andris, ha tudsz még várni ajánlom neked, minden motoros szezon kezdetekor(fábr-márc környéke) pesti motorkiállítás,rengeteg kifutó terméket 50-70%os leárazással adnak,nem hiába futkozik ott mindenki motoros felszereléssel!rengeteg pénzt is spórolhatsz vele,mindezek mellet,kint van az összes nagyobb motoros cégek,több 100-at felpróbálhatsz egy helyen,csak nem tudsz majd választani az lesz a gond
Abban az árban, amit megadtál(100Eur, ha jól emlékszem), új sisakot ami megfelel az elképzeléseidnek az életben nem kapsz..max a duplájáért, esetleg...úgyhogy Andráska, ha rám hallgatsz gyűjtesz egy 60-70ezret legalább és egy jó akcióba belenyúlhatsz egy finom kis bukeszba..és alap hogy próbakor a homlokod és arccsontod erőteljesen nyomja a sisak,mert közel egy méretet tágúlni fog.. ha tudsz benne rágózni, akkor már nagy..
bíztos lehet bukósisakotr venni 30ezerért is, de azt nem is fogod szeretni mert valami bíztos nem fog stimmelni vele..a jó bukó, drága, sajnos....
Sisak ügyben egy tanács. Én Nolan N43 AIR-t nézegetem, itthon 75-77 ezer pénz, olasz Ebay-on 172 €, olasz címre házhoz szállítva. Nálunk minden drágább minden, csak a keresetek töredéke.
Akkor lehet a Toci volt... vagy Agg... XX volt, az feltűnt, sötét szinű, de nagyon nem volt időm figyelni, kis srác versenyt akart futni a motorral közvetlen mellette, én meg kanyarodtam volna be jobbra
Nem ilyen egyszerű, mert kaphatok ezért a pénzért normálisabb sisakot külföldről egy jó vétellel, vagy itthon akció keretében. a vége az lesz, hogy egy nagy excel táblázat az összes lehetséges tipussal, és adathalászat googleval, youtube-al, az esélyesek személyes tesztjével
Lehet én is láttalak, múlthét vasárnap 11óra magasságában, a viadukt előtt. Le volt zárva az út, mert futóverseny volt. Végig mentem rajt én is, motorral a futók között, mögöttem meg menetiránynak háttal a fotós, kezében egy kézi ágyú méretű fényképezőgéppel
itten..NI
pl
bíztos lehet bukósisakotr venni 30ezerért is, de azt nem is fogod szeretni mert valami bíztos nem fog stimmelni vele..a jó bukó, drága, sajnos....
Holnap füstölsz akkor?
Hétfőn viszem a gumikat cserélni, ma vagy holnap jön ki a kerék
Biztos sikerül frankót választanod. Nem tudsz teszt keretén belül sisakot szerezni egy nagyobb magyarországi áruháztól? Érted mire gondolo?!