezért tolják meg mégjobban a taót. hogy az a fordulónkénti 3000 ember szép új stadionban óbégathasson a falábúaknak (tisztelet a kivételnek). Vajon a taó pénz honnan lesz elvéve? Hol lenne jobb helyen? Havi 5-10m Ft focista kereseteknél biztosan.

Jöhetsz itt a dohányzással, full lutri az egész. Alapvető orvosi ellátást nem fogsz kapni pár éven belül, meg nem lesz aki kivigye alólad az ágytálat. Egy influenza fog térdekényszeríteni nem a krónius vagy gyógyíthatalan betegségek.
De tapsoljunk a gecinek meg a stadionjainak, mert az a fontos, meg erre adja az eu a pénzt lol.
Elferdült ország ez, régóta mondom.
Nekem nincs rossz tapasztalatom magyar rendőrrel, büntettek mar meg többször is, de jogos is volt... volt olyan szitum, ahol a rendőr elmondta, hogy o is uigy használja a kerékpársávot a Kacsóh Pongrácon, mint én és minimális büntetést adott... őket ki vezénylik oda és kész... viszont, hogy ez nem szólna pénzről, azt majd akkor hiszem el, ha nem lesz benne a költségvetési tervezetben...
Ilyent senki nem mondott.
De az, aki tudja, hogy 50 és helyette sokkal gyorsabban halad (mert saját vezetési tudását többre értékel mint ami, az autója műszaki állapotát, a reflexeit, az eddigi szerencséjét, stb), arra szerinted hatni fog a lelkizés?
Tévedni emberi dolog, mert az embernek négy lába van és ló, mégis megbotlik Egyébként azóta nem iszom, mióta békésen sétálgattam hazafelé négykézláb, és egy részeg disznó a kezemre lépett! !
Kb így
Férj: Szívem, lemegyek a korcsmába cigiért.
Feleség: Jó, de siess, mert a hétvégén vendégeink jönnek.
Néztem az előrejelzést. Elkeserítő.
Abban bízok, hogy tévednek.
Nem nézik a rendőrnél, hogy aznap 1-et mért be, vagy éppen 1-et sem? Ez biztos?
És mi lenne ha egyszerűen megállítanák az embert, kicsit elbeszélgetnének vele és ha nagyon nagy volt a tempó, akkor ott azonnal marad a jogsi 2-3 hétre, autó lezár és walking tovább?
Ezt nem is kétlem, hogy nem értek a világhoz, vagyis vakon élem az életemet.
Sajnos a gyakorlat mást mutat. Lehet azt mondani, hogy az nem is igaz, amit lát mindenki, de attól az még az, ami.
Ha abban nem lehet megegyezni, hogy a dohányzás (és van más is) káros az egyénre és a társadalomra is, és ez után kissé álságos az, hogy cigarettával a kézben a kormány stadionépítését ekézi, akkor tényleg kár erről beszélni.
Még ha az lenne a baj, hogy mennyiért építi a stadiont, az egy más dolog lenne, mert visszakérdeznék, hogy ki tudja pontosan, mennyibe kellene, hogy kerüljön akkor egy m2 stadion, de odáig már nem jutottunk el.
Csak a személyeskedésig. Persze nem csodálkozom annyira, de az mindegy is.
Így igaz! Csak már jönne a jó idő!