Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Külföldi járművek magyarországi forgalomba helyezését vállaljuk Veszprémben, rövid határidővel, teljes körű ügyintézéssel.

Honosítás, műszaki vizsgáztatás, regisztrációs adó ügyintézés, forgalomba helyezés, okmányirodai ügyintézés.

Keressenek bizalommal!

Tel: 06 20 521 84 99
e-mail: properova@gmail.com
kálimedencébe valaki endurózi? mert már unom magam egyedül!
szevasztok srácok! eladó sorba került a motorom,esetleg ha valaki keresne kezdő motort annak ajánlom! 25kw-ra vizsgáztatva
Nem a nyomáskapcsoló ment el, az működik rendesen. Az inditó részen van egy mágneskapcsoló - találtam egyet nemrég, és elraktam, hátha jó lesz valamire, erre tessék -, az nem működik, lehet csak tisztítani kell.
A gép rezgéscsillapító gumitalpakon fog állni, a beton egy része már áll, csak egy falat kiszedtünk, annak a helyét kell lebetonozni, meg síkba tenni.
Motor helyett meg láncfűrészekkel zörgök mostanában
Rendes alapot csinálj a padnak. Nyomáskapcsolót lehet venni.
650 kg valamint a trepnik, görgők, bányában használt csörlő és pajszer, kompresszor volt kb 100 kg... Kicsit aggódtam én is, főleg amikor megláttam a szétlapuló gumit, de pumpáltam bele kézi pumpával és akkor már nem volt olyan vészes. Viszont 70-nél jobban nem is mertünk jönni vele... A vicc, hogy a kompresszort kerek ötezerért hoztam el, mert nem indult. Itthon ránézve kiderült, hogy a mágneskapcsolója van oda, manuálisan indítható
Most alakul át a garázs, lesz egy kis betonozás is végette.
Itthon eddzek csak, ezt a fegyenc edzésnek nevezett dolgot csinálom - bár most volt egy pár hét kihagyás, ahol lazábbra vettem a figurát
Egyébként meg favágással tartom magam formában. Meg is látszik, lassan elérem a hatvan kilót...
El merted hozni utánfutón?! Hiszen legalább 800 kiló!
Kell az edzés neked, mondtam én.... vedd fel a kapcsolatot Agg nagymesterrel.
Nem tervezem leszedni, hacsak nem kell felrakni a síktárcsat. De minden esetre nem egy pille könnyű gépezet. Utánfutóra felhúzni sem volt egy egyszerű, öregedtem néhány évet
Ráadásul, ha a tokmányt zsebre teszed a szél sem fog emelgetni.
Szerintem azzal megyek felvonulásra, amivel ezt a képet készítettem, mással nem nagyon.
Hogy jössz ezzel a felvonulásra?
A kért kép előállt.
A motorból ezek lettek:
Úgy legyen!
Remélem inkább termel majd egy kicsit
Képet, képet, hát meg sem lennétek anélkül
A napokban csinálok róla valami értelmes képet.
Képet.
Remélem nem megint valami kafaszaki pénztemetőt vettél!
Pénteken meghoztuk az új vasat. Igazi Kemény legény, 750-es, N-es, Zöld.
Blacious már látta, még fent az utánfutón, bár azóta legördült, és áll a garázsban, kis állapotfelmérésre, olajcserére.
Semmi nem úgy van, ahogy elsőre gondolnátok
Szerintem? Ott ahol mi voltunk! De ahogy látom Neked sem volt rosszabb!
Szerinted hol volt jobb ma?
Itt is jó nekünk, köszi! Sőt! Ma még jobb lesz! Úgyhogy ti gyertek ide!