Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha iszok kötekszem. IGEN! Még magammal is!
nem kéne adogatni,mert ha baja lesz akkor már nem lesz ott a mindenki
te most magaddal veszekszel?MI VAN VELED?segítségre van szükséged...
Na most megyek! Kicsit csapatok még a targival, oszt irány a haza!
Fasa! Mindenki kölcsönkéregeti!
jól szuperál a navigáció,amit vettél tőlem?
Bakker már megint kezded! Amikor nem iszol nem lehet Veled bírni!
A november remélem, hogy inkább fagyos lesz, mint esős!
főleg a köcsög mobilosokkal van sok baj
esőt én is rühellem,inkább a tiszta idő,még ha fagyos is az
Én is mindjárt 1-el több leszek! és sajnos úgz is érzem. Ez a fórumozás sokat kivesz az emberből...
Örülök hogy megbeszéltük, és tényleg bocsánat
A minuszokban reggelente valahogy jobb volt motorozni. A felképelést meg átpasyolom annak, aki més csillag alatt született!
mindenki annyi,amennyinek belül érzi magát,,,,épp hogy 17 múltam
minden tiszteletem a tiéd,,,ne legyen bajod,mert felképellek....
köszönöm,,,megbocsájtok,bár nem történt semmi,,,,,egyébként bunkó vagyok,mert így jó,,,,,,,majd ha meg lesz a pár csalódás az életedben,akkor majd átállsz,,,jó szelektálja a fölösleget és az igaz barátok megmaradnak,mert azt látják ami vagy voltaképpen....ha tudok segítek,ha nem,nem ártok.
Te öregember:
Na tehát, valóban igazad van abban hogy nem estell le hogy viccből b*sztatjátok egymást, de nem rólad mondtam véleményt hanem csak arról amit nekem írtál, ugyanis azt is teljesen komolyan vettem amit viccnek írtál.Azonban ha nem olyan vagy amilyennek hittelek akkor meg bocsánatot kérek tőled.
Csak hogy legyen motoros téma is: penge lesz ilyen időben hazamotorozni!
szövegelni tudsz,mások feje fölött pálcát törni meg főleg,de egy bocs-al meg el akarod intézni?az előbb annyi betűt leírtál,hogy engem bunkónak titulálj,,,,,most meg csak egy bocs?
komolyban nyomod kisgyerek.
az a medvének a kölyke.
tovább?
bocs.
Mit értesz te azon,hogy motoros kultúra?
szerinted nekem segített valaki?magam oldottam meg a problémát ami volt.Ja,körbe motoroztam,azzal,aztán pár év kihagyás után a GSRrel nyomtam le pár kilcsit egészen pontosan,közel 3 év alatt 78ezret,,,van pár haver akikkel jól elvagyunk.....te nem ismersz engem és pont olyan buta vagy,mint IQ harcos embertársaid,tisztelet a kivételnek,,,,van egy arany mondás,,,,,jót vagy rosszat ne mondj vaalkiről,míg azt meg nem ismered! ! !

ismerted?

na már most a motorodat nem szóltam le ,tényeket közöltem,és pont.Nekem is volt pár szar motorom és nem sértődtem meg rajta ha valaki a véleményét mondta.......Djtocival való bezsélgetésünk meg teljesen baráti és poén az egész,,,,,de gondoltam,hogy majd észre veszed,de az írásidból kitűnt,hogy sajnos nem vágtad.
Te meg beállítasz bunkónak,meg fenhangon beszélsz itt velem,,,,nem vágod a poénokat,hisz még gyerek vagy,,,van köztünk kábé 20 év,,,ennyi idősen én sem értettem a felnőttek ércelődéseit......továbbá van két gyermekem akiket nem félvállról nevelek,ezt itt jópáran tudják,hogy hány óra.....mások nevében meg ne merj,ismétlem ne merj nyilatkozni,mert ez a legnagyobb idiótaság a részedről.....meg kérdem én,hogy kivel beszéltem is seggfej módon?nem tudsz semmit és engem osztasz?mit képzelsz te magadról?kicsit sokat nem?TALÁLKOZZUNK....
Ne tőlem kérj elnézést.