hát az még odébb van...a jelen állás szerint jövő év végéig van itt munkám...3 havonta jövök haza 2-3 hét szabira...hiányoztok ám kicsit...még minden ami haza köt...kis igazitassal egyedül vagyok mint a kis ujjam ...
Mi van veled Öccse! Nagyon el vagy tűnve! Azt ígérted, hogy nem írkálsz ide egy darabig, de ilyen sokáig? Hiányoztál a pararafting túránkról is! Remélem tavasszal eljössz velünk!
sziasztok...
mi a pálya?!
régen jártam felétek ...
a világ végen vagyok, úgy hozta az élet hogy a Carib szigetek egyikén,Martiniquen rakott le a gép...
maradok is egy darabig, sajnos család és moci nélkül... :'(
karira lépek haza pár hétre aztán vissza...
itt viszont motoros mennyország lenne ha itt lenne a kis picim ...NINCS EGYENES ! CSAK KANYAR...és ez nem vicc...
mi van veletek?! toci ? Szittyu ?! Feky ?!
többet vártam volna tőled,,,,,,sem férfi,sem pedig karok nincsenek ott,,,,viszont én megadtam neki,ami egy nőnek jár,,,,,képnézegető program meg azért akar bezárulni,mert inkább videó formátumba jelenjek meg,mert imád engem a kamera.....tudod te kis szarral kitömött lófasz,,,,ne,ez meg te vagy,mint egy raklap tartatlan szar
Igen hazaért. Panaszkodott is, hogy ha barátnőt akart volna magának, akkor nem megy putrifalváig. És azt is mondta, hogy öleljem át, mert egy igazi férfi karjaira vágyik.
Képet meg magamról gondoltam, mert Te olyan ronda vagy, hogy a képnézegető program is bezárásért könyörög. Te kis Tódi.
mi a pálya?!
régen jártam felétek ...
a világ végen vagyok, úgy hozta az élet hogy a Carib szigetek egyikén,Martiniquen rakott le a gép...
maradok is egy darabig, sajnos család és moci nélkül... :'(
karira lépek haza pár hétre aztán vissza...
itt viszont motoros mennyország lenne ha itt lenne a kis picim ...NINCS EGYENES ! CSAK KANYAR...és ez nem vicc...
mi van veletek?! toci ? Szittyu ?! Feky ?!
Képet meg magamról gondoltam, mert Te olyan ronda vagy, hogy a képnézegető program is bezárásért könyörög. Te kis Tódi.