Én is nagyon kiváncsi vagyok..
De szerintem nekem az ipari füles lenne megfelelő ehhez a zajterheléshez.. Csak hát nem nagyon kompatibilis egyik sem a bukóval..
Köszönöm a tippet, ANDRÁS.. Beválasztottak a tesztcsapatba..
Holnap kapom meg a terméket és 30 nap a tesztelés, készül belőle egy cikk....
Ingyen füldugó..
Szépen magadra veszel mindent,,,tök hülyéskedek és ha még egyszer átolvasnád a sort akkor értenéd is,,,de segítek:"hát ilyen jó menő motorosokkal mi nem tudjuk felvenni a versenyt",tehát önmagunkal szemben írtam a poént,,,,továbbá a szittyyunak írtam erre itt sértődösködsz,,,mi van veled?ki motorozik ösztönből?az jó hülye,,,Jót mentünk tegnap aggregállal,és egy fikarcnyi jele nem volt,hogy bármelyikünk ösztönből ment volna,,inkább nagy összhangban voltunk még komoly tempónál is....de ha nem írsz be ide az is a te dolgod,,,,,vigyázz magadra,széles utat
Nyomjátok csak...
Én addíg is motorozok..
Nem az a gond ha valaki hibákkal van teli, hanem az ha ezeket nem veszi észre, és ha észre is veszi nem foglalkozik vele...Ösztönből motorozni elég veszélyes dolog..De részemről itt a mondat vége..Majd ősszel-télen ha lerakom a motort talán felnézek ide...CSŐŐŐŐŐ ...
hát ilyen jó menő motorosokkal mi nem tudjuk felvenni a versenyt,,,tarka is azt mondta megálltok füreden,,,,,értettem a célzást,,,tiknónak nincs helye kösztetek,,,,,de mehetünk holnap egyett,,,felcsavarozom az oldalkerekeket
De szerintem nekem az ipari füles lenne megfelelő ehhez a zajterheléshez.. Csak hát nem nagyon kompatibilis egyik sem a bukóval..
ne viccelj, kiálltunk füreden. aztán ti elmentetek bakonyakárhová, ahová én nem is mentem...
Holnap kapom meg a terméket és 30 nap a tesztelés, készül belőle egy cikk....
Ingyen füldugó..
Én addíg is motorozok..
Nem az a gond ha valaki hibákkal van teli, hanem az ha ezeket nem veszi észre, és ha észre is veszi nem foglalkozik vele...Ösztönből motorozni elég veszélyes dolog..De részemről itt a mondat vége..Majd ősszel-télen ha lerakom a motort talán felnézek ide...CSŐŐŐŐŐ ...