Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak a rakétakilövést játszó javítási költségeket szereted nézni, amikor befecskendezőket, nagynyomásút, turbót...stb. kell babrálni az olajkályhán?
Kétféle dízeles van, aki előtte van és aki utána!
a stift üzemanyag ellátó rendszere példás, egy corsa már az alapjárat állító motornál megbukik
Ez azért túlzás, de ahogy érzed.
volt benzines autóm, de csak akkor lesz újra ha min 250 nettó fizum lesz, + kap egy gáz szettet. addig nem nézegetem a hulló csillagot játszó üzemanyag mérő pálcikát a müszifalon.
Egyértelmű, de a németek például nem tudnak. Egyik haverom vett Swift után egy Corsát lassabb volt és többet evett.
a cimborámnak 2 stift van, jól felszerelt példány, DE hogy abba 4 fő + ici pici csomag tartozik csak az tuti és nem több. kis súllyal kis motorral lehet is brillírozni.
Nem volt és nem is lesz soha dízel autóm, nem tudok nyilatkozni.
lehet hazudik, de hogy a vw diesel motorja megeszi a konkurens opelt az tuti.
na látod, ha meg van a köbcenti + súly a japán sem takarékosabb
Ez ingázásból jött össze és ideálisnak nem mondanám. A VW már régen is szeretett hazudni.
Azért, mert ritka az, amikor folyamatosan ideális a közlekedés. Vagyis nincs sok elindulás...stb.
Az meg ugye nem életszerű.

A Lupo 3L sem tudta mindig, amit ígértek. Biztos lehetett menni vele a puszta országúton 70-80-al, éjjel 100 km-et és talán 3 liter körül volt a fogyasztás, de csak ott az az útszakasz. De ez nem életszerű felhasználás ott sem!
ott akkor van szopás mikor csak a gyári tele árat kell kipengetni.
az olaj hiányt pedig szervizhiány
egy hiace egy corolla itt is van (sajnos nemrég örököltem meg)... mindkettő egy tulaj, hiace 2.4D 1996, corolla 1.4D4D 2006 sol plus. hiace-n egy index kapcsoló és egy gyújtáskapcsoló csere, azon kívül semmi, a corollán semmi
Nagyobb kaszni,légellenállás stb. Én az új Swiftről, Celeriórol, Ignisről beszélek.
Azt én se hiszem el. De most egy kisautóról beszélünk. Nem tudom miért hihetetlen ez 5 liter, még kerekítek is látod.
kollégámtól megkérdeztem, mennyi az annyi átlagban... nyugisan vezet két gyerek mellett, egy éves 1.6 gl+ 7,2-7,3l, hidegben 8l felett is... 6l ha tolja... lefelé...
Hallottam én már olyat is, aki 2.0 dizellel, 1.5t a kocsi és 5 személlyel, csomagokkal külföld oda-vissza 3.6 liter/100 km-et mondott.
Vele sem vitáztam, ráhagytam!
Haha. Nem vitázom, ez a tapasztalat. Aki egy Suzukival 70-80-nal szenved az hülye, mert eszik vagy 5dl kevesebbet 100 kilométeren.
Meddig volt 100 km/h? Egy pillanatra és utána végig 70-80....
Nem a szimmering okozta. Az olajhiány.
Hiába nevetsz, tapasztalat.
Nem szeretnek szopni. Van ez így!