Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na végre...már azt hittem azt mondod, hogy nem nézed!
Nekem is, de a mivanöcsémen egyre többet röhögök!
Dettó :D
Az Attila, meg a Péter. A két nagy machinátor!
neked melyik a kedvenced?
Nekem az nem baj, hogy Neki baj. De hát ha ő volt a favoritja, akkor biztosíthatom az együttérzésemről! Meg is mutatom:

Ui:
Ez nem baj? Mindig csak az a baj, ami neked baj?

Tarka nem tud aludni ez miatt!
Visszacsörögtem....
B@&#meg! Azt hittem már valami nagy baj van! Bandi már baz6ja...
akkor ne vedd fel,ha hívlak ezért visszarakatom a Banditot a valóvilágba
Kár érte, igazi gyöngyszem volt!
Össze ne melegedjetek már fényes nappal a nagy megértésbe?!
Bandíííííííí !
hát akkor igyekezz kifejezni magadat, úgy szeretnélek megérteni mindíg minden körülmények között!
Ezt fogom tenni tanúlt barátom, csak nem jól fejeztem ki magam!
Nyugodtan vedd meg a nagyobbat, csak annyi bibi lesz, hogy nem ismeri fel a teljes kapacitást.
Ezt nézd meg!
http://www.arukereso.hu/memori..." target="_blank">memokarcsi
Nincs valakinek elfekvőbe Olympus fényképezőgéphez való XD kártyája? Maximum 512Mb, M és H jelölés nélküli, azokkal már nem kompatibilis. Illetve ha van H-s, és kölcsönadná egy próbára, az is sokat lendítene Egyszerűen nem találok még a vaterán sem...
de ahhoz nem kell leadni a rendszámot Lulli! Csak ideiglenesen kivonatod a forgalomból!
Nyáron sem motorozok már nagyon sajnos, nemhogy télen. Így legalább megspórolom a lóerősáp kb. 1/3-át, amiből kijön a motor éves kötelezője.
Miért adod le?
Köszi, én is valami hasonlóra gondoltam. Még van rá bő egy hónapom, de október közepén leadom a rendszámom, és előtte még le szeretném műszakiztatni.
már nem emlékszem, én is ott vizsgáztattam az enyémet, de az tuti, hogy lementem és nem sokra rá volt is időpont. De szerintem ezt nem lehet kiszámolni. Mindenesetre egy héttel elötte legkésőbb menj be időpontért!
Jó estét!

Tudja valaki a KPM-nél mennyivel előbb kell a motort viszgára bejelenteni?