Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Közmunkára ítéltek? Nem ülnéd le mi, igy legalább ott lehetsz az utakon
Aki Jamiba napozik, mert belelép egy keményen bepipázott feka által ásott gödörbe...
aki meg a jégre merészkedik, tudjon korcsojázni...
megyek közmunkázni...
be,hja. ..mondom, nektek csoper való..nem 100x lovas sport motor...
aluggyá má
Ja, ide hallom a soundot... még jó, hogy reggel 6kor kelek... szerencsére megittam pár sört, úgyhogy könnyen alszom el.
vagy már benőtt a feje lágya!
ki töri ki elöbb a lábát? Aki Jamaikán napozik, vagy aki a jégen korcsolyázik!
Balatonsound!
50?az biztos hogy 50. ..nem is erről van szó...persze, mindenki annyival mennyen amennyivel biztonságban érzi magát...
Nem is ülök rá. Pláne, hogy bizonytalan vagyok. De az 50 az 50. Hidd el mi is oda fogunk érni. Meg különben is túra motorom van. :-)
Hova mennénk ki?
90 és 140között nem lehet 1liter különbség ha ez számít nem kell motorra ülni..
de szerintem nem ez fő szempont,sztm egyszerűen bizonyítalan és rutintalan aki igy közlekedik sport motorral....
ahogy gondolod...én is a kis fiammal töltöm a délutánt, hagyjuk már ezt az oltós dumát...50el ugyanúgy megdöglik bárki aki telibekap egy kóbor tábla oszlopot...
Vasárnap Veszprém rally?
8.30-kor indulunk. Te ráérsz később. A verseny tempót meg meghagyom a versenyzőknek a versenypalyán. Délután a gyerekeimmel szeretnék lenni. Meg most szeretnék negatív fogyasztási rekordot felállítani. :-)
akkor majd ott találozunk...benzin pocsékolás amit műveltek mikor tötyögve haladtok...ezek sport motorok...nem 90re lettek kitalálva...
V powa..10L/100
csopper való nektek....
ott volt a sövény mellett szorosan párhuzamosan, ez meg neki tolatott, de úgy, hogy észre sem vette. Aztán jön be, hogy el van dölve a motor, de nem tudja, hogy hogyan, elkezdi erősen füj a szél! ... gondoltam az agyadba maximum! Gyorsan megmutattam neki a kipufogó felfogatón a lökhárítója festékét, aztán csak hebegett! De tényleg isteni szerencse, hogy sehol semmi karc. Lent anyámnál kivixoltam, nem átszik semmi!
.....hiába, versenytechnika!
jön, de nem szokot renitenskedni, felveszi a csapat ritmusát ..... 9O-1OOal jötem ma haza Ajkárol, ez a fasza, nem ürül ki a tank egy fél óra alatt!
SM atti jön?
rendicsek...
1. Nem fénysebességgel megyünk,
2. Gondolom nem csak mi megyünk, így nem ártana időben regisztrálni,
3. A Szityyu találta ki, de teljesen igaza van.