Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem voltam még koncetrjükön , esetleg onnan ismerhetsz hogy ott szoktam buherálni a motorokat az Aradi vértanúk útjánál levő garázstelepen az ötödik tömbnél
jajj,de szépen leírtad,,,én ezt sem tudtam,hogy gang is van mögötte,,,szóval igaz,hogy oda járkálsz,különben honnan és miért tudnád,hogy az ami ami
Ti aztán szeretitek egymást
Csak ugat. Nem ért semmihez.
Akkor leírhatnád hogy az SP 02-nek melyik más motorokkal egyezik meg a Blokkja, ugyanis be kéne szereznem pár alkatrészt.
Nem voltam Mystery Gang-ben ha arra gondolsz, bár csak nem
ennyi voltál kis takony?
na,ezzel azért ringbe szállnék,,,,van amit te tudsz jobban van amit meg én egyáltalán nem,mert én tök hülye vagyok
És milyen érdekes, hogy a pattanásomba több ész szorult, mint a Te buci fejedbe.
az,de legalább van hozzá jó nagy fejem,,,neked meg nagy toka aztán egy szőrös pápuaszemes pattanás a nyakadon
Tokás.
nem hát,mert még sztenderen is eldőlsz,,,,,,,,,,az egyenesben meg szédülsz
legalább van nívó,nem úgy mint a torzsalkodó szar szöveged
én vágom a gilerákat
Köszönjük Emese a szinvonalas mondataidat! Mehetsz vissza a homokozóba játszadozni.
ja,várnak téged a kamionosok az agip wcjében,siess,nehogy elhappolják előled a kézimunkát
oda is adtam el telefont júniusban,,,,,,szerintem azóta már kinyírta a sós páratartalom
bojlertetsű?te mondod?olyan beled van mint egy nádigörénynek,,,,a tokádat is torokvédőnek használod a hidegben
én ismerlek,,,,,mysteriben jól nyomtad
nénikéd,,,sötét mi,,,itt köcsörögtél nálam a tartóért,meg hogy szerezzek neked dzsípíeszt,,,most meg sötét gané,meg jobb hogy nem ismered,,,szarláda,a csajod is megmondta hogy egy bunkó vagy.... bár a fejed igen csak asszociál a köcsögre,attól még nem kéne annak lenned
majd ha alád varacskolok az eléggé férfias lesz,akkor nem fogsz krisztikézni ,te telepi görény
Na,az O.K-nál melózol?jól vagy bradám?akkor ismét csövön leszel ha haza jössz,,,,vigyázz magadra ha kell valamiben itthon segítsek ,szólj bátran.....szar helyen dolgozol,,,ott volt kint a volt nőm a Gugl Lacinál,állítólag érdekes szitu volt
Meghalt egy 24 éves celli motoros gyerek.
okés