Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na és?
Minden korszakban más volt a "természetes".
Lásd, lassan a buzik lesznek azok....
Az csak feltételezés hogy így alakulna egyébként is.
De a mi ténykedésünk és annak hatása jól látható, mérhető és mindenki által tapasztalható is mindennap.
Úgy tünik nagyon nem értünk egyet ebben a dologban és ezzel nincs is baj. Valószínű a mi életünk így fog végig menni és különösebb megpróbáltatások elé nem fog állítani bennünket a földünk. De hogy most megint egy közhelyes dologgal jöjjek, mi lesz gyerekeinkkel, az unokákkal, vagy azokkal akik most a tengerek partvidékén élnek és száz, vagy kétszáz év múlva víz lötyög a nappalijukban? Mi lesz akkor, ha a sivatagok elfoglalnak olyan területeket amiken most még éppen el lehet éldegélni szerényen? Azokkal az emberekkel mi lesz, ők nem fontosak senkinek? Neked lehet nem, de valószínű őket is sajnálná vagy hiányolná a családjuk, barátaik.
Már a hold a célpont, csájna iparkodik...
Ez butaság, az ember már olyan dolgokat talált ki, amik nem összeegyeztethetők a természetességgel.
A természet...... hiszen ez is a természet. Az ember is csak egy természeti dolog.
Régen a sáskajárás volt, ilyen-olyan invázió....ezek mind elvégeztek "tisztogatásokat", minden egy nagy "gépezet" rendje szerint működött. Most az ember is beállt a sorba.
Ha nem állt volna be, akkor lett volna más......
Ahogy a kishalat megeszi a nagy hal, a beteg állatot megeszi a ragadozó.....mindennek megvan a rendje. Ha nem tud egyik félén menni a folyamat, akkor megy máshogy,

Ahogy az is biztos, hogy soha nem fogunk a Marsra költözni! Minden ez irányú dollármillió kútba dobott pénz!

Bírom,a hogy azt mondják, hogy ez nincs messze, az nincs messze...."csak" néhány fényév! Miiiii???? Ha csak néhány "fénypercre" lenne, akkor is elérhetetlen a távolság. Ugyanis nem tudunk és mostanában nem is fogunk tudni a fény sebességével közlekedni! Csak a filmekben..... Tehát indifferens mennyi fénytávolságra van bármi is........
No meg régen nem volt távközlés , ha valamiről 1-2-8 év alatt tudomást szereztek az már gyorsnak számított !
"Míg korábban néhány száz, vagy ezer évente voltak természeti katasztrófák, addig mostanság a mi általunk a környezetre gyakorolt hatások miatt elég gyakoriak ezek . És ezek az idő előrehaladtával egyre gyakoribbak is lesznek."
Így van.
De feltehetően ez egyébként is így alakulna, ha itt van az ember, ha nincs. Csak van mire fogni.....
Míg korábban néhány száz, vagy ezer évente voltak természeti katasztrófák, addig mostanság a mi általunk a környezetre gyakorolt hatások miatt elég gyakoriak ezek . És ezek az idő előrehaladtával egyre gyakoribbak is lesznek. Mi ebből a szempontból jó helyen élünk, de ezt sokan nem mondhatják el magukról.
Azért az ember eléggé kizsákmányolja, tönkreteszi ezáltal. És a fejlödéssel arányosan egyre nagyobb mértékben, amivel a tetmészet már nem tud lépést tartani.
Ja, ez standard álláspont.
Kiheverné? Regenerálná? Régebben sokkal nagyobb természeti katasztrófák voltak....ember nélkül is.
A föld él ahogy él, "semmi közünk hozzá". Ami megtörténik az megtörténik. Az ember meg olyan, hogy mindent úgy állít be, ahogy abból a saját érdekeit tekintve hasznot húzzon.....
Porszem létünkre az utóbbi bő 200 évben olyan környezeti pusztítást vittünk véghez itt ezen a földkérgen, hogy ha most abbahagynánk se biztos hogy kiheverné és tudná regenerálni magát a bolygó. Ezek vagyunk mi, kis porszemek.
Az a pár ezer év, amióta itt bohóckodik az ember a földkérgen....hát az semmi!
Óriási tévhit, hogy bármit is képes volt és képes, vagy képes lenne megváltoztatni az ember a föld természetes folyamataiban és bármire is ráhatással lenne. A porszem az ember a földnek. Eddig sem tudtunk, tudunk és fogunk tudni megakadályozni semmilyen természeti jelenséget.....legfeljebb előrejelezni. Az meg a lényegen nem változtat.
A buzik meg azért mások, mert nem akarnak hétköznapiak lenni....azt hiszik ettől ők különbek. Pont lesz.rnám őket, csinálják...otthon, magukban. De ne hirdessék b+!
Teljes mértékben egyet értek.
A viccet én is óvodában hallottam. De gondoltam hátha valaki nem járt óvodába.
Hát igen a túlszaporodás. Bár szerintem a környezetünk tönkretétele, elszennyezése fogja megtizedelni az emberiséget. A hogy mi bánnunk a föld anyánkkal, úgy bánik ő is velünk. És nem az a lényeg, hogy melegszik-e a világ, vagy hül. Hanem hogy az emberi tevékenységnek köszönhetően mindkettőt nagyon gyorsan teszi. S így nem lesz időnk alkalmazkodni, vagy felkészülni. Gondolok itt az egyre több természeti katasztrófákra.
No de ez nem komolykodó topik. Úgy hogy hagyom is. Majd lesz ahogy lesz.

