90 és 140között nem lehet 1liter különbség ha ez számít nem kell motorra ülni..
de szerintem nem ez fő szempont,sztm egyszerűen bizonyítalan és rutintalan aki igy közlekedik sport motorral....
ahogy gondolod...én is a kis fiammal töltöm a délutánt, hagyjuk már ezt az oltós dumát...50el ugyanúgy megdöglik bárki aki telibekap egy kóbor tábla oszlopot...
8.30-kor indulunk. Te ráérsz később. A verseny tempót meg meghagyom a versenyzőknek a versenypalyán. Délután a gyerekeimmel szeretnék lenni. Meg most szeretnék negatív fogyasztási rekordot felállítani. :-)
akkor majd ott találozunk...benzin pocsékolás amit műveltek mikor tötyögve haladtok...ezek sport motorok...nem 90re lettek kitalálva...
V powa..10L/100
csopper való nektek....
ott volt a sövény mellett szorosan párhuzamosan, ez meg neki tolatott, de úgy, hogy észre sem vette. Aztán jön be, hogy el van dölve a motor, de nem tudja, hogy hogyan, elkezdi erősen füj a szél! ... gondoltam az agyadba maximum! Gyorsan megmutattam neki a kipufogó felfogatón a lökhárítója festékét, aztán csak hebegett! De tényleg isteni szerencse, hogy sehol semmi karc. Lent anyámnál kivixoltam, nem átszik semmi!
.....hiába, versenytechnika!
aki meg a jégre merészkedik, tudjon korcsojázni...
de szerintem nem ez fő szempont,sztm egyszerűen bizonyítalan és rutintalan aki igy közlekedik sport motorral....
V powa..10L/100
csopper való nektek....
.....hiába, versenytechnika!
2. Gondolom nem csak mi megyünk, így nem ártana időben regisztrálni,
3. A Szityyu találta ki, de teljesen igaza van.