Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon köszönöm,idén sikerült mennem vagy 4000km-t,azt meg egy kecskén is leülöm,ráadásul 150km fölött berakom a furgonba és inkább avval viszem
Igazi túrázó vagyok
A haverommal együt semmeringre már levittük a két romot hogy ne keljen azt a300km-t lemotorozni,persze az sem volt mindegy hogy fele annyiból kijöttünk
És mivel a tuono-ért már régóta csorog a nyálam.........
Tehát kihasználnám a lehetőséget,mert ha nincs valami borzasztó rajta akkor felszívom magam és lecserélem egy ilyenre,de ezt már beszéltük szezon elején
Hát...nem tudom mennyi esőmentes 7vége lesz még oktoberben, mert október végén kivonatom én is. De persze!
te... mintha nem egykerekezted volna vele végig a körgyűrüt mikor elvitted és nem láttam!
Ááááá kifejezetten vágyik rá hogy FJR-t vezessen
előbb adja kölcsön az asszonyt, mint a motorját
Áll még az ajánlatod
Megvenni, kölcsönadni!
Ja igen, a nagy vasam az a gőzös
Mellesleg most nem forog a láncfűrész, az egyik hétfőn megy főtengely szimmering és egyben csapágy cserére, a másikat ma szedem szét, egyenlőre egy rezgéscsillapitó gumibak, csillagkerék, olajpumpa csere néz ki neki, meg néhány tömités. Azért ezt kicsit könnyebb szétszedni, mint a motort
Azt a motort kár volt elé fényképezni!?
Nem, ez volt a "mocim"
A supermoto viszont nem hagy nyugodni, pedig tudom, hogy korlátozottabban használható, mint a Kawa... Egyszer úgyis lesz olyan
A Defekt Vámosi Motoros Egyesület bemutatja:

XII. Rock-Tér Fesztivál!

Helyszín: Nemesvámos, Művelődési Ház

Időpont: 2011. október 15. szombat
Kezdés 19:00

Fellépők:

-FUELED - www.myspace.com/fueledrock

-DIRTY DOGS - www.dirtydogs.hu

-Blöró és a BLUES COMPANY - www.bluescompany.gportal.hu

+ M E G L E P E T É S !

Belépő ingyenélőknek nincs, Támogatói jegy 500 forintért váltható!

Mindenkit szeretettel várunk!

Plakát
Mennyit megy?!
Ez volt a mocid?
Nem viccelek :D
Necsináld!
Nincsenek is barátaim Ki az a SeHerezáradék?
Na kezdődik.....ne legyél álszent! Mondták a barátaid, hogy már írtál levelet Seherezádénak!
Szebb reggelt! Most bizony nincs. Jelenleg épp egy láncfűrészt szekírozok
Szép reggelt! Pálinkásat! Most nincs motorod?
Ti meg már megint miféle szart néztek?
Ez a gyerek akkor volt kubai, amikor én még tudtam hátraszaltózni, vagyis: SOHA!
A kubai vérvonal teszi, nem tehet róla
Hát igen! Egy igazi, rafinált, okos, fiatal kubai-latin-macsó csakis szórakoztató lehet!Csak ne lenne akkora marha!