Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóval több.
Így igaz ! Szarni bele mi lesz egy milliárd év múlva !
Amikor a Nap átmegy "vörös óriás" állapotba , akkor a felszíni hőmérséklete a mostani 6000 fokról 2500 fokra csökken azért lesz "vörös óriás" . És fel fog fújódni a megnőtt belső hőmérséklet miatt , ami akkor 100 000 000 fok lesz !
Nyugi ! Van addig még vagy másfél milliárd évetek !
Igen,de elotte felegeti a fel naprendszert.
Az inkább ki fog hülni de szarni bele
Ilyen gondolatok után kellene átértékelni az életed.
Pl szarni bele mindenbe
Abba is hogy a napunk egyszer vörös óriás lesz és a felszíni hőmérséklet jó pár ezer fokkal megnő
És abba is hogy jönnek a migránskák és beleszarnak a virágoskertbe
Az ilyen faszságokba meg végképp hogy emelkedik a tenger....legalább több lehetőség lesz pecázni
Szóval no para a v43 mindenre gyógyír, nem tud téveszteni
Á M E N ! Igyá valamit pipi!
Ugyan ez a vicc topic de beszállok a témába egy szűkebb hozzászólás erejéig
Nos. Mivel én nem vagyok tudós Brit meg pláne nem Ezért azokból az információkból ollóztam össze a számomra leghihetőbb teóriákat amit eddig életem során láttam, hallottam, olvastam. Mivel így első ránézésre ti sem tartozhattok a tudósok táborába és nagy valószínűséggel sem komplett meteorológia állomással, sem műholdal és űrhajóval nem rendelkeztek feltételezem, hogy a föld a környezet az ember(mint faj) az univerzum-ról szerzett tudásotok színtén az általam említettekből merítődött. Tehát itt máson nem lehet vita legfeljebb azon ki mit hisz el, mit tart logikusnak akkor azt a nézetet magáénak valja.
Én ezeket hiszem és vallom: Az ember nem porszem a föld életében A föld történetében az ember az egyik legparazitább és leg pusztítóbb csúcson lévő faj Vagy 20 évvel ezelőtt volt erről egy ismeretterjesztő film ami olyan szemszögből mutatta be a földet, mintha maga a föld egy beteg ember lenne és mintha a földön élő emberek meg paraziták és vírusok a testében(vagyis a föld testében.) Szépen véghaladt a film a korokon és az útobbi 100 év ami a legkellemetlenebb a földnek mégpedig az, hogy a az ember az inteligenciájának köszönhetően betegségekkel szembeni ellenszereket, vakcinákat fejlesztett ki, ezáltal felgyorsította a túlszaporodást. Hogy értsük a földnek és a hozzátartozó bioszférának baromira nincs szüksége az emberiségre Sőt mi több szeretne tőlle rohadtúl megszabadulni ezért sok mindent el is követ. Csak ez a genya ember meg túl okos lett és egyre jobban rezistensé válik ezekkel a próbálkozásokkal szemben. ha tetszik egy elmúlni nem akaró nagy furunkulus vagyunk a föld nevű égitest valagán
Információim szerint maga az égitest kb. 4 mrd évvel ezelőtt alakult ki( az, hogy hogyan vitatott engem még sem a bolygó ütközéses sem a gravitáció miatt törmelékekből összeálló föld mint olyan, teóriája nem győzött meg. Na mindegy is a lényeg, hogy ez itt van ez tény, mert itt ücsörgök rajta. Az emberiség kialakulását8 ami számomra szintén kényes és vitatott téma) legújjabb kutatások szerint mostmár visszavezethető kb 100 ezer évre. Ha ezt vesszük ahogy mondani szokták ez a föld órájával nézve mindössze néhány másodperc Na mondjuk belőllunk pont elég is ennyi, kap tőllünk a pofájára ebben a néhány másodpercben is a föld rendesen. Mintha Ginó írta volna,hogy mi itt légy piszok vagyunk és nem is sok ideje mi érdemben it nem befolyásolunk semmit Ezzel én nem értek egyet, hisz a pisztolygolyó is a másodperc tört része alatt halad át az agyvelőn és nem napokik furódik. és az is tök mindegy, hogy 10éves vagy száz éves az illető a végeredmény ugyanaz. Mi is nyírjuk rendesen a földet.
