Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asszony, gyerek?
hát az még odébb van...a jelen állás szerint jövő év végéig van itt munkám...3 havonta jövök haza 2-3 hét szabira...hiányoztok ám kicsit...még minden ami haza köt...kis igazitassal egyedül vagyok mint a kis ujjam ...
Mi van veled Öccse! Nagyon el vagy tűnve! Azt ígérted, hogy nem írkálsz ide egy darabig, de ilyen sokáig? Hiányoztál a pararafting túránkról is! Remélem tavasszal eljössz velünk!
sziasztok...
mi a pálya?!
régen jártam felétek ...
a világ végen vagyok, úgy hozta az élet hogy a Carib szigetek egyikén,Martiniquen rakott le a gép...
maradok is egy darabig, sajnos család és moci nélkül... :'(
karira lépek haza pár hétre aztán vissza...
itt viszont motoros mennyország lenne ha itt lenne a kis picim ...NINCS EGYENES ! CSAK KANYAR...és ez nem vicc...
mi van veletek?! toci ? Szittyu ?! Feky ?!
És össze is tört a habkönnyű teste alatt?
Már megfigyelés alatt állsz! Kykee ráállt a telefonodra!
Hát a Romet Kadet-el nehéz menekülni, de a héten üzemképes lesz a Gilera majd azzal próbálok, addig bújkálok majd
Ne legyél Te abban olyan biztos. Mindenhol van emberünk...
Addig menekülj, amíg nem talál meg a bojlertestű!
Na hát arra én is kíváncsi vagyok ugyanis én tudtommal még nem ismerek itt senkit.
nem sokára te leszel terítéken...hallottunk ezt azt! Toci mesélt!
Jólvan Juci békülj ki szépen Marcsival
Nem, ez egy sötét faszi. Örülj neki, hogy nem ismered!
Ti most viccből basztatjátok egymást?
Ez egyre jobb lesz
Nem tom? Már úgy hozzám nőtt, hogy nem is akarok Tőle megválni. Meg hát ugye férfias. De ezt Te honnan is tudhatnád? Krisztike.
mennyi idős a hónalj kutyád?
Most miért kell engem zrikálni? Van ám rólam normális kép is! Te nyomoronc.
ez az egyetlen kép ,de ez is szar rólad evolúció zsákutcája vagy
utíníííííííííííí
Az első kép: , a második:
Van itt kép...az első a legtűrhetőbb róla:

Na erre gondoltam, Te anyák szégyene!
többet vártam volna tőled,,,,,,sem férfi,sem pedig karok nincsenek ott,,,,viszont én megadtam neki,ami egy nőnek jár,,,,,képnézegető program meg azért akar bezárulni,mert inkább videó formátumba jelenjek meg,mert imád engem a kamera.....tudod te kis szarral kitömött lófasz,,,,ne,ez meg te vagy,mint egy raklap tartatlan szar
Igen hazaért. Panaszkodott is, hogy ha barátnőt akart volna magának, akkor nem megy putrifalváig. És azt is mondta, hogy öleljem át, mert egy igazi férfi karjaira vágyik.
Képet meg magamról gondoltam, mert Te olyan ronda vagy, hogy a képnézegető program is bezárásért könyörög. Te kis Tódi.