Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minek, amugyis mérgezö
Hát baszki
Rád kéne bizni az egész emberiséget:))
az majd kialakul, ha van oxigén lesz ózon
Na, ezt viszont még nem állapították meg a brit tudósok!
Mindennel átkúrnak ezek az angol kutatók.
Én simán megoldom..... autó klímát, belsőt szoktam fertőtleníteni ózongenerátorral.
Ezután majd járatom az udvaron is!
Temessünk vaslapot a föld alá és mágneseket a cipőtalpba, tárgyakra?

Az is folyamatosan téves infó, hogy kisebb-nagyobb az ózon lyuk. Nincs is ózon lyuk. Ha lenne, lehet már nem írnám ezt itt....
A réteg nem egyenletes (több okból is), tehát van vékonyabb és vastagabb ózon réteg. Ennyi kérem....
Visznek ózongenerátort. http://www.argep.hu/main.aspx?...
Szerintem a mágnesességgel is lehetne boldogulni. De az ozon réteg védelmét nehezebb pótolni.
az első 3 évad még egész jó volt utána egy rakás fos lett, mármint az első évadokhoz képest
nem is csinálnak belőle már csak egy évadot de azt is csak jövőre, szerintem rájöttek hogy elbaszták, pedig ahogy indult simán ki lehetett volna belőle sokkal többet hozni
nem tudok olvasni
itthon nincs időm a melóban meg nem alkalmas hozzá a világítás
ha szinkronos lett volna lehet kicsit emelte volna az élményfaktort, de az 5" telefonon elég gáz a feliratos filmet nézni
amúgy kedvelem az ilyen sorozatokat de már nem tudok mit nézni
Siman allando 1 g gyorsulast kell letrehozni az utazas felere,a masik felen meg megforditod es 1 g vel fekezel.Megvan a tomegvonzas.De a sugarzas trukkosebb,az meg ki tud nyirni gyorsan.
Expanse.
Probald konyvben.Jobb.Bar a film se rossz.
Vagy Richard Morgan Takeshi Kovacs sorozatot.Altered Carbon neven megy a netfix-en.
Na, hát ez az emberiség.......
Nemrég a trónok harcát szedtem le a 7-évadot, folyamatosan dugnak benne meg a vér folyik.
én nemrég néztem egy sorozatot, ott már a mars lakott volt és épp háborúzni készültek a földdel
m eg a kisbolygóöv is lakott volt.....az volt a "bányászváros"
a címe nem jut eszembe, mert annyira fasza film volt
Na látod, már ez is földönkívüli, mert a DD valóságosabb!
3D-ben a sztár wársz nyócat!
olyat nem könnyű csinálni, hiszem a tömegvonzáshoz tömeg kell, tömeg nélkül sosem fog sikerülni, aztán nem lehet csak úgy odavinni egy ifa platónyi fekete lyukat hogy legen nagyobb a tömeg.......
esetleg egy űrben lévő tárgyban meg lehet oldani hasonlót, hogy megforgatják és hasonló eredményt érnek el, de ott is csak a nagyobb átmérőknél
Mostanában néztél valamilyen sci-fi filmet?
Majd csinálnak mesterséges gravit... aztán csak úgy vonzza majd a sok parazita kotorékot
Tényleg közhelyes. :)
Régebben (sok száz évvel ezelőtt) sem tudták elképzelni, hogy mi lesz 2-300 év múlva. Csak találgatni lehet(ett) az pedig már csak fantázia kérdése!

Ahogy mondtam, mindennek az állapotáról csak valakik elmondása alapján tudunk! Azaz, ahogy érdekek diktálják.
Hányszor elhangzott már, hogy pár év és elfogy a kőolaj a földből!
Na most nem történt meg és nem is fog! De ezzel bizonyos ágazatok teret, igényt, pénzt nyertek maguknak. Tehát bejött a terv.
Nos, ugyanígy van sok mindennel. Rengeteg dologról nem tudjuk az igazat, csak amit mondanak! (Azok pedig azt mondanak, ami nekik előnyös....lesz) Nem tudjuk, hogy iag-e vagy nem. De mivel magunk nem tudunk rengeteg dolognak utánajárni, így vagy elhisszük vagy nem. De nem a mi véleményünk fogja eldönteni, hogy tényleg úgy van-e vagy úgy lesz-e....
100éve még gondolatban sem volt meg hogy lehetne elhagyni a légkört, leszámítva az öngyilkos kisérleteket pl 5 zsák puskapor a szék alatt
az utóbbi 50 évben hihetetlen eredményket értek el, már a naprendszeren is túljutottunk több kütyüvel is, több mint száz űrrepülés is volt stbstb
ha a faszméregetéses fegyverkezés helyett ebbe tolnák a pénzt sokkal előrébb járnánk
mindemellett a marsi kolonizálás szerintem se jön el kb sosem túl sok minden nem optimális, ráadásul el is korcsosodna az ember a sokkal kisebb gravitáció miatt
Eleg csak a naprendszert benepesiteni,nem feltetlen a bolygokat es jobb lesz a helyzet kihalasi szempontbol.
A fold meg itt lessz meg par milliard evig,de kerdes hogy a bioszfera el e tud tartani ennyi kartekny embert.
Ott majd jó eredményeket lehet elérni a hold olimpián 3-as távolugrásban!