Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ebből kiindulva a kocsi szélvédője is hülyeség, mert minek védi a szelet? főleg a csinos kis pofikádtól
Szerintem olyan mint környezetvédelem nincs. A környezetet nem védeni kell, hanem gazdálkodni vele. Környezetgazdálkodás. Ez magába foglalja az ésszerű felhasználást
Olyan sincs, hogy katasztrófavédelem Csak a tévében értelmezzük már ezt a szót egy kicsit KATASZTRÓFAVÉDELEM
Sokkal jobb volt mikor tűzoltónak hívták Őket
Ide kell a tudás nem a laptop nyomogatáshoz
Na, itt kizárt a FAM tevékenység :)))
indiához képest ez még elég rendezett
Szakemberek...
Hi!
Nem kimondottan vicces ez a téma............ De jogos!
Környezetvédelem akkor lesz a világon,ha valaki profitál belőle,szerintem ez ilyen egyszerű.
ez is biztos
Ettől is durvább miz okoz kína-india-stb
Mert nem csak azért olcsóbb ott a gyártás mert 2 dollárért dolgozik egédz nap Hanem mert pl kiönti a szennyvizet az első csatornába vagy hasonló dolgok
Ez is rengeteg pluszt jelent a gyártásba
nyilván ne engedje ki,de a csilliárd literes tankhajók,meg a fúrótoronyhibák nem 5-10-20 litert engednek.
ami meg két faluval mellettünk történt,arról egyetlen újság nem hozhatott le semmit...
Szegál Pisti már megpróbálta pár filmjével felhívni az emberek figyelmét erre....(Lángoló jég,Tűz a mélyben....stb.)
azért a buta favágó kiengedi az olajat a földre ha traktort szerel, eldobál mindent ami nem oda való
persze az igazi nagy globális harakiriket mindig olyanok teszik akik ellene is tudnának tenni, ha abból lenne több bevétel......
igazából szerintem nem a buták teszik tönkre. legalábbis nem a képességeiket tekintve buták...hanem akik pont,hogy okosak. a baja z,hogy mindenki önös érdekből cselekszik.
Főníciában eldőlt ez már
Ne legyél ezen meglepődve , mégis mit gondolsz mennyi az emberek átlagos IQ-ja??! 30-50 ember között jó, ha van 1-2 akinek eléri a 100-at !
nem tönkreteszi,hanem a saját életfeltételeit teszi tönkre.a Föld leszarja,hogy dínók fossák össze,vagy emberek. majd kihalnak a gecibe,oszt ennyi. volt már lakatlan a bolygó,meg kéngőzös,meg oxigén nélkül...a bolygó akkor is lesz,csak mások fognak tudni meglenni rajta.szóval nem a bolygót tesszük tönkre,hanem a saját életfeltételeinket...
De a Szaturnuszon élve nem is annyira látszik a gyűrű. A Holdról sem látszik a Hold rendesen. Tehát jobb valamelyik holdján vagy a Jupiteren. Csak az a gáz, hogy ott még többet mutatna a mérleg.
Nem, azt a svéd vasutas mondta, amikor a vonat levágta mindkét lábát....
Erre mondta a professzor Úr, hogy : Hát a f....om nem kéne?!
Nekem a Szaturnusz sokkal jobban tetszene - egyszerűen dizájnosabb, na!
De legalább át lehet költözni a jupiter holdjaira.
A földön nő meg akkor a hőmérséklet
Senki sem fog hajszárítót készíteni és a ,jégkása kurva,drága lesz
Nem a világ lett rosszabb, csak a tömegkommunikáció jobb. Régen a Marinéni azt sem tudta, hogy mi történt a székes városban, maximum a szomszéd falubó' gyüttek át a hírek, ha elég korán kiment a piacra a Terkáho'. Most meg félóránként híreket mondanak a rádióban, persze a reklámok előtt/után.
áááá, faxom... van pár dolgom, amit félre söpörtem, mert nincs rá idő, de ha neked igazad van, mégis elő kell venni őket