Én is jártam így: csapattam hazafelé a robesszal, amikor két rendőr megállított. Kiforgatták a az egész motort, átnézték a dobozban a frissen vásárolt fejes salátát, majd 10 perc után elengedtek. Kiderült, hogy kiraboltak valamit fegyverrel, amivel egy kék motoros, kék ruhás embert gyanúsítottak. Pont rám illett a leírás.
Még szerencse , hogy vannak kedves emberek, akik "kisebb szabálysértést követnek" el motor vontatása közben, rendszám nélkül, és még meg is állnak a rend éber őreinek, egy alig forgalmas fő közlekedési úton. Gratulálok!
Azta, szép kis kalamajka :)
Az enyém egyszerűbb volt: kerestek valakit, akinek hasonló motorja volt. Jött szembe két rendőrautó, megláttak, lezárták az utat egyből, aztán beállt még mögém is egy, meg ne forduljak. Pedig gondoltam rá, mondom biztos valaki(k) vonulnak, azért zárják le az utat. Még jó, hogy nem tettem
Úgy, hogy én mentem a Mito-val, apám a Sport Pro-val, és haver meg a Freccia-val.Apámnak beállt a motor, haver elkezdte visszafele vontatni, ezt észre vették a rendőrök, én megpróbáltam feltűnés mentesen elhúzni, Mert épp kissebb szabálysértést követtem el a vontatás közben amit nem részleteznék, gondolkoztam hogy nyél gázt húzzak mivel nem volt rendszám a motoron, de inkább kedvesen megálltam aztán kaptunk mind a 3-an egy rendőrségi feljelentést.
Szép napot!
Igazad van, tényleg nem motoros téma, így kérlek NE terheld ilyen kérdésekkel a topicot. Köszi.
Mindenesetre ezt találtam Neked: napos liba.
Remélem szerencséd lesz.
Az egész családot letarolták...
Valaki azt mondta, azért egyszemélyes a motorja, mert igy az asszony nem tud vele menni, nem állhat elő az a helyzet, hogy a gyerekük árva maradjon. És milyen igaz
Neis mond énis már 1 hónapja nem ültem az utcai motoromon.... muszály volt levezetni a hétköznapi feszültséget...marha jól esett egyet repkedni meg mászókázni nemtudom milyen lehet a drogosoknak de a motorzás is tud függőséget okozni az biztos
Miért nem veszel, vagy miért nem lehet?
Ahhoz kevés, inkább totóba kellene fektetni ekkorka összeget, ott hozhatna is valamennyit.
De nem játszom szerencsejátékot
Helyette nézem a piacot helyileg és globálisan, mi az, amit el lehet adni némi árréssel. Azért a külföldről való rendelést jelentősen megdrágítja az áfa. Meg a magyar posta sem olcsó
Az enyém egyszerűbb volt: kerestek valakit, akinek hasonló motorja volt. Jött szembe két rendőrautó, megláttak, lezárták az utat egyből, aztán beállt még mögém is egy, meg ne forduljak. Pedig gondoltam rá, mondom biztos valaki(k) vonulnak, azért zárják le az utat. Még jó, hogy nem tettem
Igazad van, tényleg nem motoros téma, így kérlek NE terheld ilyen kérdésekkel a topicot. Köszi.
Mindenesetre ezt találtam Neked: napos liba.
Remélem szerencséd lesz.
1 db kis libát keresek megvételre sürgősen (szőke nő kizárva )
Üdv
Gábor
30/2052666
Valaki azt mondta, azért egyszemélyes a motorja, mert igy az asszony nem tud vele menni, nem állhat elő az a helyzet, hogy a gyerekük árva maradjon. És milyen igaz
http://mno.hu/kek_hirek/harman...
Röviden összefoglalva: idő-pénz-energia
Miért nem veszel, vagy miért nem lehet?
http://youtu.be/V4w_jWQ7EQU
De nem játszom szerencsejátékot
Helyette nézem a piacot helyileg és globálisan, mi az, amit el lehet adni némi árréssel. Azért a külföldről való rendelést jelentősen megdrágítja az áfa. Meg a magyar posta sem olcsó