Hali !
Jah bassza meg megtörtem az oroszlánt !
De nem vészes !
Frivonak írtam már Facebook-on hogy megyek nem a legszebb most sajnos de a hangjára számíthat !
Az enduro felajánlást meg köszönöm !
lehet ismered :) 1000éve motorozgat kb 15 éve fzr250el kezdte.
Frivo http://www.sportmotor.hu/tagok...
Pár apriliás lesz ott, max helyettesítek :)
Jó nyaralást!
Segítséget kérnék a környékbeliektől!
Egy nagyon jó barátom házasodik...........
A polgármesteri ceremónia után kisebb felvonulás lesz a városban, a klasszikus esküvői menet.
Mind a vőlegény mind a menyasszony motorral fog menni, és mi barátok is motorral tesszük meg ezt a karikát a városba.
Kérnék minden jóérzésű motoros társamat hogy átérezvén a helyzet súlyát jöjjön és kísérjen minket, erősítve a motoros összetartást és ezzel hozzájárulva az ifjú pár boldogsághoz!
Motoros klubok jelentkezését is várjuk!
Helyszín
Ajka /Veszprém megye/, Shell kút /Tesco mellett/
Itt találka és innen megyünk meglepetésszerűen a polgármesteri hivatalhoz
Időpont!
2011.08.06 Szombat
18.20
Minden motorosnak frissítő italt tudok felajánlani a lagzi helyszínén!
Kérem aki el tud jönni Írja a nevét a névsor végére!
/jó idő garantált/
jaja, meg volt egy két fasza akcijjjó, 2-3ezerért voltak a pólók, de ezeket a Ducattisokat a rohadékok nem akciózták agyon, ez 8helyett 6 volt, de meg kellett vennem, nem bírtam ki! De ha abból indulok ki, hogy itt az Intersportban 8-1Oért adnak egy Puma polot, akkor ez is jó vétel volt!
... de éppen készülünk Pestre. Úgy volt, hogy lemegyünk Pécsre motorral a Puma boltba, de pont oda mondanak esőt! Majd nyaralás után, akkor úgy is tuti lesznek megint nagy nyárvégi akciók!
Jah bassza meg megtörtem az oroszlánt !
De nem vészes !
Frivonak írtam már Facebook-on hogy megyek nem a legszebb most sajnos de a hangjára számíthat !
Az enduro felajánlást meg köszönöm !