Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az utolsó meg hányinger...:(
az első (is) qrva jó....
Milyen mocskok, még szerencse hogy nekünk egy igaz magyar hazafi az elnökünk. Akinek semmilyen kapcsolata nem volt sorossal. Mondjuk a pápával lesz majd a korona miatt.
Így van és az a szegény szarvas elvan kábítva kicsit, hogy kevesebb legyen a fájdalma.
Nekünk is tök jó lenne itt a falu szélén egy stadion
Legalább ha kicsit fújna a szél el tudnám vinni a kölköt sárkányt eregetni
nem értelek Most magyarországnak mélységesen vallásos keresztény demokrata kormánya van. Semjén doktor úr is helikopterről lövi a szarvast, nehogy a cipőjével kárt tegyen szegény állat élőhelyébe
Ezt mondják és én hiszek nekik, olyan jó emberek, még stadiont is építenek a szegény falvakba, mi ez, ha nem felebarátaink megsegítése?!
a nagy büdös lófaszt
Most pont ilyen van!
én úgy szeretném, ha ennek az országnak végre lenne egy keresztény jobboldali kormánya mert már tele van a bakancsom a színházasdit játszó libsikkel és posztkomcsikkal... meg a jelenlegi oszkár jelölt neokomcsikkal is... lesz egyszer ilyen? vagy ez csak a vicc kategória? mert akkor jó helyre írtam....
Pedig a legszebb sport, azóta imádom, mióta stadionok vannak.
Itt még nem lőttek túl a célon Egy putri faluban ahol viktor tengette purdé életét a kert végébe építetett egx Pancsó arénát. Hogy jól körbe is lehessen nézni kisvasutat is épített hozzá. Ezt miért nem nagy látogatottságú valamelyik megyeszékhelyen, vagy budapesten építette fel?
Eezknek olyan tök mindegy miből lopják ki a pénzt én spec joban örültam volna, ha az útépítésből lopnak jobban, úgy, hogy a semmire való stadionok helyett utakat építenek. Még akkor is jobban élveztem volna a hasznát, ha tudom, hogy 4 5-szörös szorzóval építik mind a valódi ára. Az utat legalább használom én is a focit világ életemben útáltam
17 mrd osztva 10 millióval Minden évben 17 ezer forintomba kerül a sok gyeprugó aki labdát el sem találja. Ha a feleségem 17 ezrét meg a 4 éves fiam 17 ezrét összerakom megvan az éves autópálya matricám meg a feleségemnek az éves megyei
Pontosan!
szerződési alapfeltételeket sorolsz
Ne haragudj, de nem lehet igy gondolkodni.
Ilyen soha nem is volt es nem is lesz sem terben sem idoben keresve vagy josolva. Ha igy gondolkodnank, meg mindig a fan uldogelnenk. Nyilvan van ami neha tulmegy a hataron, desoha nem kehet azt mondani, hogy ne koltsunk sportra, mert vannakbeteg emberek. Mondom, az osszegen lehet vitatkozni, deamignem ismeri valaki a valos szamokat, addig nem erdemes vegleges konkluziot levonni.
Szotyi héjjal.
Miért nem rendeznek foci meccset a holdon?
????
Azért, mert teleköpködnék a szkafander sisak belsejét!
Mint amikor a férj hazaér hajnalban részegen és beokádik a szekrénybe , és a feleség azt mondja: Már csak ez hiányzott!
Nedves motorostársak, ti merő véletlenségből, hogy majd olyan törvények lesznek, azt hittétek, hogy nektek jó legyen ?. Ne képzelődjetek, ! Évente csak a futballábasok 17 000 000 000 Huf -ba került a fenntartásuk! MEGÉRI EZ NEKÜNK??? Annak a pénznek nem lenne sokkal jobb helye kórházfenntartásban, vagy egyéb más sokkal hasznosabb helyen???!!!
Tudnak azok, kijutunk majd a VB-re is!
bánná a tököm, csak ez a sok botlábó, azért a havi 8-10M fizetésért focizni is tudna
románoknak több eszük volt
ott egy csomó faluban van egy fasza műfüves bekerített focipálya
igaz még sosem láttam egyikben sem mozgást de legalább kis pénzből megvolt
városban már láttam hogy fociztak az ilyen pályán
Minden kívánságod így teljesüljön... 2,5x-esere lett emelve.... 125mrd