Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ördögöd van.
Szeva!

Találtam külön térdvédőt. Köszi azért!

Jócaka
Én nem akasztom szegre, mert a robogón is abba közlekedek.
Te? Mit jelent az, hogy jobbat?
Én nem is vonatom ki a forgalombol:) Csak megrendelek minden cuccot hogy jővőre ne kelljen semmit:)
Novemberben még lesz jó idő Az utóbbi években nem igazán van három egybefüggő hónap, ami végett érdemes kivonatni a vasat, szögre akasztani a rucit
Köszönöm a kimerítő választ:) Akkor pilot power kilőve inkább pure-t veszem meg :) Aztán hamar tavaszodjon végre, már most se bírom nagyon:)
Nekem az XX-en elől Pure van, pilot road 2. Én nem vagyok egy nagy kanyarvadász (Aggregál nem röhög! ), de az biztos, hogy amióta fenn van, azóta sokkal kezesebb a motor, és brutálisan jó lett a fékhatás. A hátsó meg tapad rendesen, nem nagyon csúszkál, és nem kopik úgy, mint a sima Pilot Power. Azt elől pikk-pakk megette, hátul tovább bírta.
Viszont a barátom Varadero-ján Pilot Road2 van elől hátul, és amit művel vele! Amit én elbénázok a kanyarba, azt behozom az egyenesbe. Ő meg mindig a nyomomban volt! Nem lehetett lerázni. De még egyszer mondom: nem vagyok kanyarvadász! A túrán azért is mentem a csopperes kollégával. (Meg mondjuk Ő nem tévedt el annyit, amit az a két ámokfutó úton-útfélen megtett! )
Én a pumigumi.hu-n szoktam használtan venni a gumit, és a srác ott is a Pure-t ajánlotta a PR2 alternatívájaként.
Szeva!
Persze, mert akkor volt az osztálytalálkozónk. De az biztos, hogy "mindenhol ott vagyunk"!
Már csak egy bajom van. Sajnos a nick-neved alapján nem tudlak beazonosítani. Mondjuk egy tippem azért van: a bozsoki H. Józsi. Mond, hogy eltaláltam!
Szasztok!

Épp gumit vennék az fz1-re. Vkinek van tapasztalata michelin pilot power 2ct-vel vagy power pure-ra mert ezek közül választanék? Esetleg ha tudtok ajánlani jobbat az se lenne rossz. :)

Választ köszönöm:)
Üdv Toci már vagy 6-8 éve nem hallottam felőled. Kicsi ez az ország.Lépten-nyomon 94-es IV.m-esekbe botlik az ember.
Húú irigyellek! Mi van a Pubbal a parton? Én vettem nálad nyáron sisakleszorító hálót, csak akkor még a kis FZ6n em volt:)
Szórólapot már ne vigyek be neked mi? :D
Valaki nem tud valami kifejezetten Gilera-val foglalkozó embert a környéken?
Kazahsztánban....
persze....lecsuktak.
Kertész Géza is egy "olajfúrótoronyban dolgozott" amíg böriben volt...
én megcsináltattam a féket!

egy magas nagymellű feketekávét hozhatnál haza!
ok..ti is vigyázzatok egymásra...6 óra + ba vagytok hozzám képest de majd benézek ...
de hál istennek lassan jön a száraz évszak egyre kevesebb eső...de akkor 35-38 fok és az 50 es faktoros naptejjel póló alatt is rommá egész ha nem figyelsz ...
Most mennem kell melózni, de jelentkezhetnél egy kicsit sűrübben is!
Vigyázz magadra!
egy építő ipari cégnek dolgozom egy diesel érő művet építünk Bellefontaineben...konkrétan az én munkám bagatel...ami az egészben fárasztó az a klima... reggel 6 kor már 30 fok van és naponta többször felhőszakadás szerű eső van jön megy egy óra max de utána olyan a pára tartalom hogy mellbe vág...
az jó lenne...időm csak hétvégén lenne rá, szombat délután tól ...szombaton is meló van...mondjuk nem kötelező de annyi pénzért ...simán...élet veszélyesen közlekednek egyébként a helyi fekák ...itt nem kötelező a boko sem! a bőrt még nem is ismerik...de az autósok is vakon vannak...
És mi a bánatot csinálsz odakint, amikor nem a tengerparton sütteted a hasad?
Majd dobhatnál fel pár képet az ottani utakról!

Miért nem veszel magadnak egy jó kis szupermotot ottanra?
sajnos őket otthon kellett hagynom...skype minden nap... :-\ de egyébként minden oké "család ügyileg" .......