http://youtu.be/9EavZj63lG8;index=4&list=RDEcNmKrQzhhY
Vagyis buzira ittad magad
Konklúzió: Tehát én talpon leszek
A vicc kb. korombeli(43 éves A többihez a hozzáfűzni valóm. Valóban buzi és leszbikus nem a mi szórakosztatásunkra jött létre sokáig, úgy gondolták, hogy betegség később bebizonyosodott, hogy ez nem más mint természetes szelektáció.(ahogy te is írod) A túlszaporodás ellen lenne hivatott védeni , hogy be tudja-e tölteni a szerepét az még mai napig is talány Egyeltük itt egymást háborukkal ezzel-azzal. A természet is próbálkozott a legkülönfélébb betegséggekkel. ( rák., aids, vagy a régi korokra vissza nyúlva pestis vagy akkor még rengeteg gyógyíthatatlan beegség pl. szifilisz, tbc, (tuberkolózis) vagy antibiotikumok híján a legenyhébb bakteriális fertőzés is(tüdőgyuszi és társai)
A lényeg agresszív magatartásunkal egymást is írtottuk. eljön lassan az idő, hogy ez is kevés lesz valószínű a fajunk vesztét a túlszaporodásunk fogja okozni
De nem kell kétségbe esni, mindíg lesz valami más aki hatalmon van ha kell akort az egysejtűek most is kb.-ra ennyire ittam az agyam
A spanyol náthát sem kapta el mindenki. S nem is halt meg benne mindenki. Csak kiselejtezte európát.
A buzik terjedése is csak a természetes születés szabályozás. Egészséges lelkületű ember nem válik buzivá. Akkor sem ha még a csapból is ez folyik. A gyenge, bizonytalan, meg jobb is ha buzivá válik, minthogy szaporodjon, és tovább örökítse a selejtességét.
Ez a módszer sokkal humánosabb mint a háborúk. Bár sajnos azzal is operál a világ.

Hát Delonka úr maga cukor beteg.
Dikmán dokikám, hát hun van bennem ez a cukor?
Mindenhol.
Hááá van ez a lábujjamban és, és a farkamban is?
Természetesen.
Nuhát akkor megnyugodtam. A Gazsi az nem buzi, csak édes szájú.
Tegnap a L'art pour lart mondta : az asszony olyan, mint a futás... Szégyen, de hasznos

Nekem meg ugrott be egyből
Ha már témánál vagyunk....
2cigány beszélget:
-Gazsi,szerintem te buzi vagy!
-Miből gondolod?
-Szarízű vót a farkad!
Látjuk, hogy az emberi hülyeség határtalan, de szerencsére Isten ezeket a problémákat jó előre megoldotta ezek a defektesek nem tudnak szaporodni pont mint az állatvilágban. Állatok vagyunk, na
Miért olvasol ilyen vicc oldalt? lehet ezzel akarjak megállítani az öreg george-t? hátha arra akar jönni