tud valaki megbizhato szervizt Ajka/Papa kornyeken?
szityyyu, ha mar kornyekbeli vagy, biztos van tipped :D
en igy elso korben a Black Devilrol tudok, a bolt eleg draga, es leginkabb also kategorias cuccaik vannak, de normalisak es segitokeszek, a szervizuk vajon milyen lehet?
szuper....rávilágítottak, hogy nem tudok motorozni! kár hogy mire végeztünk a tesztekkel, már bevették a bólyákat, addigra már be voltam melegedve, de reggel ébredés után, kocka gumikkal, elég kardozós volt a szlalom pálya!
akkor surgosen ossze kell ismerkednem Szityyyuval
amugy Devecserben nottem fel annak idejen, bar inkabb csak a gyerekkori haverokkal tartom a kapcsolatot, koran elkerultem Veszprembe koleszba, aztan Gyorbe
Legközelebb nem hagyom ki én sem.
ez a Somogyi merrefele van?
szityyyu, ha mar kornyekbeli vagy, biztos van tipped :D
en igy elso korben a Black Devilrol tudok, a bolt eleg draga, es leginkabb also kategorias cuccaik vannak, de normalisak es segitokeszek, a szervizuk vajon milyen lehet?
Milyen volt?
honnan szerezted?
és hol vannak az átfogó részletes tesztek a hajtott paripákról?
gyorsan-gyorsan..
Agg olvastad a VFR tapasztalatokat amit irtam?
Szia Szitttyyyu,,,ma mentünk is a garbóval egy almádi -veszprémet,,jót meneteltünk,,,,150km boldog tulajdonosa vagyok a mai napon
azert majd alkalomadtan egy kozos gurulasra/sorozesre osszejohetunk :)
amugy Devecserben nottem fel annak idejen, bar inkabb csak a gyerekkori haverokkal tartom a kapcsolatot, koran elkerultem Veszprembe koleszba, aztan Gyorbe