Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fektesd be lottóba!
Inkább goodbye zzr 400...
Valamit - valamiért
Eladtam a jelenemet, a jövőért, mondhatni befektetek a jövőbe - nem pénzt, hanem időt.
Bár az eladási árát nem ártana kicsit befektetni
forever Kawa ZZR 400
Valamit - valamiért
de nem a megbízhatóságban
Amúgy meg, 125-ös kategóriába az olasz motorok vezetnek.
De csúf!
Simán bírta az Aprilia, a Cagiva és a Yamaha is az utat 110 km/h-ás átlagsebességgel.
de amit mondogattak bazki... m2 alapján becsülték fel a házakat... mindegy, hogy másfél éves tégla ház, vagy régi vályog alap nélkül...
pedig az eredeti háza is elég szép volt!
ha lenne egy kis típus ismereted, tudnád, hogy az enyém annyira olasz, amennyire nem. ....megbocsájtok.
Kollégámnak is szoktam mondani, hogy a fűnyírómba is nagyobb motor van, mégsem megyek vele ki a közútra.
aprilia, tuti vitték, ilyen távot egy olsz gagyival megtenni lehetetlen:)

bocs szitttyu
Úgy gondoltam, hogy vitték.
fiatal, max roller
Kocsival volt.
perverz
Veszprém-Sárvár-Sághegy-Veszprém túra jó volt
puhány vagy
hát ez az, tegnap reggel a búcsu kör alatt meg majd megfagytam.
...ami azért jó, mert tegnap írtam , no meg jó idő lesz a hosszú hétvégén
Pont időben.
ma vonattam ki a gépet!
A bocsánatodért esedezem! Az angol billentyűzet a hibás. Cerkát meg nem hegyezek!
Srácok!
Hétvégére szép, napos időt mondanak...

Egyik ismerősöm menedzseli ezt az építkezést, szombaton elgurulok megnézni.

"Önfenntartó szalmaházat építünk egy devecseri családnak pusztán az összefogás erejével, pénzforgalom nélkül. Devecser az "összefogás városa" címet kapta, a ház a Presztízs Összefogás Ház nevet. Nem véletlen, hiszen vagy az építőanyagot vagy a szakmunkát adták hozzá eddig több mint nyolcvanan. Kis és nagyvállalatok, magánemberek. Most kétkezi munkára hívjuk a segíteni akarókat. Fogjunk össze és rakjuk EGYÜTT a szalmafalat! Október 29-én, szombaton reggel 8 órától napnyugtáig építjük szalmabálákból a ház külső falait. Természetesen szakavatott "szalmászok" segítik a munkánkat, de ha minden bálára szeretnénk, ha jutna egy dolgos kéz, akkor legalább ötszázan kellenénk. Mi ott leszünk, szeretettel hívjuk és várjuk Önt is, Téged is! Forralt bort, forró teát és meleg ételt ajánlunk a segítségért."

Akinek van kedve csatlakozni, az szóljon!