Én abban is hiszek hogy: Ezek a dolgok egyébként is megtörténnének( valamikor) Hisz arra is vannak bizonyítékok, hogy legalább 7 jégkorszak volt már. A kéreg lemezek is folyamatosan vándorolnak, hol egy szuperkontinensé válunk,(pangea) hol meg 5 földrészre szakadunk. Minden folyamatot gyorsítunk A természeteshez képest töredékére csökkentünk áldásos tevékenységünkel. Minden folyamatát befolyásoljuk a földnek az áramlatoktól kezdve a vulkánkitörésekig. Amikor majd megdöglünk innen Szebb szóval kihalunk a föld barom gyorsan regenerálja magát csak egy rossz emlék leszünk és az sem sokáig.
Mert igen hiszem, hogy innen ki fogunk pusztulni Minden időszakban más volt a csúcson, hol rovarok, hol dinoszauruszok, hol valamilyen rágcsáló. De mindíg történt valami ami miatt kipusztultak Most mi vagyunk fenn. Egyenlőre, és rohadt magacsul is tartjuk magunkat mert ragaszkodunk az életünkhöz és van elég inteligenciánk, hogy ezt sokáig huzzuk. De előbb utóbb kipusztulunk innen, szerintem legfőképpen a túlszaporodás fogja okozni vesztünket.
Én még abban is hiszek, hogy a nap ki fog egyszer hunyni. El fogy egyszer a fűtőanyaga és slussz. Mondanom sem kell mínusz több száz fokos hógolyó leszünk csak az égen, amit emberi szervezet nem bír. Mer mit utál az ember a legjobban? a hideget meg a sötétet Na akkor abból kijut majd bőven
Hiszek abban is, hogy maga a föld bolygó mint olyan fog megszünni. ezeket a vörösóriásos historiákat nem teljessen szoktam érteni, de valami azzá válunk aztán egyik pillanatról a másikra eltününk a nagy semmi faszba
Röviden ennyi szerintem
mondjuk ezt elqrtam, mert nem ide akartam....... mert nem vicces ........
egy lyukkal mellément
ez most hogy van?
ezt írja az inverter gépkönyve:

2-2. Kimeneti vezetékek csatlakozása
1. Mindegyik gépnek két lengő csatlakozója van, amit a panelra csatlakoztathatunk
szorosan. Ellenőrizzük, hogy jól csatlakozzanak a kábelek, különben mindkét oldal sé-
rülhet, eléghet!
2. Elektródafogó-vezeték a negatív pólushoz, míg munkadarab (test) a pozitív pólushoz
kapcsolódik. Ha nem földelt a hálózat, akkor a gépet a hátulján lévő földelési csatlakozón
keresztül külön földelni kell!
3. Oda kell figyelni az elektróda vezetékre. Általában 2 módja van az egyenirányító
hegesztőgép kapcsolására: pozitív és negatív csatlakozás. Pozitív: elektródatartó
„-„, míg a munkadarab a „+”-hoz. Negatív: munkadarab „-„ , míg elektródatartó
„+” –hoz kapcsolt. A gyakorlatnak megfelelő módot válassza, mivel hibás kapcsolás
instabil ívet, illetve sok fröccsenést okozhat. Ilyenkor cserélje meg a polaritást, hogy
elkerülje a hibás géphasználatot!
Különösen sok keletkezik a CO-hegesztésnél ! Nincs semmi ami az ívet árnyékolná, főleg, ha még a hegesztő is ilyen 48 kilós girhes !
Is, de az ritkábban van:) az is villamos ívcsatorna.
Meg a villámlástól.
Igy van. Az iv által. A felső légrétegekben meg a napsütéstől.
minden szart avval fertőtlenítenek már
gondolom a hegesztésnél is keletkezik jó sok
Nagyrészt ez az egy haszna van, egyébként elég agresziv anyag, talaj közelben nem lenne jó ekkora töménségben.
Az ózon kis mennyiségben is.
nézőpont kérdése csak
amúgy is a föld lapos, és mi vagyunk felül
Az nem felszarás?
alulról is le lehet szarni csak a másik felét.......
LEszarja? Akkor felette van az ózon pajzsnak?
az ibolyántóli sugárzás ellen elég hatékony, bár pl a vakond nagyívben leszarja az ózonpajzsot
A víz is az!

A vizet fogyasztók körében 100%-os a halálozási arány.
Ennyi hülyével senki nem bírna el! Én sem....