Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs csak felhúztam magam
Nem azért Pony-ztam mert hogy az szerintem szar, mert egyáltalán nem az, hanem azért mert lefosozza az első 125-ös motoromat miközben elfelejti hogy ő se egyből egy bivajjal kezdte.Sőt ha érdekell én egy 50-es Kinetic-el kezdtem.
Így nem beszélünk, főleg ismeretlennel nem. Meg egyébként sem.
Én se szoktam tiszteletlen lenni, egészen addig amíg más se az velem.
Lehet hogy körbe motoroztad a fél országot, de a stílusodból ítélve nem ragadt rád valami sok a motoros kultúrából.
Én tök normálisan kérdezgettem, mivel új vagyok, te meg itt seggfej módon beszélsz mindenkivel.
az meg ki?
Ámen.
nem,nekem csak akkor van igazam,mikor a Luki megengedi,,,,sosem ártottam neked,sőt.......így ne tüntess fel rossz színben,erre kérlek,,,köszönöm,,,nincs harag,,,lovebrada van
Igazad van. Mint mindíg.
nem tudom,mindjáá felhívom a köcsög tiszteletlen műmotorost,az elküldöm az anyjába
Oszt akkor HRC Zoleeval mivan!
Mégoszt ponyzik itt neked! Háááá hamarébb motoroztál mint ő járni nem is de úszott hogy gyerek legyen belőle!
ja,ilyeneket szoktam reggelizni
de sosem voltam a nálam idősebbeknél tiszteletlen.....
Még egy killer!
összekeversz valakivel,,,,,fedhetetlen vagyok,tiszta mint a hulló hópihe....megint magadból indultál ki
már anyámból kipottyanva
kisromet,majd egyből kawa 650z ,,jogsi nélkül bejártam vele fél magyarországot
Nem mondtam hogy nem hittem el, de mostmár kezdem kapisgálni
Mondtam én Neked, hogy sötét a faszi, de nem hitted el. Soha nem lehet tudni, hogy miben sántikál!
Mióta lettél ekkora nagyszájú? A Romet Pony után vagy egy kicsivel később?
De csúnya vagy! Nem tudod te mi a jó.... Te se naggyal kezdted vagy igen?
ez lassúsági motor 0-100ra,soha
én gyorsasági motorról beszélek
konkrétan erről
a diffunder és a rotátor mindben megegyezik,,malaguti f15el