tegnap ota en is 'veszprem kornyeki motoros'-nak tekintem magam :D
ha mar itt vagyok, kerdeznek is: hol erdemes a kornyeken zarat (pl. tarcsafekzar, esetleg lanc) venni, illetve milyet ajanlotok? garazsba van a gep, szoval inkabb csak amolyan plusz biztositeknak kene, illetve arra az esetre, ha megyek valahova es ott le kell parkolnom a gepet, de azert valamit vedjen... nem art ha riasztos :)
mivel most anyagilag elegge a padlora kerultem a mocivasarlas miatt, jo lenne valami koltseghatekony megoldas
Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani Ve-ben vagy környékén egy olyan helyet ahol analóg km órák javításával is foglalkoznak? mert az enyém csak 40 alatt és 90 felett hajlandó mérni
előre is köszi
Azt is vedd figyelembe, hogy nem csak másik fajtájú olaj került bele, hanem a friss olajat hasonlítod össze a 4-5-6-7.000km-t futottal, ami már nyugdíjkorhatár
Na megvolt tegnap a "vérátömlesztés".
Belekerült a motul. Könnyebb kapcsolás,csendesebb zakatolás(de azért még megvan), könnyebb üreset találni. később meg meglátjuk.
Előtte sem szar volt benne, de ez valamiért másabb.
Az ülés is puhább lett,hatodikban kerékre állna ha ajkarnám, messzebbre világít a tompított és szebben dalolnak a madarak is....de ezt lehet, hogy csak pszihésen mesélem be magamnak
Nagyon jó