Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Duci Józsi haverom szolnokról, GSX75OF, meg gondolom az ATIék...szerintem tali nálunk, majd 11körül legurulunk, páváskodunk, nézelődünk, majd sztem Tihanynál kiállás, aztán megyünk veretni valamerre! Feltéve ha lesz gumim....ha nem, akkor csak lemegyek , megnézem a felvonulást messziről!
meg a csajom ül megfáradtan!
Sajna,én nem érek rá közös gurulásra.Megyek versenyezni Tökölre,dél körül indulunk.Legközelebb,lehet róla szó!
Szia.Felismertem a mocidat!piros ülés,,,
ejj-ejj én Szombaton pár motoros formával almádiból megyünk rockcafétól ,de elötte ellépünk füredre,aztán majd fél12 fele alsóörs!
szervezett program szombatra a fórum tagoknak?
Szegény rák... nekünk hörcsög akart villanyt szerelni, de eléggé megmerevedett a fázis elrágásakor...
Ha valakit érdekelne:http://bikerbazar.hu/requests" target="_blank">Még nem indult be, de lehet van akit érdekel.
Villanyszerelő rák? Vagy mit csinált a 220V közelében? De szép rák, bár én homárt tartanék.
nem,agyoncsapta a 220v állatot sosem bántanék,,,embert bármikor
kiraktam egy e-mail címet az adatlapomra addig, míg ideér

köszönöm
Megsütötted,..
Aha..EZ MI A SZ@R EZ?
Max viszi viváriumostól :D
Pedig ez aranyos jószág Bár nagyot tud csipni az ollójával. Gombi? Azt nemtom ki
Ne parázz, a teraszon hűsöl éppen, de az udvarra ki van engedve, őrzi a házat a kutyával
dávid és góliát,azaz gombi és alekosz
és itt van tőlem 4 kilométerre?
Ha elbírná akkor nem nagyon piszkálnám, kitudja reggel hol ébrednél.
Nekem tarisznyarákom volt,de meghalt Szebasztián volt a neve,,,tragikusan halt meg pedig nagyon kedves volt és jól elvoltunk
Az a baj, hogy szerintem meg tudná szúrni, láttunk már Dávid vs Góliát küzdelmet... De el biztos nem birná
Azt fotózd le ahogy Őt viszi a darázs.