Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még nem agancsos, de pofaszakállas
Ő a szobatársam, ezek max ropinak lennének jók számára. Bár a darazsat nem engedném a közelébe, kitudja...
agancsos vérnyúl?
Akkor megmentettél egy csomó állatot és kiirtottál egy fürkészdarázs családot. De a pók szúnyogot is eszik amit én utálok és tőlük nem tudok aludni, így gratulálni tudok.
Van a háznál nyúl, úgyhogy nem lesz itt legózás
érdekes szobatársaid vannak
szitu,te lány én meg fiú....
érhető! Akkor schubert!csak igen meg kell fizetni,meg arra vigyázni kell mint a hímes tojásra
Na mizu?
Annyi pénzért egy-két évre jó, én most már szeretnék egy komolyabbat. Nem a védelem miatt, hanem a komfort végett
pont olyat néztem! kiváncsi vagyok ez milyen lesz,lehet befürdök vele,de hát akkor így jártam! Eddig csaj jót hallotam a cms-ről
Nekem Lazer Vertigo van jelenleg... Nem vagyok oda érte Kösz a linket!
ááááááááááááááááááááááááááááááááááá
http://mofaker.hu/

Én Lazert akartam!De körübellül 7 webshopból rendeltem,abból 4ből vissza írtak e-mailt hogy nincs,3.-ból még értesítő e-mailt sme kaptma aztán felhívtam őket,és err eannnyit modntka ja amúgy az már elfogyott,mondom köszönöm hogy válaszotlak akkor!
Igen, én kutattam, hol van akció? Bár egyre inkább a nolan tetszik
jóestét!

PANNÓNIA több is!
Egyik nap valami zümmögésre lettem figyelmes, ami a füstölőmből jött. Belekukkantottam, mi lehet a hang forrása, erre kirepült egy fürkészdarázs. Megfigyeltem, hogy jön-megy a szobámban, és valamit cipel. Ma készenlétben álltam a fényképezővel, és vártam, hogy elkaphassam a pillanatot, ahogy bemászik a füstölő torkába. Rendszerint 4-5 illetve 20 perc körül futotta a köröket, attól függően, hogy egy kis darab sarat, vagy zsákmányt hozott. Néha percekig álltam az asztalom tetején, az ujjamat az elsütőgombon tartva, várva a darázs megjelenését. Néhány képet sikerült lőni róla, de sajnos gyorsan mozgott.
Mivel nem akartam egy légtérben aludni az esetlegesen fejlődő fürkészdarázs fiókákkal, ezért kiszedtem a bent lévő agyagfészket. Ezekben összesen 34 db apró pókot találtam, illetve két apró lárvát - két darab agyagfészek volt, az egyik már biztosan lezárva, a másik még azt hiszem félig épülőben.
A pókok nem voltak döglöttek, mozogtak, de el voltak kábítva, azt hiszem a fürkész az idegdúcba szúrva bénítja meg áldozatát.
Azóta nem láttam, de még esélyes a visszatérése, nem biztos, hogy örülni fog a látványnak....
Aha, Kawás
Máskor is!
Valakinek van hasonlója otthon?
&rash te kerestél bukósisakot múltkoriban? Most van leértékelve CMS,holnap után jön az enyém is én is S-es méretben rendeltem! karbon-kevlár komposit van 38K körül,de felesleges azt venni,30 körül kapsz olyat ami UV fényezéses!
Valami motrot spamel ittten, ami rossz, nem tuggya megjavitani, de eladná gyorsba, csak a képesmotorra nem rakta még fel az adatlapja alapján.
Ki tudja, az ilyen jó vétel is lehet, pánikba esett, hogy nem indul, szar, és most gyors szabadulna. Persze az is lehet, hogy tényleg odavan.
Nomeg a 125 köbcentis motor 50es papirokkal, de a 160as henger rajta van
Mivaaaan?
hova kell?