Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Templomba járj hinni.Csajod haza ért már tőlem?
Milyen fényképet szeretnél rólam?
Azt hittem, hogy az állításod igazolni is tudod egy fényképpel, de mit is várhat az ember egy ilyen hombártól...
helyeselés az nem dadogás,,,,rusnyasági versenyen te előttem győznél dobogós első helyezetként ,te szőrös dagadt pöffeteggomba
Nem elég, hogy rusnya vagy, még dadogsz is?
dede
de
Ne szedjétek már szét egymást
kis szőrös pápaszemes takony
régebben pillesúlyban nyomattam
Hol táncoltál? Medencébe? Mert azok a lábak nem sok súlyt bírnak, és mint tudjuk nem vagy egy pehelysúlyú. Most is sántikálsz. Táncolni. HAHAHA.
kis köcsi,,,,,,,én baromi sokat táncoltam,,,még így is nyomom,hogy szar a lábam te zsírpaca
Lájmoltam! Ügyesen táncol(nak)! Még jó, hogy a mozgáskultúráját nem tőled örökölte! Meg a szépségét sem! De akkor mit is?
Hétfön sajna reggel 6 tol este 6 ig melo szal kilőve.
te fasz,én sem vagyok féjszbukos,de lejátsza ha rákattintasz,,zsebköcsög
Nekem írta, te buzerátorbolha. Fézbúkom meg nincs, tehát nem is létezem.
fujjjjjjjjjjjjjj
tudom ,én is téged
pont a napokban néztem a lyutyúbon,,,,,,,

Ő meg a lányom,meg tánctársa
http://www.facebook.com/video/...

szépen tapsoljál és juhéjozzál,,,,most pedig írd meg szépen,hogy tapsoltál és juhéjozztál
imádlak,
Rendesek vagytok, köszi! Ilyen barátokra kellenének minden embernek, és akkor béke lenne a világban! Peace!
szinglivel az első éj a tied , addig a barátaid szórakoztatják a barátnődet
Mindenki gondoskodjon a magáéról! Na jó, lehet, hogy lesz egy szingli csaj, de azt először nekem kell megszakértenem, nehogy utánna szó érje a házam elejét!
hozz 2 hamvas menyecskét + a sajátodat
Én inkább a májusi raftingra gyúrok! Már oltogatom az embereket! Az 1. Pararafting edzés kutyafüle lesz a tavaszihoz képest! De most nem a Bon Jovival, akarom mondani Medvével alszom , hanem viszek egy hamvas menyecskét! Úgyhogy lassan nekiállhatsz olcsó szállásokat keresgélni, egymáshoz közel. Na jó, pár száz méter távolság még belefér! Vagy bosszúból menjünk vissza a mostani helyre!
francot, olyan ruhám van hókefélkének