Majd meglátjuk. Az a "gondom", hogy régebben Milka képei között a motorján nem olyan típusú dobozokat láttam, mint az enyémek, és sajna minden képet leszedett innen. De az is lehet, hogy van Neki otthon elfekvőben 2 fekete XX doboza. Bár úgy lenne, és nem kellene matricáznom...
Hát tudtam is én, hogy ennyire pörög a topic, hogy elég csak leírni, és valakinek már meg is jön?!
Most volt rá egy kis időm, hogy belemélyedjek egy kicsit. Aztán találtam utána szép fekete fóliát is, és elgondolkodtam rajta, hogy ha sima fekete lenne, akkor a Szittyú dandárfőtörzsörmesterhelyettes sem kiabálna meg az ízlésficamom miatt.
Üdv Djtoci!
Ha egy kicsit előbb hozod szóba..... A napokba jött meg a karbon fóliám, társulnom kellett egy haverral, mert nem adtak 1,5 m2 nél kevesebbet. A gagyi gagyinak is néz ki, karbon minta van nyomtatva a fólia felületére, és szinte teljesen sima. 3M Di-Noc™210µ-ost vettem. Nagyon jól alakítható, és tényleg úgy néz ki mint az igazi karbon. Csak ajánlani tudom.
Sziasztok ha lesz tavasszal valami gurulás majd írnátok ide vadmotor@freemail.hu mert az a helyzet motoros oldalakon nem igen írják ki a kisebb túrákat vagy találkozókat előre is köszi
Köszi a sok segítséget!
Túrtam még egy kicsit a neten, és találtam sima fekete fényes és matt fóliát is.
Fényessel így nézne ki, mattal meg így. Szerintetek?
A jövő hónapban le fogom karbon fóliázni a csodálatos dobozaimat, és a következő kérdéseim lennének:
- Csinált már valaki saját maga ilyen fóliázást?
- Milyen fóliát érdemes venni a gagyik közül? (Egy évben max 2 hetet lesznek napon a dobozok. Bár ha szépen sikerül, akkor mindig azokkal fogok mászkálni. ) Gondolok itt a 170 micronos és a 220 micronos közti felhasználásbeli különbségekre; légcsatornás legyen-e vagy jó a sima is?
- Azt vágom, hogy egy 2-3000 ft/nm áru fóliától nagyon nem kell hasra esni, de egyáltalán érdemes megvenni ezeket?
Mondjuk most egyenlőre ennyi.
......közlegény!
Motorozunk 1 jót Galántára !
2012 júni 8-910.-én
2 szállás 2 reggeli 2 ebéd 2 vacsora éttermi/ termál belépő
éjjeli here áztatás 45 euro !
Ha valakit érdekel a buli írjon a motorostura@citromail.hu-ra !
Max létszám 20 bringa !
Most volt rá egy kis időm, hogy belemélyedjek egy kicsit. Aztán találtam utána szép fekete fóliát is, és elgondolkodtam rajta, hogy ha sima fekete lenne, akkor a Szittyú dandárfőtörzsörmesterhelyettes sem kiabálna meg az ízlésficamom miatt.
Ha egy kicsit előbb hozod szóba..... A napokba jött meg a karbon fóliám, társulnom kellett egy haverral, mert nem adtak 1,5 m2 nél kevesebbet. A gagyi gagyinak is néz ki, karbon minta van nyomtatva a fólia felületére, és szinte teljesen sima. 3M Di-Noc™210µ-ost vettem. Nagyon jól alakítható, és tényleg úgy néz ki mint az igazi karbon. Csak ajánlani tudom.
Köszi a sok segítséget!
Túrtam még egy kicsit a neten, és találtam sima fekete fényes és matt fóliát is.
Fényessel így nézne ki, mattal meg így. Szerintetek?
Megtörném a 10 napos csendet!
A jövő hónapban le fogom karbon fóliázni a csodálatos dobozaimat, és a következő kérdéseim lennének:
- Csinált már valaki saját maga ilyen fóliázást?
- Milyen fóliát érdemes venni a gagyik közül? (Egy évben max 2 hetet lesznek napon a dobozok. Bár ha szépen sikerül, akkor mindig azokkal fogok mászkálni. ) Gondolok itt a 170 micronos és a 220 micronos közti felhasználásbeli különbségekre; légcsatornás legyen-e vagy jó a sima is?
- Azt vágom, hogy egy 2-3000 ft/nm áru fóliától nagyon nem kell hasra esni, de egyáltalán érdemes megvenni ezeket?
Mondjuk most egyenlőre ennyi.
Airbrush festéssel ki foglalkozik a környéken?
Amúgy Yamaha XVS 1100 V-Starhoz keresek első lámpát. A gyárinál kisebb kellene, túl nagynak tartom, nem tetszik.