Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem szartalicska,,,egy motorról nem beszélünk így,,,,amiko elmentél mellettem a 8ason,akkor,,,de egyébként sokat használom a tükröt,,,5mp belenézek
Ahha.... Akkor megyek és gurulok egy nyugodtat, hallgatom, ahogy duruzsol alattam a motor a maga kis 400 köbcentijével, élvezem, ahogy elsuhan mellettem a táj, ha olyanom van piros lámpától elrajtolok meg-megemelkedő első kerékkel, vagy kipörgő hátsóval, érzem, ahogy gyorsul a motor, hol meg lassul, de ha épp olyanom van, papásra veszem a figurát, és telibe [], hogy a mellettem elhúzó rossi-palánta mit gondol magában.
te a tükörbe azt nézted az én szartalicskám hátúlja szitált...
keresztbe volt csúsztatva,,,,picsácskámat meg nem emelem meg,hanem csúsztatom,továbbá a motor meg nagy sebességnél szitál,meg a betonbúbon is átmentem
azt néztem,mikor volt egy kis lehetőséged elmenni,akkor a motorod szabályosan szitált a hátulja,,,,,ja és a kipufogód is dadogott
a profizmustól fényévekre vagyunk...a folyamatosságtól is, nem kicsire..semmien fényben sem tűntetnélek fel,nem is volt szándékomban, csak picit zavar mikor über okosságokat mondatok...
A súlypotáthelyezésedről meg csak annyit ha azt jól csinálnád nem járna alattad a gép úgy ahogy...
Na, most aztán jól meg kaptam...
A feneked áthelyezésével sok súlyt nem helyezel át..bár a tieddel lehet.. A felsőtested teljesen egyenes maradt...pedíg az sokkal lényegesebb...Hogy nem tudnék tartani egy kanyar ívet, az vicces lenne... Nem vagyok sem bíró sem megmondó... Kanyarokban elmaradtam?melyikbe is? tégla?szambázok?nem is értelek...lenyelt egy gerebjét? na mindegy..nem is értem..
ja,meg az a 100 az sem 100 volt hanem 50
nagyon sarkosan írod a valóságot,hogy engem rossz fényben tüntess fel,,,de pont leszarom,mert nem érdekel ha jól tudnék motorozni,akkor ugyan úgy nem érdekelne,mert magamnak motorozom nem másnak,,,,,háhá ami neked lehet hogy híba kívűlről tekintve,az másnak maga a profizmus
Nem a látvány miatt,ül ki az ember,,,sosem mondtam,hogy tudok motorozni,csak azt ,hogy szeretek,,,egyébként TE valami bíró vagy?nekem sok hibám van/volt/lesz,neked meg rengeteg
hoppá
én most itt nem fogok ódákat zengeni,,,igen úgy van,,,kihagytam 1 évet és akkor ott aznap veled mentem először a Bandittal,,,ismeretlen gumi és motor,,,..de mindegy is,,,én nem ültem ki,súlypontot helyeztem arrébb,ahogy nekem jó és kényelmes,,,de inkább így,mint ahogy Te mész,mint aki lenyelt egy gereblyét,,,plusz kiszámíthatatlanul jössz az ember mögött és vonaltól felezőig szambázól,továbbá a kanyarokban elmaradtál mint a borravalóóóó,,,óh,óh,óh,,,mész mint a tégla,,egyenesben nyél,azt kész,,,,,,ahhoz képest,hogy minden nap mész több órát szinte már csak azért jársz be a melóhelyedre,hogy megismerjenek az alkalmazottaid,jobban kéne motorozni,nem pedig mint egy járókeretes kisnyugdíjas
meg amit te látsz meg gondolsz nem biztos hogy fedi a valóságot és jól értelmezed,,,,mint ahogy ezt is,hogy én kiülök,,,arréb billentem a picsácskámat és a felsőtestemet húzom ki a motortól,így tökéletes képet kapsz magad előtt az útról és szépen íven marad a motor,,ami neked nem sikerült sajnos,,,,többet néztem miattad a tükörbe,mint előre,,,,mikor jössz belém,,,,,
na, közel sem...de nem ülök ki egy szentkirályi kanyarban 100nál úgy hogy a felsőtestem (ami sokkal lényegesebb,és nagyobb súlyt is képvisel pláne a fejjel együtt) meg egyenesen van..de ezt mem azért mondom mert én annyira tudnék mindent, csak a két fikagép szeretném ha tisztába lenne egy-két alap dologgal..
személyedben egy hibátlan motorost ismerhettünk meg
lolkabolkák...
Akkor mondjam..?
mögötted mentem, hát inkább hagyjuk..tele voltál hibával..
Rémlik a név, hogy mondtad így vagy fenn

bár őszintén archoz, már nem tudlak kötni
De majd egy közös gurulás alkalmával..
áááááááááááááááá
fuuu, hallottam, de mennék én is, sajnos melózok! ...biztos nagy forgalom lesz, én is kinyitnék! De Gabró akkor még a bólyákról álmodik stabilizáló gázzal!
meg műszaki is a banditán,,,holnap reggel jön a Morning show és nagy felvonulás lesz reggel,,,nyiss ki 8kor szerintem
rottyantott homár..van ilyen..
Na a videon már megjelentek páran.
Uhhh....
kössz a választ kolibri
a vízforgató egység kábeljét elcsípte,,,aztán szétrobbant,,,komoly szag volt a szobában estére,mire hazaértem
Ott áll a barátnőd mellett szorosan. Kicsit mondjuk el van kékülve.
az ki?
A Visegrádival?